Dostlar Bu eziğe Allah rızası için ne olur bir akıl verin?

Ben buraya çok kez hayatımı yazdım hepsi de öyle dalgasına yazmak harekete geçmemekti.. ama bu sefer harekete geçmem lazım konuyu anlatıyorum.. ben 26 yaşındayım liseyi zamanında okurken çalışkan olmadığım için bıraktım evime kapandım rahmetli babam beni içine kapanık yetiştirdi 10 yıldan beri odama kendimi kapatıyorum sosyalleşemiyorum hayattan yoksunum gezmek istesem gezemiyorum zor geliyor arkadaş yapmak istesem yapamıyorum kimsem yok hiç kız arkadaşımı olmayacağı evlenmeyeceğim bile kesin , hobi aktivite yapmak istesem denize gitmek istesem yine gitmeden uygulamaya geçmekte zorlanıyorum kendimi hiç sevmiyorum dış görünüş olarak da kötüyüm boyum kısa 1.72 ve 1 gözüm şaşı 1 kulağım işitme engelli kilodan vücut çatlaklarım var 96 kiloyum dişlerim eksik çektirdim hiç arkadaşım yok hayata tutsak yaşıyorum esir yaşıyorum çok bıktım sosyalleşmekden artık halim öyle bir hal almaya başladı ki yandığım ne varsa yaşasam bile kafayı rahat edemeyeceğim psikologa gidemiyorum param yok işe girmeyi denedim havaalanı temizlik işi aramadılar bende bastırmadım çok.. sonra bana dededen biraz miras kaldı pay 22 bin abilerim hep aldı ama ben alamıyorum engelli kimliğim kısıtlamam olduğu için mahkeme satacakmış ama kim bilir ne zaman mahkeme işleri bilirsiniz uzar da uzar belirsizdir benimki de öyle öyleyse bende bundan umudumu kestim eksik olsun düzelince engelli kimliğimi kaldırtmak istiyorum mümkün mü ve arkadaşlar uzun lafın kısası ben sosyal olmak istiyorum ya 10 yıldır her günümü evin içinde yiyip içip bilgisayar oynayarak geçirdim ben ezik olmak tutsak esir hayat yaşamak istemiyorum ya bende herkes gibi özgür olmak hayattan zevk keyif almak istiyorum üstümdeki bu göbek bu kilolar hayatımın ne kadar kötü oluşunun bir göstergesi ben değişmek sosyal olmak istiyorum bir gün İstanbul'da bir gün Ankara 'da olabilecek kadar sosyal biri ömrümde hiç kız arkadaşım olmayacak olursa 2099 dediğimden ayrı olsun istiyorum sorumluluk istiyorum artık hep sosyal olmakdan korktuğum için sorumluluk gerektiren işlerden kaçtım ama artık dayanamıyorum ben ne olur bir akıl verin çaresiz hissediyorum ağzımda diş yok boyum kısa gözüm kulağım okulum işim arkadaşım sevdiğim gezmelerim yok insan bunlar olmadan yaşabilir mi yaşayamaz ama benim gibi ezik olursa 10 sene yaşar ama artık dayanamıyorum param olsaydı özel psikologa gidecektim ama ona da gidemiyorum param yok.. önümde 2 seçenek var ya göze alıp intihar edicen ya da en basitinden bir işe girerek para kazanıp çalışarak kendini adam edicen ama kendime de inanmıyorum basit bir işe girdim diye nasıl kız arkadaşım eşim dostum sosyalliğim olur bana ağır gelen bu engelli kısıtlamasından nasıl kurtulabilirim hayatın anlamsızlığını yaşıyorum ya çok mutsuzum çok tedirginim kendimi hiç zayıf olarak bile görmedim 96 kilo çok değil ama rahat edemiyorum kilolarımla hantalıkdan hemen yoruluyorum her gün feast food yiyorum a-sosyallikden yıkılıyorum ne olur bana bir akıl verin bende sizler gibi bir birey nasıl olabilirim dayanacak gücüm kalmadı

Dostlar Bu eziğe Allah rızası için ne olur bir akıl verin?