Soru yukarıda cevaplarınızı bekliyorum.
Erkekler
Kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru yukarıda cevaplarınızı bekliyorum.
Tamamen yapı meselesi bu durum.. Kadın diye illa ki ağlak ya da aşırı hassas olması da gerekmiyor.. Bazı insanlar daha güçlü ve daha baskın karakterdedir, bazıları daha hassas ve kırılgan.. Bunun cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü benden kat be kat hassas ve duygusal erkekler de gördüm çevremde.. Keyifli günler..
Kesinlikle kadınlar daha duygusaldır ve erkeklere oranına bazı şeyleri daha ince düşünürler hani kadınlar için derler ya sulu göz diye aslında öyle değil gerçekten duygusal olmalarının sebebi vicdanen de duygusal olarak da erkeklerden daha ön planda olmasından kaynaklanıyor.
Cevap
22Cevap
Görüntüde kadınlar gibi görünse de erkekler daha duygusaldır
Erkekler daha duygusal
Kızlar göstererek duygusallık yaşıyor. Erkekler de duygularını göstermiyor. Sanki bir yerlerinden birseyler eksilecek..
Erkekler daha duygusaldır. Güdüyle, duyguları karıştırıyorlar.
Kısa bir örnekle tarif edeyim bir erkeğe kötü giyinmişsin de " hadi ordan kıskanma " der ama bir kıza kötü giyinmişsin dersen abooo 😂 vay haline 😂 hem üzülür hem de kafanı patlatır 🤯
kızların neresi duygusal yav erkekler tabiki
Hanımlar bence bi tık daha duygusal ki öyle olmalarıda gayet doğal
bayanların duygusal oldugu aşikar ama duygularını belli etmeyen büyük bir erkek çogu luğu olduğu aşikar
Bir üvey anne herzaman üvey çocuğuna herzaman ayrımcı yaklaşır baba öyle değil
Ben, kızların büyük çoğunluğundan duygusal olduğumu düşünüyorum.
Erkeklerde acıma duygusu fazla olduğunu söyleyebilirim.
Kızlar duygusaldır erkekler mantıksal bu hep böyleydi
Erkek kız değil de birey olarak değerlendirmek daha doğru, duygusallik yaşanmışliklarla olur, kimin ne yaşadığını bilemeyiz🚬
Bence erkekler.
Babamdan biliyorum.😅
Erkekler duygusal kılzar üçkağıtçı
Sevgiye en çok aç olan.
Genlerinde vardır kızların
Görüşünüze saygı duymakla birlikte katılmadığımı ifade ediyorum nedenine gelince aslına bakarsınız kadınlarımız da akılcıdır duygusal değildir duygularını ve duygulu olmayı severler ama erkekler kadar duygusal değillerdir bir erkek söz konusu zaafı olduğundan hiçbir şekilde gözü hiçbir şey görmez ama kadın öyle davranmaz hareket etmez erkek fevri davranıyor teşekkür ederim naçizane fikrim
Bilemiycem
Bence erkekler daha duygusaldır
Kizlar genelde daha duygusal olurlar
Tabi erkekler. Pambik gibi kalbimiz var
Kizlar daha duygusal
Kızlar yaradılış gereği daha duygusaldır
Yapımızdan dolayı bizler daha duygusalız.
Kızlar bence
Hanımefendi görüşünüze saygı duymakla birlikte katılıyorum kadından kadınlarımız çok duygusal zannediliyor Fakat gerçekte durum böyle değil erkeklerden daha zeki iler olaylara makul ve akılcı yaklaşımları var yani bir olay ve durum neticesinde duygularını karıştırmayı bilirler ama erkekler öyle değil zaafları olduğu bir konuda gözlerine perde iner
Eveeeettt
erkekler tabiki kızlar cindir cin
Duygusallık cinsiyetle kıyaslanamaz
kahrolası erkekler :D
@EKOL_16k sus bee
Erkekler belli etmiyor hepsi bu.
Kızlar tabiki.
Ponçik erkekler
Erkekler.
kızlar
Kızlar
Hanımefendi hiçbir şey %100 doğru değildir ya da %100 lük bir oranda kesinlik yoktur her zaman yüzde birlik bir yanılma payı vardır mutlaka direk kafadan kızlar diyemeyiz ya da erkekler diyemeyiz ama tabi görüşlerimizi beyan ederken siz kızlar olduğunu Varsaymıştım görüşüyorsunuz duygularını söylemişiz kesin bir dille ben de erkekler olduğunu düşünüyorum karşı bir görüş değil sevgi ve saygılarımla
kızlar
Kızlar duygusaldır.
kızlar tabiki çünkü peygamberlerin çoğu erkek.
soru mu bu erkeklerin kalbi yok ki ahaha
erkekler
duruma göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?