Seksapaliteme aşırı güveniyorum hakimlik kurmak istiyorum ksksjd benim psikolojim bozuluyor mu ya yavaş yavaş. Daha önce bir birlikteliyim olmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeksapalite ile masumluk birbirinden bağımsız iki kavram. İkisinin de kulvarları çok farklı insan hayatında. Biri daha çok fiziksel ve somut değerlere hitap ederken, biri duygusal ve soyut değerlere hitap eden bir şey.
İki arasında ben bağlantı kuramadım. Masumsan masumsundur, bu yaptığın hareket ve davranışlara göre belirlenir. Seksapalite çok daha başka bir durum. Bir insanın albenili olması kendine güvenmesi ve sahip olduğu şeylerin farkında olması daha başka. Bu da kişiye göre tercih sebebidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İki yüzlülük değil tabikide. Fakat içinde masum olduğun tarafının dışında bir sen daha var gibi hissediyorsun sanırım. Peki en çok hangi tarafa daha yatkınsın? Masum olan tarafına mı yoksa kendince zevk alacağın seksi tarafa mı? Seni hangisi daha çok etkiliyor? Hangisini daha baskın hissediyorsun?
İnsanın en dışarıya gösterdiği,
Yakın çevresine gösterdiği ve,
Hiç kimseye göstermediği yalnızca kendi bildiği en içteki yüzü olmak 3 yüzü vardır.
Peki senin bu çerçevede seksi tarafın en içteki yüzün mü ve o halinde ne hissediyorsun? Neler yapmak geliyor içinden.😄 Buna vereceğin cevaplarda gerçek en içindeki kişiliğin yatıyor olabilir. İki yüzlü müsün buna cevap vererek kendin bulabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yılEn beğendim yorum bu oldu cidden haklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeksilikle masumiyetin ne alakası var.. Seksi olan insanlar masum olamaz mı? Bence kel alaka olmuş.. İçindeki küçük şeytanı dizginleyemiyorsan o ayrı tabi de.. Birilerini kontrol etme güdüsünün seksapalite ile uzaktan yakından alakası yok.. Keyifli günler..
12 Yorumla
Soran+1 yılİçimde ki küçük şeytan beni şeytan yapmaz yani
- +1 yıl
Herkesin içinde bir şeytan var önemli olan kontrol altında tutabilmek.. 😏
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır bence psikolojin gayet yerinde , öncesinde de bir ilişkinin olmaması bunu güçlü kılıyor. . Bu hayallerin hep olsun , anı geldiğinde anını yaşarsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
80Cevap
+1 yılİki yüzlülük diyemem. Benim anlayışıma göre o kategoriye girmiyor. Masumsan masumsun o
00 Yorumlaİki yüzlülük sayılmaz. Bu yönünü gizlemeyi daha doğru buluyorsun anlamına geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler sever böyle kızları. Dışarıya masum görünen ama aslında seksi seven valla bi kaşık suda yerler
68 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye de çoğu kadın böyle bence
Soran+1 yıl@paranox_s sapık gibi her kıza yürüme
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl seviyorsun knk
+1 yılİtiraf edemese de ülkedeki çoğu kadın böyle. Beğenilmeyi arzulanmayı her kadın sever. Bunu iyi ayarlayabilmek önemli yüz verse yollu vermese kendini beğenmiş oluyorlar.
Peki sen seksapalite olarak fiziğine mi yoksa içindeki hafif meşrep tarafına mı güveniyorsun?00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle düşünüyorsun ki iki yüzlülük ile ilgisi yok umarım karşına iyi biri çıkar veya sen bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa umarım senin de karşına iyi biri çıkar kalp kırıklıkkları olmadan mutlu mesut yaşarsınız
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
Soran+1 yılRica ederimm
+1 yılSeksapaliteni kime göstermeyi planlıyosun çocum? Masum ve seksi olduğun için tercih edilesi bir tipsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYalvartmak istiyorum böyle
- +1 yıl
Sana yalvarıcak olan şanslı kişi kim?
- Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılseksi ama masum olman için taş bebek gibi olman lazım bence bu pek mümkün değil bu genlerinden ötürü. seksapalitesine güvenen birisi olduğunu da hiç düşünmüyorum ayrıca :)
030 Yorumla
Soran+1 yılOff hiç bir şey bilmiyorsun yaa
Soran+1 yılGüzellik anlayışı kişiye göre değişir. Kendimi güzel buluyorum. Ve en önemlisiiii aurama güveniyorum
- +1 yıl
emin ol senden kat ve kat daha çok bilgi sahibiyim canım !
