Edepli olmaya çalıştım hayatımı tek çizgi üzerinde götürmeye ahlaklı olmaya iffetli olmaya bunlar güzel değerlerdi her zaman da önceliğimdi ama bir noktada işler beklediğim gibi gitmedi ha diyince evlenemedim. İnanın çok istiyorum hala herkesi değerlendiriyorum ama bir yuva kuruyorsun gelişigüzel birini seçemezsin.. Her yönden anlaşmak anlaşılmak kolay değil ve ben kadın gibi hissetmeye mani olamıyorum ne kadar tutabilirim ne kadar bastırabilirim artık öngöremiyorum. Ahkam kesmeden ve git ver diye saçmalamadan bana gerçekten bir tavsiyesi olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnsanın Evleneceği kişiyi seçmesi çok zordur efendim.. Özellikle de bir kadının.. Huy ve karakter bakımından kendinize enyakın hissettiğiniz kişilerden seçim yapabilirsiniz.. Huy ve karakter kötü ise.. Daha sevgili iken kavgalar anlaşmazlıklar var ise o iş evlendiğinde de asla yürümüyor.. Ben seçimim de yanıldım.. Siz yanılmayın.. Gerekirse 1000 düşünün 1 karar verin.. Ben yaşadıklarımı yaşamayın.. RABBİM hakkınızda hayırlısını nasip eylesin.. Dilerim sizi aynı siz gibi seven biri çıkar karşınıza..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYine de pişman olacağınız şeyler yapmayın. Bugün bir anlık zevk ve heyecan için ilişkiye girseniz bile yarın pişman olabilirsiniz ve bunun geri dönüşü olmayacaktır. Öyle ki pek çok erkek, bakirelik konusunda talebe sahiptir ve bu sebepten reddedilme gibi durumlar gelebilir başına ilerde. Burada yazacak olanlara da kanmayın çünkü amaçları ''piyasa yapmak'' olan büyük bir kitle var. Erkeklerin pek çoğu, iki yüzlü bir şekilde kendileri ne yaparsa yapsın bakire istemeye hakları varmış gibi düşünüyorlar. Burada atıp tutanların pek çoğu bile bakire olmayan bir kadını, eş olarak kabul etmeyecektir.
Derseniz ki benim yapacağım kişi, benimle evlenir ama buna da güvenmeyin. Erkekler, konu cinsellik olduğunda her türlü değerini gözden çıkartacak karakterdedir genel olarak. Şimdi birisiyle birlikte olursunuz, ilk zamanlar iyi gider ama sonra bir sıkıntı çıkar ki evlilikler bile yıkılabildiğine göre basit bir sözün ne kıymeti var? Sonrası işte ya sen ya da o ayrılır. Ona bir şey olmaz çünkü toplumumuzda ''elinin kiri'' deyip de geçiliyor erkek için. Ama size olur. Bir sonraki duygusal ilişkinizdeki kişiye bakire olmadığınızı söylediğinizde çok büyük bir ihtimalle ''bir de benle yapsın'' diye bir düşünceye kapılacaktır. İstediğini aldıktan sonra da bir şekilde sizi bırakacak ve yoluna devam edecektir. Böyle böyle devam edecek ve bir de bakacaksınız ki yaşınız otuz olmuş ve bir düzine erkekle beraber olmuşsunuz. Sonrası işte değersizlik hissi, depresyon ve yıkım... İyi düşünün ve nerede yaşadığınızın farkında olun. Sizinle gönül ilişkisi kuracak kişilerin de büyük ihtimalle sizden bekaret talep edeceğini unutmayın.
22 Yorumla
Soran+1 yılBaştan sona her cümlesi haklı
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum. Niyetim moral bozmak değil haddim olduğu kadar yol göstermektir. Erkeklere güvenmeyin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünül sabır ile harman olmadan nasip ile buluşmazmış. Sabredin ve Allaha bırakın. O verirse nimet, vermezse vardır bir hikmet.
Aynı sorunu bizlerde yaşıyoruz ve sabretmekten başka çere bulamadım ben.13 Yorumla
Soran+1 yılNe kıymetli bir görüş bu böyle❤
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSizin de sorunuz güzelmiş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen bu soruyu çok yanlış bir yere sordun. Buradakilerin çoğunun aklı oraya çalışıyor zaten. Sana büyük ihtimalle git kendi kendine eğlen gibi saçma sapan şeyler söylerler. Benim sana tavsiyem çok fazla o konu hakkında düşünmemen. (Düşündükçe isteğin artar.) Kendini yalnız bırakmaman. Yalnız kaldıkça o konular aklına daha çok gelir ve isteğin artar. İnsanın nefsi zayıftır belki farkında olmadan yanlış yola sapabilirsin. Bunu yapmak kötü bir şey değil ama evlenmeden önce başkasının bedenini hayal ederek düşünmek büyük bir günah.
