Kişilik & Karakter En rahat hangi pozisyonda uyuyorsunuz? Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tıpta adı koma pozisyonu ama bu benim uyku pozisyonum arkadaşlar 🤣 En rahat hangi pozisyonda uyuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Normal yatarım yan 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düz yatıyorum, sağa sola dönüyorum uzun sürüyor uykuya dalmam.Her türlü sırt üstü yüz üstü sağa sola dönüp uyuyorum. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yana dogru. Cenin gibi ama tam degil. 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yan yatarak yatıyorum 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bende böyle uyurum ama yastıga sarılarak 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sol tarafıma dönüp uyuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal yatarım yan
Düz yatıyorum, sağa sola dönüyorum uzun sürüyor uykuya dalmam.
Her türlü sırt üstü yüz üstü sağa sola dönüp uyuyorum.
Yana dogru. Cenin gibi ama tam degil.
Hahaha ben de aynen bu şekilde
Yan yatarak yatıyorum
Bende böyle uyurum ama yastıga sarılarak
Sol tarafıma dönüp uyuyorum
Ben bu pozisyonda yatarim genelde
Yüzüstü olmazsa uyuyamıyorum.
Koma 😅
Koma
Ülkenin %90 ı bu pozisyonda uyuyor zaten 😅
Ben de kanka
Sırt üstü ve yan.