Kendimi nasıl iyi hissetdire bilirim?

Şimdi nası anlatsam bilemiyorum. Ben artık yoruldum ya vAllaa ne devam ede biliyorum nede bitire biliyorum şu lanet hayatı. Yıllar oldu kaç yaşıma geldim tam diyorumki tamam ailem beni seviyor iyiyiz hallolduk iki dakka sonra başlıyolar en ufak yanlışımı yüzüme 2 saat söylüyolar. Annem bi iki yanlışımı yüzüme vurmaktan yani nası diyim bıktım ya vallaha aslında bişeyde yapmıyorum yani birisi bana 2 iyilik yapıyo 15 tane ben yapıyorum. Arkadaş desen günde en az 2 kere sırtımdan bıçak yiyorum. Yemek yiyorum boğazımda kalıyor,2 dakka eğleniyorum birden boğazım düyümleniyor, gülüyorum birden bakıyosun gözümden yaş geliyor toparlanamıyorum... aslında sorsanız öyle büyük bişeyde yaşamıyorum ama bu bıkkınlığın sebebini bi türlü bulamıyorum bulsam bi çaresini bulucamda bulamıyorum. Çabuk bağlanıyorum birisine aşık olmak istiyorum ama olamıyorum. Sinirliyken sanki uyuya kalmışım gibi kendime zarar veriyorum ve sanki uykudan uyanıyorum ne olduğunu anlamadan. Yani bi hal çaresini bileniniz varsa çok sevinirim. Sizide sıkdıysam aff ola🖤

Kendimi nasıl iyi hissetdire bilirim?