Hangi yönünüzün eleştirilmesine asla tahammül edemezsiniz?

Hangi yönünüzün eleştirilmesine asla tahammül edemezsiniz?
Eleştiriye kapalı olduğum hiçbir konu yok. Eleştiriye açık bir insanım. Yeter ki eleştirirken saygılarını yitirmesinler. Yani eleştiri konusuna değil, eleştirinin şekline odaklanırım ben. Saygısızca, hakaretle yapılan her eleştiriye kapalıyım.
Eleştiri doğru yapılırsa göremediğimiz hatâlarımızı eksiklerimizi farketmemizi sağlar kendimizi geliştirmemiz için mükemmel bir şey amaa soruya gelirsek kimse beni tahammül edemeyeceğim derecede rahatsız edemez öyle çok takmam ama hoşlanmadığım şeylerde var mesela elimde olmayan herhangi bir şey için yargılanmak
Düşüncelerim konusunda çünkü bazı şeyler özneldir eleştirisi yapılmaz, çünkü eleştiri bir konuda kötü olduğunuzda yapılır ama bazı konularda sevdiğiniz gibi olmanız yeterli. sırf bir kişi farklı düşünüyor diye eleştiremez
Cevap
22Cevap
İnsan gibi eleştirdikleri takdirde her konuda eleştiriye açık biriyimdir.
Her konuda eleştiriye açığım. Faka elimde olmayan kusurlar konusunda eleştirilere kapalıyım sadece bana değil herkese yapılmasına karşıyım. Yaratılış gibi. Onun Burnu yamuk şu kepçe kulaklı vs vs.
Hiç bir konuda eleştiriye kapalı değilim. Çok severim özellikle eleştiriyi. İnsanı tanımak güzel bir şey çünkü.
Her konuda eleştiriye kapalıyımdır niye etsinler ki kimsenin tavsiyesiyle iş yapmam nefret ettiğim şey sonra ben dedim ettim lafları duymayayım diye.
Doğru bildiğim her şeyin eleştirilmesine ayar olurum üstüme gelinirse giderim veya soverim ya da döverim kişiye bağlı
Kararlarım ve seçimlerim konusunda eleştiriye kapalıyım.
Haksızlık saygısızlık yapılmadığı sürece hepsine açığım söyleme şekli ve tarzı önemli
Inancim ve degerlerim. Tartismaya kapali konular benim icin
Dış görünüşüm ve bununla ilgili tercihlerim konusunda
Sormadığım sürece eleştirilmekten hiç hoşlanmam
Konulardan ziyade eleştirebilecek insanlar var diyelim
Görünümüme gereksiz yere sırf moralimi bozmak adına söylenen eleştirileri kabul etmem.
@Mrtol1453 Teşekkürler.
Bilgi sahibi olmadıkları konularda eleştirmelerine kapalıyım..
Sadece beni ilgilendiren konularda konuşulmasına tahammül edemiyorum
Sivilcelerim konusunda. Insanlarjn dis görünüşüne sürekli karışan insanlara sinir oluyorum ne kadar zorbalar
Karakterim.
Ailem
Duygularım...
İnanç görüşüm hissedişim
Kendi yönümü
Bu kız çok güzel margot robbieye benziyor
Dış görünüş kimseyi alâkadar etmez
Eleştiriye genel anlamda kapalıyım.
Siyaset konuşmam kimseyle
Sanırım benim bildiğim yok 😊
alkol ve inanç konusunda eleştiriye kapalıyım
Her konuda kalıyım.
İnançla alâkalı konularda eleştiri dinlemem.
hepsine açığım
Konularda değil kişilerde kapalıyım.
inancım ve yaşam tarzım
Eleştiriye kapalıyım😁
Tüm elestirilere kapalıyım. Once kendine baksinlar
Annelik
Farkmaz
Saf olmamı eleştirenlere tahammül edemem.
Giyim kuşam
Dusunence aklima gelmedi Şu an
Her konuda
ayrımcılık
Sevdiğim bir şey hakkında
Her konuda açığım
Dış görünüş
Dış görünüşümle olan eleştiriye
Karakterim konusunda
Kisisel tercihler
Her türlü açığım
eleştiriye kapalıym