Yaşama sevincim nasıl geri gelir?

Geçen yaz 15 kilo vermiştim. mutlu mutlu mezuna kalmıştım. hayatımın gerçekten iyi olacağını düşündüm. bütün bir sene ağlayarak ders masasından kalktım. günlerim hep bomboş geçti. bunun yanında verdiğim kiloyu 20 olarak geri aldım. öz güvenim sıfırlandı. sınav geçti boşluğa düştüm. sınav gününden beri dışarı çıkmıyorum. en sevdiğim şey elbise giymekti onları giymeyi bile istemiyorum. yarın teyzem gelicek gelmeden kilomu sordu sırf görünmemek için gidene kadar odada kalıcam. bunlara ek olarak sürekli yatıyorum. ip atlamaya çalıştım 40 zıplamada allahıma kavuşuyodum. arkadaşlarımla plan yapıp bir yerlere gitmek istemiyorum. ne evde kalmak ne de dışarı çıkmak istiyorum. kendime bakım yapmayı uzun süre önce bıraktım. saçlarım süpürge gibi olunca yıkıyorum. kilomu vermek isteyip veremeyecek kadar yorgunum. piskoloğa gidicektim toparlar belki diye yokmuş. sınav sonucu ayrı, kilom ayrı, ergenlikteki kardeşim ayrı problem. uğraşamıyorum kimseye de anlatamıyorum. bari size anlatayım dedim. umarım yardımcı olursunuz ve kırıcı davranmazsınız. zaten halim ortada bir de siz üzmeyin.

Yaşama sevincim nasıl geri gelir?