- +1 yıl
güzellik göreceli kavram falan değil, barbara pavlin ile seni yan yana koysalar alınan yanıtlardan görürdün :D kendini avutan dingillerin tabiridi güzellik göreceli kavramı. aurana güvenmek için hislerinin kuvvetli olması lazım ama sen psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorsun :D
Soran+1 yılOff cevapların içinde o kadar tezat yorumlar yapıyorsun
- +1 yıl
neyse sen yorma kendini kelime kapasiten bile yetmiyor kendini ifade etmek için belli ki.
Soran+1 yılGüzellik görecelidirr ben bella yı barbaradan daha çok beğeniyorum mesela
Soran+1 yılSen mavi göz sarışın seviyorsun ben daha farklı
- +1 yıl
tabiki bella daha güzel, ikisinin popüleritesi de zaten bunu gösteriyor.
Soran+1 yılNeden saldırıya geçtin hemen? Hakaret edip duruyorsun
- +1 yıl
mavi göz sarışın güzellik değil özellik canım yani mavi gözlü sarışın mahalle karısı ile kara kaş kara gözlü hande erçeli kıyaslayamazsın dimi :D
Soran+1 yılPopülerite sadece güzellikle artmıyor ki? Barbara biraz stratejik davransaydı daha iyi yerlerde olabilirdi
- +1 yıl
Senin kendini güzel bulmanın hiç önemi yok ben sanmıyorum ayrıca auran da hiç çekici değil aksine itici belli ki :))
- +1 yıl
hayır olamazdı bella ondan çok daha güzel ve popüler.
Soran+1 yılHahahahahhaha bu da dediğine sadece gülüyorum
Soran+1 yılÇekici gözükmek istediğime gözükürüm zaten aksi halde sinekler de üşüşür
- +1 yıl
bizim toplumda kadının çekici olması hiç zor değil zaten o yüzden kendini şanslı ya da hünerli zannetme :))
- +1 yıl
ne oldu yoksun ses 1-2 ? :D
Soran+1 yılFark ettiysen çekici gözükmek istediğime gözükürüm dedim zaten
- +1 yıl
gözükürsün buna engel yok bak benim profilime kadın makyajla ne hale gelmiş. Aynı senin kafadan o kadında :D :D
Soran+1 yılYurt dışına da gitsem yine aynı ben değişen hiç bir şey olmayacak
Soran+1 yılAyrıca ben türk erkeklerini seviyorum
- +1 yıl
yanlış yere yazdın galiba ne alaka :)
Soran+1 yılTürk erkeklerine laf atmışsın da o yüzden dedim
Soran+1 yılMakyajsız da güzelim
Soran+1 yılKaldı ki makyaj yapmıyorum
- +1 yıl
Türk erkeklerine laf mı atmışım :D Canım ya yanlış yeri okuyorsun ya da algılamada da problemin var. Makyaj yok peki dekolte giyer misin çekici olmak için?
Soran+1 yılHayır?
Soran+1 yılBen başlı başına çekiciyim zaten illa bir yerimi açmama gerek yok
- +1 yıl
ahahaha iyi trolledin tebrik ederim teşekkürler hoş sohbet için :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim dışarıdan bu konulara karşı ilgisi bilgisi olmayan bir insan gibi dururum. Lakin içim yanıyor aslında. Ananası yerken sadece tadından zevk almak istemiyorum, verdiğim tatdanda emin olmak istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojinde sıkıntılar olabilir ve bu sıkıntılar dahada artarsa çok kötü sıkıntılara girebilirsin o yüzden kişisel gelişim, kitap okuma sportif aktivitelerdir böyle şeylere yönelmenizi tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen en iyisi psikoloğa gideyim bir
+1 yılBanada melek yüzlü şeytan dedikleri oluyor arada takılma ;)
10 YorumlaNe alaka. 10 kişiden 9 u ikiyüzlü. Seninki gayet normal
10 YorumlaHayır kesinlikle iki yüzlülük değil. İşini bilmektir bu 🤫
13 Yorumla- +1 yıl
Sende işini iyi biliyor gibisin haaa dhdhdhdh
- +1 yıl
Kızın sandığın kadar mahsum değil teyzeee
djdjdjjd
Yo bu iki yuzluluk degil bende bekarken oyleydim ama doyumsuzum Şu an evlendim oyleki esimden daha cok istekliyim. gunde 10 defa dese hayir demem ki oda demez 😂1 der anca
22 Yorumla
Soran+1 yılOf evlilik hiç istemiyorum
- +1 yıl
Lütfen erkekleri örselemeyin hoyrat çeşmesi değil o musluğu aç aksın
Narsist bir yaklaşım ileride ciddi psikolojik sıkıntılara yol açabilir yaşam kaliten düşebilir
00 YorumlaKendin çalıp, kendin oynuyorsun yani? :d şey bence bu şizofrenlik ehehhee
00 YorumlaNeden iki yüzlülük olsun bu yönlerini yeni yeni keşfediyor ve kendini seviyorsun bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aslinda en seksi kizlar masum gorunenlerdir. Onlarin etkisi cok baskadir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbirlikteliğin olmadıysa önce bir yaşa da sonra anlarsın
00 Yorumla
+1 yılGayet normal her insanın diğer yüzü elbette vardır ayın karanlık tarafı gibi kimsenin bilmediği
00 Yorumla
+1 yılgörmeden bişi diyemem kendisini sksi zanneden hatun
00 YorumlaHer insanın içinde böyle istekler var önemli olan yapıp yapmamak
00 Yorumla
+1 yılHayır. Her insan ne kadar arzulu olduğunu belli edecek diye bir şey yok.