Yani yapman gereken şey elinden geldiğince düşünmemek. Eğer bunu yapamıyorsan sürekli dikkatini dağıtmaya çalış, başka şeylerle ilgilen.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
54Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 208,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBastırman gerekmiyor zaten. duygular doğaldır ve bastırırsan bir yerde mutlaka çıkar zaten
00 Yorumla
+1 yılHerkes cinselik bakımından anlamış, fakat ben senin evliliğinden mutlu olmadığını düşünüyorum. Kendin istememişsin veya çok hızlı olmuş bir evlilik tüm hayatına şekil vermis ve etkilemiş sende tam olarak bundan rahatsızsın yazdıklarına bakılarak, ben senin yerinde olsam eşimi sevmeye onu dahada tanımaya ve düzenli bir cinsel hayat oluşturmaya bakarım... burada bahsettiğim seyleri kocanla konuşup, bir tedaviye başlaya bilirsiniz, daha iyi bir aile olabilmek için. Veya balıyı tazeleye bilir, farklı yerlerde gezebilirsiniz. Çok mutlu olursun umarım ❤❤
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya evli drğilim ki
- +1 yıl
çok pardon yalnış okumusum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl42 yaşındayım evden çok küçük yaşlarda ayrıldım 11 yaşında. 30 senedir tek başıma yapayalnız 6 farklı şehirde sokak iti gibi savrulup durdum hayatımda bir gün bile bekar kalmayı hayal etmedim tam tersine geri evli olup bir düzen kurmanın gayretinde oldum ama ne elimden tutan oldu Ne yardımcı olan. Bu saatten sonra en küçük bir umudum hevesim yok evlenebilecegime dair. Dahası Allah'in adil ve merhametli olduğuna inanmakta da zorlanıyorum hiçbir isteğim kalmadı şu hayattan. Sadece uyumak istiyorum Hiç uyanmadan uyumak...
Cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceksin ama yine de yazdım işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks erkekler için vardır akıllı. Sen zevki klitoris ve uzantısından alırsın bu uzantı vajina kanalında değildir eğer öyle olsaydı adet olurken veya oturup kalkarken vajina kanalı uyarılacağı için zevk alırdın. Yani erkekler akıllı, önsevişme yaparak kadının klitorisini uyarırlar sonra gir-çık kendileri zevk alır. İnanmak istiyorsan doğum videoları izle, vajinanın içerisinde zevk almayı sağlayacak sinirler yoktur; doktorlar muayane için bir şey sokar, doğum esnasında çocuk rahat çıksın diye kesik atarlar anlatabildim mi? Yani iş klitoriste bitiyor kadın penisi deniyor, büyüyüp gelişmesi penis görünümı verir hatta. Bazı kadınlar mastürbasyon yapmayı sexse neden tercih ediyor zannediyorsun?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın gereği hormonların tavan olduğu için bu hislerin arzuların gayet normal merak etme hatta bu senin sağlıklı olduğunu gösterir. Düzenli bir cinsel hayatın olana kadar bol bol mastürbasyon yaparak ruhen ve bedenen kendini rahatlatmalısın. Sakın ihmal etme kendini kısıtlama bu bir ihtiyaç ve vücudunun buna ihtiyacı var..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel yazmışsın tane tane. Bastıramazsın her insanın doğasında var ama belki kendine uğraş bulabilirsin seni sürekli meşgul edecek veya maneviyatını geliştirecek kitaplar oku sonradan yapmaya haya edersin belki. En büyük zabıta Allah korkusudur bunun şuuruna varırsan o isteği bastırabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelamun aleykum kardeşim, evlilik nimettir, çünkü insan bedeni bunu ister. Düzenli bir sevgi, alaka, rahatlama...
Bol bol hayırlısı için dua edin, kendi ayakları üzerinde durabilen biriyseniz de zaten seçersiniz insanları. Tanımaktan çekinmeyin ama iffetinize de zeval getirmeden seçim yapın. Rabbim yardımcınız olsun, bu süreçte de bol zikir ve devamında namaz iyi gelecektir.
