Güzellik & Bakım Güne hangi bakımla başlıyorsunuz? Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sabah kalktığınızda mutlaka yaptığınız bir bakım var mı? Güne hangi bakımla başlıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Diş fırçalamak 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Mutlaka yüzümü yıkadıktan sonra nemlendirici kullanıyorum kaş varsa kaş alıyorumNemlendiriciyi yüzüm kuru olduğu için kullanıyorum 0 0 Yorumla
Bir_Müslüman_Türk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Yüzümü yıkayarak. cildim için özel bir şey kullanmıyorum nemlendirici krem yeterli oluyor 0 0 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben günlük değil de haftalık yapıyorum ya 0 4 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl ne yapıyorsun mesela Yorumla belamistiyon +1 yıl Maske yapıyorum kaşımı alıyorum istenmeyen tüyler vs ama bu tüy olayını haftada 2 3 defa yapıyorum kılsızım xjsnxjsjsj Yorumla uyucamsessizolun +1 yıl Ben maske yapim dedim yüzümde sivilce çıkmaya başladı sabun en iyisi ŞENSĞEKZĞEŞXĞ Yorumla belamistiyon +1 yıl Garip cjdnxndb Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diş ve dili fırçalamak Cilt bakım rutini 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duş alıp , dişlerimi fırçalıyorum. Yeter bence 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet var 0 2 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl nedir Yorumla thecutewitch +1 yıl sabah yüzümü sabunla yıkadıktan sonragül suyu nemlendirici kullanmak sabahları bakımım bu sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diş fırçalamak
Mutlaka yüzümü yıkadıktan sonra nemlendirici kullanıyorum kaş varsa kaş alıyorum
Nemlendiriciyi yüzüm kuru olduğu için kullanıyorum
Yüzümü yıkayarak. cildim için özel bir şey kullanmıyorum nemlendirici krem yeterli oluyor
Ben günlük değil de haftalık yapıyorum ya
ne yapıyorsun mesela
Maske yapıyorum kaşımı alıyorum istenmeyen tüyler vs ama bu tüy olayını haftada 2 3 defa yapıyorum kılsızım xjsnxjsjsj
Ben maske yapim dedim yüzümde sivilce çıkmaya başladı sabun en iyisi ŞENSĞEKZĞEŞXĞ
Garip cjdnxndb
Diş ve dili fırçalamak
Cilt bakım rutini
Duş alıp , dişlerimi fırçalıyorum. Yeter bence
Elimi yüzümü yıkayarak
evet var
nedir
sabah yüzümü sabunla yıkadıktan sonra
gül suyu nemlendirici kullanmak sabahları bakımım bu sadece