00 YorumlaHmm birini bul gğzelim hakimiyet göster
Tecrübe edin 😊00 Yorumla
+1 yılDisariya farkli evinde sexsi olman normal kocana karsi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. uçağım ben aslında ama uçmayı bilmiyorum gibi bişi oldu bu
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahhahahaha niye ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksiliğini koru ama evlenmeden yapma benden sana tavsiyem
010 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki evlenmeyi düşünmüyorum sanırım ölene kadar rahibe kalıcam
Cevap sahibi+1 yılNeden evlenmiyorsun küçük hanım bakayım?
Soran+1 yılÇok fazla sorumluluk olarak görüyorum Türkiye de çok kasıyor herkes evliliği
Cevap sahibi+1 yılHerkes kasıyor diye seni de sıkacak anlamına gelmez belki sana ferahlık getirir.
Soran+1 yılYok ya sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yıliçindeki kadını nasıl sakinleştirecen peki !
Soran+1 yılKendi kendime yeterim
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş lafa bak ;) ileride sıkılma da
Soran+1 yılBu hayatta sadece kendi kendimizeyiz zaten
Cevap sahibi+1 yılen çok neyini beğeniyorlar peki?
Sen seksi oldugunu sanıyorsundur canım daha bir birlikteliğin bile olmamıs klasik Türk bakire kız tripleri
17 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah sen nasılsın pekii djdjd
Soran+1 yılBirlikteliğimin olmayışı beğenilmediğim anlamına mı geliyor hshshs ah tatlım öncelikle bakire olmam tercih meselesi, ve seksapalitem yüksek fakat bunu göstermiyorum soru belliydi aslında ama bir çekememişsin anlamadım
- +1 yıl
Özgüven kötü bir şey değil kii ddjdjdj
- +1 yıl
Ama egoya evrilirse sıkıntı işte 😅
Soran+1 yılSoruya verdiğin cevap bunu gösteriyorr bir yaran var sanki
Soran+1 yılBiriyle ilişki yaşamanın özgüvenle ne alakası var ya hahahshahs kişi kendi benliğiyle özgüvene ulaşabilir adı üstün de özüne güvenmek
Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. bu hanı mhanımcık olup içinde bi sspuu yaşatmaya benzer bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende pompacı görünümlü hafızım. Bilmeden yargılıyorlar.
00 YorumlaGörmediğim bir şeye nasıl yorum yapabilirim ahahahaha
04 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten öyle olduğumu bildiğim için bu konu hakkında soru sordum
Soran+1 yılSana göresi önemli değil ki işte durum hakkında yorum istedim
+1 yılİkiside değilsin. Kendi içinde kendini fazla büyüten birisin.
İlişki yaşamadan böyle hissetmen normal00 Yorumla
+1 yılMasum bir yapınmı var yoksa varmış gibimi davraniyorsun iki yüzlü olup olmadığını kendinde kestirebilirsin bence
00 YorumlaGördüğüm en saçma soru buydu sanırım
ilgi çekmek..10 Yorumla
+1 yılPsikolojin bozuksa benim gibi içersin 😁 turp gibisin kız 🤭👍
00 Yorumla
+1 yılOoo güzelmiş daha iyş bence keşfedilmesi o an ki ilişkiyi daha iyi yapabilir 🤭
00 Yorumla
+1 yılO nasıl iş hem seks i hem masum boy kilo kac fixik nasıl ne gıbi masum Sun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumlatrolleri vitrine koyun daha fazla rezil olun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamadım
Yok ya ne iki yüzlüsü... tam aradığım tip...
02 Yorumla
Soran+1 yılBulursun umarım
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılnarsistlik başlangıcı
010 Yorumla
Soran+1 yılOf olabilirim korkuyorum
- +1 yıl
potansiyelin yüksek. seksapalitene güvenmen kendini güzel bulman sorun değil ama hakimiyet kurma isteğin tehlikeli.
Soran+1 yılOf o içimde hep var jdjdj
- +1 yıl
nasıl bi hakimiyetten bahsedyorsun mesela
Soran+1 yılMesela kıvrandırmak
- +1 yıl
o hakimiyet sayılmaz ulaşımı zorlaştırmaktır. hakimiyet istediğini yaptırmaktır manipüle etmektir
Soran+1 yılZaten kıvrandırırsam o da olur ki
- +1 yıl
daha mı değerli hissediyorsun böyle yapınca
Soran+1 yılHırs mı bilmiyorum bir duygu var işte
- +1 yıl
ya işte bunu sınırı ve ölçüsü önemli her insan kendisiyle pozitif ilgilenilmesini sever. yani karşıdaki zorluğa rağmen çabalasın benliğimi yüceltsin biraz egomu okşasın ister. ama bu duygular bazen sınırları aşar. konuyu çok abartıyorsan ve bu karşıdakine fazla yük olmaya sıkıntı vermeye üzmeye başlamışsa işler değişir. bu kısımda senin ölçüyü ne kadar kaçırdığın önemli.
Evet ikiyüzlü şeytan shshshsh
01 Yorumla
Soran+1 yılJsjsjsjs üff
Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. malum Mart ayı geldi. :))
013 Yorumla
Soran+1 yılMiyavvv hshshjdj
Soran+1 yılŞey havalar soğukk aslındaaa, sanırım ben ısıttımm hahshshs
Soran+1 yılSenin burcun neydii
Soran+1 yılUf başaklar çok takıntılı oluyor ya
Soran+1 yılKoç yükselenim akrep
Soran+1 yılDudağının kenarında ben mi var
Soran+1 yılTatlıymış
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. O ayrı bişi o ayrı bişi bu seni iki yüzlü yapmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBarış akarsu?
Soran+1 yılÇok benziyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılDışı kedi ama içi panter diyorsun. Tam aranılan kişisin. İçindeki panterligi gece erkeğine gösterirsin artık :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo gayet iyi bence
zaten masum görünüp uygun anlarda seksapaliteni ortaya çıkarman erkekler için daha dikkat çekici.00 YorumlaKurdurma sendromu bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhahahahaha
Soran+1 yılHiçte bile
Soran+1 yılHiç bir şey yaptığım yoook
Soran+1 yılMasumum demedim zaten jdjdj ama öyle görünüyorum
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aha dominant alfa kurt
02 Yorumla
Soran+1 yılAuuuuu hahahshshhs
+1 yılSen ikiyüzlülüğü çok yanlış anlamışsın abla
03 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta içimde ki bu parçayı saklıyorum
- +1 yıl
Gizli bir hazine gibi :D
Soran+1 yılAynen abi
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. her yerde seksi olunmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılikiyüzlülükle ne alakası var ki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojin bozulmuş bile
10 Yorumla Yükselmişsin sen. Geçer
00 Yorumlapsikolojin bozulmus düzeltiriz
00 YorumlaAynen böyle devam akıllı bir kadınsın
00 Yorumla
+1 yılHiç ilişki yapmamış ve yaşamamış biri için değişik
00 Yorumla
+1 yılHayır kendine güveniyosun knk bu iyi bişey tabiki
00 Yorumlabütün kızlar iki yüzlüdür
03 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde yüzsüzdür
- +1 yıl
Hepsi
- Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılo derece diyorsun yani
00 Yorumla keşfedilmeyi bekliyosun.😀masum yüzlü canavar.
00 Yorumla
+1 yılSeksilikle ne alaka bağdaştırmadım 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Masa koca ayı nedir ya 2004lu ergen seni 2004 de doğmuş şaka gibi o yıllarda gta oynardım vay...
- +1 yıl
Sen çokmu büyüksün 26 yaşında süt bebesi gelmiş konuşuyor karşımda😂
- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Seksiyim ama masum kız görünümündeyim, bu iki yüzlülük mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler