Selamm🥳🥳
Aşık olduğum veya hoşlantı duyduğum insan kişisi hariç, diğer insanlar elime koluma falan temas edince sinir oluyorum hemen elini iteliyorum shsh

Selamm🥳🥳
Aşık olduğum veya hoşlantı duyduğum insan kişisi hariç, diğer insanlar elime koluma falan temas edince sinir oluyorum hemen elini iteliyorum shsh

#SelamGençlik 🍀🍀
Sevdiğimden başka kimsenin durduk yere bana dokunmasını tolerans ve tahammül ile karşılamam, doğrudur. Çok mesafe, çok huzur..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
ALLAH birdaha göstermesin insan sevdiğine çok düşüyor şahsen takip etmiş diye birinin kolunu bacağını kırdım yüzünü saymıyorum bile lavugun burnunda ikitane burun vardı sanki asla tahammülüm yok net
Şimdi benim bi zaman ciddi düşündüğüm birisi vardı sonuçları cok ağır oluyor demek istedimco gitti biz kırdıgımız kol bacakla kaldık
Pişman değilim yine olsa yine yaparım 😊
Cevap
11Cevap
Kadınsa hoşuma gider
Hayır ama herkesin temas etmesi değil bazılarının temas etmesi sinirlendirir
Evet sinir ediyor geçmişte tecavüz girişimi oldu fazla hatırlamıyorum ama sözlü olaraktı fark edip bir daha gitmedim
Evet sanaldan da tacize uğradım 1 -2 yaşıtım genç 2 yaşlı amca
Hoş biri, özellikle sevdiğim biri temas ederse sinirlenmem.
Hiç sevmem sevdiğim olsun , olmasın hiç fark etmez
Temastan hoşlanmıyorum, bilindiği halde biri temasta bulunuyorsa tepki gösteririm.
Evet ozellıkle koca popolu karılar ın poposu degıyır koluma vs sinir oluyorum ıy
sevdiğim kişi hariç rahatsız oluyorum
herkes dokunmamalı tabiikk
Manitam hariç eder , sevmiyorum temas olayını
evet çok rahatsız edici 😀
Sevgilim dışında kimse dokunmasın bana
Fiziksel temastan haz etmiyorum..
Sürekli ve isteyerek olursa evet
Sevmem
Bnece evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?