Kişilik & Karakter Sizin en iyi yatış şekliniz hangisii? bitterçikulata Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Selamlar uykunuz derin rüyalarınız hoş olsun Bonibonlarım🥰Herkese derin derin rahattt uykulaaarr Sizin en iyi yatış şekliniz hangisii? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hepsi olabiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben 3 numara yatıyorum sen dalga geçti ama sebebi var o yatışın aslında: (( 1 7 Yorumla mantarinsan +1 yıl Ne mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mantarinsan bel fıtığı var bende o şekil yat dedi doktor o şekil yağınca omurga en rahat pozisyonda oluyormuşAyrıca bele yük binmiyormus.Yani normal insanlar da böyle yatmalı..Mesela sırt üstü yatınca veke çok yuk biner..Sola yatinca kalbe ve mideye basınç girer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim sen yazmamşsın pardon Yorumla mantarinsan +1 yıl Vay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mantarinsan ne oldu ki : ( Yorumla mantarinsan +1 yıl Bilgilisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mantarinsan doktor söyledi Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Benim yatış şeklim burada yok7. Ama sadece ellerim iki bacağımın arasında 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl 3 numara bir kolunu yatığın altına koyup diğer koluyla başka bir yastığa sarılırsa o ben oluyorum 0 0 Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. 1-4-5 tam ben 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 4 ya en güzel beni tarif eden 4 kesinlikle 😊 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sırtüstü 0 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 3 numara dertlesmemiz gerekiyor kardeşim 0 0 Yorumla
aleynapia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 3-4-7 karışımı ben. O 13 napıyor öyle ya 🤨? 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. 1 tam ben :D 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. 3,4,7,9 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 3-4-5 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hepsi olabiliyor
Ben 3 numara yatıyorum sen dalga geçti ama sebebi var o yatışın aslında: ((
Ne mesela
@mantarinsan bel fıtığı var bende o şekil yat dedi doktor o şekil yağınca omurga en rahat pozisyonda oluyormuş
Ayrıca bele yük binmiyormus
.
Yani normal insanlar da böyle yatmalı.
.
Mesela sırt üstü yatınca veke çok yuk biner
.
.
Sola yatinca kalbe ve mideye basınç girer
Özür dilerim sen yazmamşsın pardon
Vay
@mantarinsan ne oldu ki : (
Bilgilisin
@mantarinsan doktor söyledi
Benim yatış şeklim burada yok
7. Ama sadece ellerim iki bacağımın arasında
3 numara bir kolunu yatığın altına koyup diğer koluyla başka bir yastığa sarılırsa o ben oluyorum
1-4-5 tam ben
Uyuyana kadar hepsini yapıyorumdur
4 ya en güzel beni tarif eden 4 kesinlikle 😊
Sırtüstü
3 numara dertlesmemiz gerekiyor kardeşim
biliyor musunuz hepsi 😬😂
3-4-7 karışımı ben.
O 13 napıyor öyle ya 🤨?
Hepsi aynı anda doğuştan gelen bir özellik
Bu ara 7 numara
4 numaradan başka şekilde uyuyamıyorum ya 😂😂😂
3 4 😁