"Bunu benim için bir süreliğine saklar mısın?" diye size gelen birini geri çevirebilir misiniz? Kıramayacak olduğumuz bir insan olsa bile sizce o strese girmeye değer mi?

"Bunu benim için bir süreliğine saklar mısın?" diye size gelen birini geri çevirebilir misiniz? Kıramayacak olduğumuz bir insan olsa bile sizce o strese girmeye değer mi?
Etmem, çünkü aşırı unutkanım. Kendi önemli eşyalarımı bile anneme veriyorum nereye koyduğumu hatırlamak zorunda kalmayayım diye.
Kendime bu konuda güvenmem yani. Kaybolur veya nereye koyduğumu bilemem sonra bu yükün altında ezilirim. Gerek yok.
Banka kasasında sakla derdim sonuçta her şey olabilir kaybolabilir. Kuzenimin nişanda takılan altınlarını hırsız çalmış misal onlar tatildeyken. Ya benzer bir şey benim sakladığım yerde olsa ben o sorumluluğu alamam.
Bunu benden isteyen kişiye göre değişir. Değer verdiğim birisinin emanet edeceği değerli bir şeyi alırım. Yok demem. Ancak diğerlerinin vereceği emaneti kabul etmem.
Cevap
12Cevap
Sorumluluk almam alıyorsam da bunu başta söylerim
Mümkünse kabul etmem. Fakat benim için önemli biri istiyorsa saklarım tabi ki
Saklarım ama bir şey olursa emanete, mesuliyeti üstlenmem bunuda söylerim. Kabul ediyorsa bırakır etmiyorsada kendi bilir.
Almazdim ısrar ederse de başta derdim bak başına bir sey gelirse karışmam ben almiyim dedim derdim
Çok ısrar ederse belki kabul ederim ama hep bi stres içerisinde olurum
Açıkçası kabul etmem sorumluluk almam çok değerli bir şey ise
Belli bir komisyon karşılığında kabul ederim. Para lazım
Ya fotoğrafa ❤
Two Broken Girls özlemişim
hayır kabul etmem..
emanetçi değilim ben..
Kabul ederim
Kabul etmem
Tabii ki kabul etmem
Almam
etmem