10 YorumlaÖncelikle bunun için kendini suçlamaktan vazgeçmelisin. İnsan kendisini var eden içgüdüleri ile savaşamaz. Bunları kabullenmesi gerekir. Sen onlarla savaşmak ve onları yenmek istediğin için bu huzursuzlukla başbaşa kalıyorsun. Ayrıca mutlu olmanın tek yolu evlenmek değildir. Evlilik, doğru kişiyle ve doğru zamanda yapılmadığında; çoğu kişi için bir zindandan farksızdır.
00 YorumlaBende bur kız bulup sevişmek video çekmek istiyorum ama olmuyor
Ahlâk falan yok
Ahlâk olsa hislerine yenilmezsin
Sonuçta kontrol edilebilir
Maalesef isteyince olmuyor bazı şeyler
İstemediğin bir şey ya da aklında olmadığın şeyler gerçekleşir
Ahlâk'ın geri gelmesi için bizim milletin değişmesi gerek
Diğer milletleri bırak bir Türk olarak mesela bende dahi değişmemiz gerek ama olmuyor00 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu bilmelisin Bu senin hayatın ve sana kimse karışamaz bunu kimseye anlatmak zorunda da değilsin ama madem anlattın Bir cevap vermek istiyorum sanırım belli bir yaşa gelmiş bir insansın Kimseye hesap vermek zorunda değilsin istediğin gibi düşünebilir istediğini yapar istediğin şekilde davranırsın zaten istediğin gibi birini bulsan da yarın öbür gün yine bir hainlik yapıp seni iyi olduğuna pişman edecek O yüzden kafana nasıl yaşıyorsa öyle davran Bu arada kendim gibi düşünen birini bulmam mucize burada ilk defa böyle bir şeye denk geldi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Seni yargilamak kimsenin haddine degil. Iste senin gibiler guven verir. Degerleri, durusu vardir ama insandir zaaflari da vardir. Sen gidip biriyl3 cinsellik yasama ama mesela seksting yapmadiysan yap. mastürbasyon yaparken zevki en doruklarda yasa. Fantezilerin, farkli mastürbasyon metodlarin olursa daha cok zevk alir ve gercegini yasamak icin sabredersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Acaba kaç erkeğe böyle yazdın :))
+1 yılBekle sadece bekle zamanı gelecek şimdilik böyle devam fazla abartmadan
12 Yorumla
Soran+1 yılNe demek fazla abartmak mesela?
- +1 yıl
Buradan söylemiyorum anladın işte
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak ile bedensel arzuların ne ilgisi var? Genç bir kadının cinsel arzuları olmasından daha normal bi şey yok kendi kendine neden triplere girdin anlamadım. Evlenmeden önce sevişmek istemiyorsan kendini tatmin etmenin eğlenceli yanlarını keşfet.
11 Yorumla- +1 yıl
👍👏👏
İyi güzelde bu hislerin çok normal. Önrmli olan zorlasa bile bu hislere rağmen kendini tutabilmek.
Hayırlısını iste evlen yoluna bak. O süre zarfındada oruç filan tut. O hissi kamçılayacak şeylerden uzak dur. Video vs gibi00 Yorumla22 yaşında bi erkeğim ve her şey için bu kadar sınırsız imkan varken buna sahip olmak çok zor kendim gibi birisini bulup evlenmek daha zor allah sabır versin
01 Yorumla
Soran+1 yılZor değil biz zorlaştırıyoruz bence en sonunda eskiye dönecek sistem, anneannelerimiz ninelerimiz gibi evlenip aileyle beraber yaşanacak yine başka çare kalmadı.. insanlar şafşataya debdebeye düştükçe ileri değil toplumsal olarak geriye geriye gidiyoruz.
Öyle hissetmen gayet normal seninde her insan gibi bunları yaşamaya ihtiyacın var hem zihinsel hem fiziksel rahatlama açısından evlilik bu devirde çok zor kafa dengi bi partner bulabilirsen onunla paylaşabilirsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı. Ahlak böyle bir şey değil, terbiye de. Önce vücudunun isteğinin nedenini anlaman lazım, yapmak istiyo musun onu anlaman lazım, senin için doğru olanın ne olduğuna emin olman lazım.
00 YorumlaKadınların böyle hissleri olduğunu bilmiyordum 😅
Evlenene kadar bir şekilde kendini idare etmen gerkiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar saksı mı? Ne demek bilmiyordum?
- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılHer insan hata yapar ama sen yaptığın şeylerin yanlış olduğunun farkındasın ve bu senin doğru ya illaki ulaştıracaktır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama sabretmen en hayırlısı
00 Yorumla İnandığın seyleri tekrardan sorgulayıp değişime çaba harcayacak ya da sabredeceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik konusunda Türkiye de kadınlara baskı var... Kadın kısmı bunu nasıl yapar kadın kısmı bunu nasıl der sen kadınsın adını or... puya çıkarma. Kadın cinselliği yaşayamıyor s.. kilen Kadın oluyor zevki alan erkek fantezisi olanlar hep erkek... Kadın grup yapmak istese or... spu erkek yapsa fantezi...
03 Yorumla- +1 yıl
yok grubu ben erkek isteyince de or*spu diyorum o erkeğe grubun fantezisi olmaz midesizliktir 2 cins içinde
Cevap sahibi+1 yılSadece örnek verdim
- +1 yıl
yok anladım örnek verdiğini ben sadece kendi fikrimi demeden geçmiyim dedim grup mrup ne yaşayacaksanız 2 kişi arasında olsun derim herkese kimseye önereceğim haltlar değil
Ahlak kavramı dinle, kültürle, cinsel tabularla ölçülmez.
00 Yorumla2 aydir gordügum en güzel soru bıktık ergenler den burada
00 Yorumla
+1 yılSakinn oll :) insanlık hali olabilir. Hormanların hızlıysa
00 YorumlaOlmsys çalıştığın içim içine bastırıyorsun duyguların
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi bunları vereceği tavsiye ile ancak kötü yola düşersin , sakin ve sabırlı ol
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılkaç farklı hesapla kaç troll soru sordun şu 2 saat içinde 10 mu 20 mi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Önceliğiniz sabır olmalı. Belki de sınanıyorsundur. Bence bu seni güzel günlere getirecek.
00 Yorumla
+1 yılSeni cok kirmislar ve uzmusler kimsenin ne dedigi onemli degil senin ne hissettigin önemli olmali ve artik iyi ve guzeli ayirt edebilecek yastasin acik sözlü ol ve kendine güven emin ol böyle oldugunda daha iyi bir hayatin olacaktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çay içelim anlaşırsak olabilir. Bende aynı şeyi düşünüyorum ve bir görüşme çokta sıkıntı olmaz.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bugüne iyi bak; Güne iyi başla, Yaşamı sev, Işığını yansıt,
Ne olursa olsun gülümse00 Yorumla
+1 yılÇok fazla seçici olma anlaşabileceğini düşündüğün birisiyle evlen o zaman
00 Yorumla
+1 yılSanal yap. Güvendiğin biri ile yap. mastürbasyon yap.
01 Yorumla- +1 yıl
Seks yapan ahlaksız mı?
- Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılFazla düşünme derin bir bünefes al. E rahatla
00 Yorumla Sen kendini tanıyıp anla önce
00 Yorumlaİçinden nasıl geliyorsa öyle yap
00 Yorumla
+1 yılSorun nedir o zaman ö🙂
00 Yorumla
+1 yılBu sorunu çözebilirim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. rahat ol istediğini yaşa
00 Yorumla
+1 yılAkisina birak boş ver
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. anlamadım sevişmek mi istiyorsunuz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takılma o kadar knka
00 Yorumla
+1 yılBenimle evlen
00 Yorumlarabbim ıslah etsin hidayete erdirsin seni
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin ablacım seni de :)
+1 yılSeni evlenene kadar idare etcek oyuncak al
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ama utanırım ben onu almaya hem evde nasıl saklayacağım ki...
- +1 yıl
Ufak bir şey al utanmana gerek yok
Soran+1 yılFazla rahatsınız
- +1 yıl
E başka ne tür bir çözüm bulacaksın başkasj ile bir şeyler yaşa o zaman
Suçtur
00 Yorumla
+1 yılBenimle tanisirmisin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil
00 Yorumla
+1 yılAynı ama aynı senin durumdaykm
00 YorumlaBi yanda ülke şartları diğer yanda hormonlar..
00 Yorumla
+1 yılBnde ayni yaa kendime engl olamiyorum
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı yapma kendine ya bu kadar
00 Yorumla
+1 yılYa bu konuda konuşa biliriz
00 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insanda olan ic gudu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunu kökünden çözmenin çok kolay yoluda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting yap istersen
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun ne anlamadım
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ahlaksız bir insan değilim, aile terbiyesinden yoksun değilim ama hislerime engel olamıyorum. Suç mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım