Ne dersiniz ben iki dakika duygusal video bile görsem gözlerim doluyor, ah ulan duygusal olmayagör :D

Ne dersiniz ben iki dakika duygusal video bile görsem gözlerim doluyor, ah ulan duygusal olmayagör :D

evet eskisi gibi değilim çok kolay zırlıyorum ota boka. ve de nefret ediyorum. bazen anlık oluyor bu delirtiyor. o an kendimi dövesim geliyor. ne var bunda zırlayacak şimdi diyorum
Hayır. O an karşımdaki kişiye ve yaşadığım olaylara göre değişiyor. Yeri geliyor yakından tanıdığım kişi için , yaşadığım olay sebebiyle ağlamadığım oluyor. Değişiyor.
Cevap
5Cevap
beni sadece yalnızlığım ağlatır
Sinirlenince ağlarım istemsiz oluyor ve nefret ediyorum bu huyumdan
sinirlenince ağlıyorsan yine iyi üzüntüden ağlama da xd
Evet o kadar kolay ki zubi dubi bitince bile ağlıyorum
Cok zor ağlıyorum. Dolmussam artik icimde yerim yoksa ve teksem evde, hickira hickira aglarim. Mum yakarim sarkilar dinlerim.
Bir kelime bile yeterli
kelimeyi söyle de söyleyelim fgd
Kolay kolay ağlamam ama bugün ağladım
neden hayrola
Dershanelerden biri ile görüşmeye gittim sınav yaptılar sayısaldan hazırlanmak istiyorum ama hep dil sınıfındaydım sonradan fikrim değişti tabi sayısala dair hiç bir fikrim yoktu yapamadım soruları çünkü o konuları hiç görmedim sınavdan çıktım sonuçlara bakıp neden eşit ağırlık seçmedin? Neden matematiğe dokunmadın senin matematiğin normaldede kötüdür zaten neden dil seçtin sen burada ezilirsin buradaki çocuklar çok iyi falan filan diye aşaladı durdu beni öğretmenler bende ağlaya ağlaya çıktım
bu kadar şey yapma ama ilgin alakan nereyse oraya yönel, onlar da kötülüğün için söylememiştir biraz daha iyimser bak
Resmen AP tal muamelesi yaptılar bana senin zaten matematiğin normaldede kötüdür falan dedi oysa temel matematiğim 40 soruda 30 net falan yani saçma sapan kabaca rencide ettiler beni ne iyiliği kısaca bu dershaneye başarılılar gelsin sen gelme dediler
Biri için ağlamam zor ama duygusal bir şeyler izlersem kendime hakim olamıyorum
Çok çabuk ağlarım hemen bir şeye duygulanırım
Kolay değildir zor ağlarım
Duygusal olsam da yalnız ağlarım
Biraz kolaydır
insanlar yüzünden ağlamam sinirlenince ağlarım
Artık zor değil. İmkansıza yakın.
Çok çabuk ağlarım sinir oluyorum
Herkes birden üstüme gelirse ağlarım hemen
Kolay, en sinir 😥😥
:((
Değişiyor
sen ağlamazsınn
hayırrr
Kolaydır
Ağlamam
Evet çok kolay
Ağlamam hiç o derece
evet :(
Galiba evet
Zor biraz.
Evet bende öyle. Kolay ağlarım, duygusalım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?