Kişilik & Karakter Fakirim ama seksiyim deyince niye tepki alıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Öyleyim kandırmayalım birbirimizi Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçildik tebrik edin Fakirim ama seksiyim deyince niye tepki alıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadında fakirlik bence önemli değil. Kadın, kendi var oluşuyla erkekten daha değerlidir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abazan sus be Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Öyle diyorsanız yapacak bir şey yok. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl HAHAJDLSLFNSN ay cok güldüm ya bence fakirler de Seksi olabilir bunun maddiyata ilgisi yok bence 1 0 Yorumla
apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Keske seksi olacagina beynin aklinin olmasiyla ovunseydin. 1 1 Yorumla apoptygma1 +1 yıl @İsPoyraz kimin sesi? Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl önemli 0lnda seksilik zaten fakirlik değişebilir🤣 0 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Seksiliğin tek başına bir anlamı yok ondan olabilir. 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Bu ikisi ne zamandır birbirine bağlantılı oldu? 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle ise bul kendine zengin koca rahatla ditesim var 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Şimdi aynısını arkadaşa söyledim mal mal yüzüme baktı 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bilemem kardeşPortakalı soymadanİçinden ne çıkarBilemem... 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. İllaki zenginler seksi olacak değil ya tekelinde mi onların seksi olmak 0 0 Yorumla
Shahahha Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çünkü fakirlik ve seksilik ne alaka shdjsj kızım ama futbol oynuyorum demek gibi alakasız 0 9 Yorumla Khadimdost +1 yıl ulan akdnaksjndasjndaondaksncsdlşknvaşlsnvşlasvjlsadnvlsdanvskldnvğsanoğasdnvoasınvasdnv asd Yorumla Shahahha +1 yıl @Khadimdost noldu Yorumla Soran +1 yıl Klavyeye oturmuş Yorumla Khadimdost +1 yıl hayır klavyeye oturmadım nedense bir an komik geldi bu kadar. Yorumla Shahahha +1 yıl @Khadimdost komik geldiyse tm dalga geçiyorsun sandım djsjs Yorumla Khadimdost +1 yıl fakirlik ile seksilik arasında bağlantı kurunca dalga geçilmiş olmuyor ben random atınca mı dalga geçmiş oluyorum (yani öyle zannedilmiş oluyorum) lütfen lütfen 😂 Yorumla Shahahha +1 yıl @Khadimdost o da dalga geçmek Yorumla Khadimdost +1 yıl neyse ya hepinizin canı sağolsun kjasdas Yorumla Shahahha +1 yıl @Khadimdost ☺️☺️ Yorumla
AcıHayat35 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Tepkıye gerek yok herkes zengin olacak halı yok allah guzel yaratmıştır seni 😊 0 0 Yorumla
ankaralı0507 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Komik gülerim ama seksi isen seksindir 0 0 Yorumla
Serdarizm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sadece seksi olmak gerekmiyor demek 😃 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Mesele seksi olmanda değil bunu dillendirmen 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nasıl tepki alıyorsun buda önemli 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sonunda seks kazanır. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fakirde sexsi olabilir 0 0 Yorumla
TaRıK0724 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Fakir olabilirsin seksi olamazmısın yani ne alaka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ikiside var 😎 0 1 Yorumla Khadimdost +1 yıl ben hanfendiye talip olmak istiyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Kadında fakirlik bence önemli değil. Kadın, kendi var oluşuyla erkekten daha değerlidir.
Abazan sus be
Öyle diyorsanız yapacak bir şey yok.
HAHAJDLSLFNSN ay cok güldüm ya bence fakirler de Seksi olabilir bunun maddiyata ilgisi yok bence
Keske seksi olacagina beynin aklinin olmasiyla ovunseydin.
@İsPoyraz kimin sesi?
önemli 0lnda seksilik zaten fakirlik değişebilir🤣
Seksiliğin tek başına bir anlamı yok ondan olabilir.
Bu ikisi ne zamandır birbirine bağlantılı oldu?
Öyle ise bul kendine zengin koca rahatla ditesim var
Şimdi aynısını arkadaşa söyledim mal mal yüzüme baktı
Bilemem kardeş
Portakalı soymadan
İçinden ne çıkar
Bilemem...
İllaki zenginler seksi olacak değil ya tekelinde mi onların seksi olmak
Çünkü fakirlik ve seksilik ne alaka shdjsj kızım ama futbol oynuyorum demek gibi alakasız
ulan akdnaksjndasjndaondaksncsdlşknvaşlsnvşlasvjlsadnvlsdanvskldnvğsanoğasdnvoasınvasdnv asd
@Khadimdost noldu
Klavyeye oturmuş
hayır klavyeye oturmadım nedense bir an komik geldi bu kadar.
@Khadimdost komik geldiyse tm dalga geçiyorsun sandım djsjs
fakirlik ile seksilik arasında bağlantı kurunca dalga geçilmiş olmuyor ben random atınca mı dalga geçmiş oluyorum (yani öyle zannedilmiş oluyorum) lütfen lütfen 😂
@Khadimdost o da dalga geçmek
neyse ya hepinizin canı sağolsun kjasdas
@Khadimdost ☺️☺️
Fakirsin güzelsin ama aptal olma aklını kullan
Tepkıye gerek yok herkes zengin olacak halı yok allah guzel yaratmıştır seni 😊
Komik gülerim ama seksi isen seksindir
Sadece seksi olmak gerekmiyor demek 😃
Mesele seksi olmanda değil bunu dillendirmen
Nasıl tepki alıyorsun buda önemli
Sonunda seks kazanır.
Sen de paramızı yersin
Fakirde sexsi olabilir