Siz hep kendinize yakışanı mı yaparsınız yoksa duruşunuzu bozduğunuz, yanlışı seçtiğiniz zamanlar da olmuş mudur?

Siz hep kendinize yakışanı mı yaparsınız yoksa duruşunuzu bozduğunuz, yanlışı seçtiğiniz zamanlar da olmuş mudur?

Zamanında yanlış tercihlerim olmuştu. Yine de duruşumdan ödün vermedim. Her zaman dik duran omurgamı, kendileri gibi omurgasız sananlar olmuştu. Onlar da gereken cevabı alıp, yollarını aldılar. Kimseye adımı karalatmam. Herkes ne yaparsa, önce kendine yapar.
Her zaman kendime yakışanı yapmaya çalışırım fakat hatalı seçimler de yaptığım oldu. İnsan bu beşer de şaşar da ama genel olarak bir çizgimiz bir duruşumuz var mı bunu belirlemek ve bilmek gerekli...
Cevap
14Cevap
Evet sevdiğimi yapıyorum
En azından elimden gelenin en iyisi yaparım. Bana yakışan neyse o şekilde davranmaya gayret ederim.
Genelde yakışanı yapmaya dikkat ediyorum özen gösteriyorum.
O an canım ne yapmak istiyorsa onu yapıyorum, duruşunu bozma vs demiyorum o an öyle yapmam gerekiyorsa öyle yaparım
Çoğu zaman evet. Yanlış yaptığım da elbette olmuştur ancak yanlış yaptığımı fark ettiğimde ısrar etmemeye gayret ederim.
Şu zamana öyle oldu yine öyle olacak dikkat ediyorum bana yakışan neyse onu yapıyorum.
Elimden geldiğince evet ama haksızlığa gelemeyen bir yapım var ozaman da tavrımı koyarım
İstediğimi yaparım, bu kimine göre bana yakışmayabilir
Ara sira yoldan cikarim yoksa fazLa tekduze oluyor hersey
Kendime yakışanı yapmaya çalışıyorum. Tersi durum olursa "bu ben değilim, kendine gel" diyorum.
Her insan gibi yakışmayanı yaptığım zamanlar da oldu.
Hep öyle olmaya çalıştım çok şükür gerçekten zaten beni bilen bilir.
Gayret ederim, ayrıntıya dikkat eden bir yapım var, bu yüzden , kendime yakışanı yaptığım çok konu vardır..😌
Bazı anlar zıvanadan çıktığım olur😕
Evet, kesinlikle😅
Bugüne kadar öyle yaptım bundan sonrada yapmaya devam edeceğim
Ben kendime yakışanı yaparım herkeste öyle yapmalı bence
Bu zamana kadar hep öyle yaptım. Nasıl geliyorlar ise öyle gittim.
Her zaman kendime yakışanı yapmıyorum yapamıyorum o an ne yapmak istersem onu yapıyorum
Kusursuz kim var ki bir insan bile yok, ne hissediyorsanız ona gore yaşayın amaan
Evet öyle yaparım
Büyük çoğunlukla öyle olmuştur şükür
Hayır yanlışlarımda olmuştur
Hayır tam tersini yaparım
Kendime yakışanı yaparım genelde
Kolay kolay duruşumdan taviz vermem..
Hayır
Genellikle evet
herkes öyle yapar
Genellikle olmaz ama öyle yapmaya çalışıyorum
Heeeeeee
Deniyorum