Hepimiz hata yaparız. Kimimiz aynı hatayı defalarca tekrarlar ama hep suçu başkalarına atarız. Kimimi de ders alır ve o hatayı tekrarlamayız. Sen hatalarından ders çıkarır mısın?

Hepimiz hata yaparız. Kimimiz aynı hatayı defalarca tekrarlar ama hep suçu başkalarına atarız. Kimimi de ders alır ve o hatayı tekrarlamayız. Sen hatalarından ders çıkarır mısın?

Yaptığım bazı hatalardan pişmanım bazılarından da değil çünkü hepsi bana bi tecrübe oldu kötü bir şey yaptım başıma geldi iyi yaptım başıma geldi hepsini artık çok kolayca ayırt edebiliyorum
Kimimiz de yanlış yoldayız ama yol nasıl güzel deyip ısrarla devam ederiz. 🤷🏻♀️ İnsanlara güvenmek konusundaki hatamı ısrarla tekrarlıyorum
Hatasiz kul olmaz diyelim.. elbette hatalardan ders çıkarırım. Hata yapa yapa doğrular bulur insan tabi hatalarını görebiliyor ve kabul edebiliyorsa.
Cevap
2Cevap
Evet çıkartıyorum
Bilmez miyiz master yaptık
Sadece buradaki olumsuz yön
Eski enerjinin ve hayat sevincinin olmaması
hatalarimdan ders cikaririm. Ama istedigim kadar gosteririm.
Maalesef bilmiyorum. Tam tersi o hatayı yapınca daha fazla tekrarlamaya başlıyorum. Kötü bir huy ama çözeceğim inşallah.
Bir hatamı şöyle 15 20 kere yaparım ki gerçekten hata olduğunu anlayayım. Sonrasında elbette ders çıkartırım
Bilirim aynı hatayı tekrarlamam
Bazen evet bazen hayır
Bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?