Kendimi.. 😀 Kendi sağlığımdan daha önemli değil başkası. En çok kendi kendimin yaralarını, sorunlarını anlamaya dinlemeye çalışır, onları ortaya çıkartıp düzeltmeye, sarmaya zaman ayırırdım. Başkasını iyileştirmek, düzeltmek benim sorumluluğum değil. Bu benim işim değil. Herkes kendi ruhundan, ilişki ve iletişiminin sağlığı ve güzelliği için yine kendisi sorumlu. Kendisini farkeden, anlayan biri çözümlerini başkalarının içinde değil; kendi içinde, kendi tercihlerinde arar, sorar, yapar. O yüzden eğer bedava bir psikolog fırsatım olsaydı, bunu önce kendim için değerlendirirdim.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şaşırttın beni 🐒 Diğer görüşünde bir kediyi iyileştirmek için çok uğraştığını yazmıştın
@sudesiyahseven 😀 İnsanımsı türleri sevmekten hoşlanmıyorum. Onlar çok vahşi birer hayvan. Çoğu bencil, saldırgan, tutarsız ve sorumsuz. Ama bak bir kedi, sevdikçe sevesi geliyor insanın. Bir köpek, doya doya sarsılabiliyorsun kucak dolu. Hadi aynısını insanlarla dene. Ertesi gün varile koyup diri diri yakar, bir de üstüne beton döküp tahrik indiriminden yararlanırlar. 😤
😅 Ama kediler de ıssırabiliyor, tırmalayabiliyor, canı isteyince seni uykundan uyandırıyor, sen onu sevmek isteyince kaçabiliyor ama 😅😅 Bence hayvanlar da bencil
@sudesiyahseven Hahaha kesinlikle.. 😀 Yaa uyumama hiç izin vermiyordu. Gözlerimi yanında kapatayım, iki dk durayım patisi direkt suratımda 😀 Kedim beni hiç tırmalamadı. Yaa eskiden üzerime çıkarken kanca gibi tırnakları ile bacağıma kaç delik açmıştır kim bilir. 😀 Bir defasında bir hafta acıdan topal gezmiştim. 😀 Sonra kendi kendine öğrendi ama 😀 Su içmiyor diye mamasına su dökerdim. 😂 Bu da en sonunda partileriyle tabağa vurup fazla suyu dökmeyi öğrenmişti. Ben şok oldum tabi. Koca salon batmıştı 😂 Beni hep fare niyetine kovalardı ya 😂 İnatçı mı inatçı bırakmıyor da peşimi. Ev içinde koşturup dururdum. Sonra büyüdü kaçamaz oldum. 😂 Evet ısırıyorlar 😂 Yaa millet ne güzel göbeğinden gıdı gıdı yapıyor. Bizim ki ise bundan nefret ediyor. Bir defasında o ayaktayken ben de çaktırmadan kollarımla iki yandan göbüşüne alttan dokunu vereyim dedim. 😂 Yapmaz olaydım. Tekme tokat nası dayak yedim 😂😂 Bir çiğlik bir sağ pati, bir uçan tekme.. ben kaçacak yer arıyorum artık 😂😂😂
@sudesiyahseven hahaha evet kesinlikle 😂 çok fena. 😸 Çok seviyorum onu. 😻 İlk ve tek aşkım. Senin de kedin var değil mi. Fotoğrafında ki senin kedin sanırım. Çok ama çok güzel. 😻🦋 Upuzun güzel bir ömrü hep sevgi, sağlık ve mutlulukla dolu dolu yaşamanı diliyorum. Çok sevgiler.. 🦋🌸😻🌸🦋