En çok hangi alanda daha çok başarılı olmak istersiniz?

En çok hangi alanda daha çok başarılı olmak istersiniz?

Çokça var. Fazlasıyla duygusal kusma yaşıyorum. Bunu yapmamam gerektiğini bir türlü öğrenemedim çünkü insanlar iyi niyetli gibi görünüp, ben onların yanındayken, onların isteklerine uygun şekilde cevap verdiğim zamanlar hiçbir sorun olmuyor fakat yollarımızın ayrılması gerektiğinde yapılan güzel ya da kötü paylaşımlarımı bir başkasına söyleme eğiliminde oluyorlar.
Acele etmemek, duygularımı kontrol altında tutmak (sinirle kaygıyla veya sevinçle verilen kararlar objektif olmuyor ne yazık ki ), analitik düşünme becerimi geliştirmek (bir olayın öncesinde ve sonrasında neler olabileceğini kestirip ona göre hareket etmek ve problemleri çözmek) isterdim.
Erteleme huyunu bırakmak isterdim. Geçmişte yaşamış olduğum olayların, keşkelerimin, pişmanlıklarımın üzerine çokça düşünmek istemezdim. Bunları aslında o zamanki bilinç seviyesiyle yaptığımı, şimdiki aklım olsa yapmayacağımı kendime telkin etmiş olsam bile pişmanlık duymaktan vazgeçemiyorum.
Her zaman, herkese iyi niyetli yaklaşmamam gerektiğini öğrenemedim. Her insanın özünde iyi olduğunu fakat içimizde kötülük duygusunun var olduğunu bundan dolayı insanların kötülük yapmayı da tercih ettiğini bilsem de "Öğrenemedim." Kötülüğünü gördügüm insanların kıyısında köşesinde hep bir iyi niyet aramaktan, vardır bir derdi demekten, onuda bu hale getiren bir sürü şey vardır demekten vazgeçemedim. Öğrenmeye çalışıyorum ama.
Kendimde düzeltmem gereken çokça şey var. İnsan olabilmek ve insanca kalabilmek dileklerimle...
Biraz el yeteneğim kötü. El beceresi gerektiren hiçbir şeyi yapamam. O yüzden bu yönümü geliştirmem gerekiyor sanırım.
Evet, var. Yemek yapmak gibi mesela. Mutfakta iyi değilim. Bu yönüm geliştirilmeye müsait.. Başarı olarak düşününce el becerilerini örnek verebilirim. Herhangi bir konudaki yetenek gibi..
Her yaşta her daim vardır
Yeterki yeniliklere açık olmak lazım
Teşekkür ederim 🤩 💞
Cevap
17Cevap
Bir sürü alan var hangi birini diyeyim bilemedim
Her insan ölene kadar gelişir
Her insanın vardır
Herkesin olduğu gibi benim de var tabi ki ama neyse ki vizyonum var hepsini yapabilirim :D
her zaman her yönden gelişmek icap ediyor..
bence. zamanla
Oblik kaslarımı geliştirmem lazım , sonucta onlarda yanlarımda 😂
O zaman çenem 🥺 hiç laf yapamıyorum 🥲
İşte ağzım laf yapmıyor diye hep gülüyorlar bana 🥺
Sporda daha fazla gelişmek isterdim. Yüzme alanında.
Gelişmenin sınırı yoktur. Her alan geliştirilmeli. En iyi olduğun konu bile.
O kadar çok şey var ama benim bunları yapacak halim yok
Evet utangaçlık ve çekingenlik yüzünden hayatım olumsuz etkileniyor bu konuda gerçekten kendimi aşmam gerek ama yapamıyorum olmuyor
Sol yanım biraz , sağ yanım. bi de karın yanlarım 😕
Hergun yenilik kendimizi de törpülemek yenilemek lazım her konuda inatciyim belki biraz daha bu konuda özellikle
Evet var her zaman olacak
Ölene kadar olacaktır…
sabırlı olmak konusunda metanet yani
daha cok usd almalıydık , hata ettik.
Fizikçiyim ilerlemek isterdim lakin...
var insan tanıma kısmında geliştirmeliyim kendimi
Var yalan söyleme
İlla vardır ya
Duygusal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?