Hayattaki şansım adlı çalışmam. Numara alırsın ve bum 😂 Siz şanslı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yoksa çöldeki bedeviler size göre şanslı kullar mı?

Hayattaki şansım adlı çalışmam. Numara alırsın ve bum 😂 Siz şanslı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Yoksa çöldeki bedeviler size göre şanslı kullar mı?
Sen bana bir ara 3 ve 1 olsun demiştin böyle bir şey hatırlıyorum , al sana 3 ve 1 😂
Çok şanslıyım , şansiz insanlara özeniyorum bazen. Bende elime diken batsın istiyorum , bende üzerime çamur sıçrasın istiyorum, benimde dizim uf olsun... Olmuyor lanetli gibiyim geçtigim yerde çiçek açıyor
Hayatın her alanında şanslı olduğum konular da oldu, şanssız olduklarım da.. Genele bakarsak kendimi şanslı hissediyorum.. Çünkü ben zaten başıma olumsuz durumlar da gelse pes edip anında isyan eden biri hiç olmadım, hayatı olduğu gibi kabulleniyorum.. Çünkü erken dönemde insan en sevdiklerinden birini kaybedince bir daha başka olaylara aynı duygularla bakamıyor.. Keyifli günler..
Teşekkürler bebeim :* 🖤
Ara ara bazı olumsuzluklar yaşasamda şansıma her zaman güvenirim.
Tövbe ya 31 Sayısını gördükçe insanın aklına Biz erkeklerin bilindik durumu geliyor 😅 anlamış da değilim Niçin 31 lakabı verilir ki Doğrusu okşamak sk çekmek dir
Cevap
11Cevap
Şanslıyım çünkü onunla karşılaştım 🐨❤
Bazı konulardada şansızım şimdi doğruya doğru 🤣
Hangi konular onlar 🙄
Diyorsun, olsun sağlık olsun 😌
Şanssızım
kan dolaşımı veya akciğer problemlerin olabilir dr gitmelisin... ( tırnagindaki beyazlık bknz! )
Ne kadar abarttınız bu sayıyı. Şanslıyım harikayım süperim.
cmylmz sakalarina gulmeyip 31 sakasina gulen maks KS mizahı
Yeni gelmedik geri geldik haklısın. 😊 2 yıldır buralarda yoktuk ama pek değişen bir şey de yok
Zamanında siteye yön verdiğimiz doğrudur 😀
Uzaktan da olsa seni tanıyorum hatta görmek bile sevindirdi yani eskilerden birilerini çünkü her yer çoluk çocuk dolmuş. 😀KS bitmiş Okey dönüyor.. geldim gördüm duruma göre giderim.
Kendimi saklamak gibi bir niyetim yok reis 😀 genelde Düşbaz nickini kullandım ama en son hesabım afillintaydi galiba.
Eyvallah kral 😀 dediğim gibi bir bakar çıkarım. Allah'a emanet
Çöldeki bedevi bile az kalıyor be abi ;)
İkisi de değilim. Arafta kaldım...
Şanslı sayılırım
Şans bu sefer seninleyim dese döner dolaşır yanlışlıkla girer, öyle işte 😄😂
Çöldeki kutup ayısıyım.
Yok be ne gezer pulss
Çöldeki bedevi eşittir ben
Bahtı s2k piyadeyim ben
Bedeviyiz bu kadar şanssızlık olmaz
Çöldeki bedevi benim beynimden daha az zkiliyodur
şanslı olduğum söylenir , ben pek emin değilim
şanslıyım. 🍬
Mübarek Sayı :) :)