Kişilik & Karakter Güne başlarken ayılma yönteminiz nedir? rapunzelo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yüzümü yıkamadan asla ayılamıyorum 😂 E bir kahve de yardımcı olmuyor değil ❤ Güne başlarken ayılma yönteminiz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ortadaki mavi daire dışında kahve fincanlarımız aynıymış 🥲Kahve ya kesinlikle. Kışın balkona çıkıp bi nefes almak da uykumu açıyor ama bu havada çıkamam hiç :D 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl sabahları filtre kahve içilirtürk kahvesi ne yaaaaa 0 0 Yorumla
Tonilt Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben çay diyorum. 2 bardak çaya güne bomba gibi başlarım. 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kesinlikle kahve. 0 0 Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yüz yıkamak, biraz gezinmek gibi. 0 2 Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Kahveni içtin mi Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Neden cevap vermiyorsun ki. Onu anlamadım Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Modumu yükselticek şarkılar açıyorum yetiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kahve
Ortadaki mavi daire dışında kahve fincanlarımız aynıymış 🥲
Kahve ya kesinlikle. Kışın balkona çıkıp bi nefes almak da uykumu açıyor ama bu havada çıkamam hiç :D
Biraa
sabahları filtre kahve içilir
türk kahvesi ne yaaaaa
Ben çay diyorum. 2 bardak çaya güne bomba gibi başlarım.
Kesinlikle kahve.
Yüz yıkamak, biraz gezinmek gibi.
Kahveni içtin mi
Neden cevap vermiyorsun ki. Onu anlamadım
Modumu yükselticek şarkılar açıyorum yetiyor
Kahve :)
elimi yüzümü yıkamak
Kahve