Kişilik & Karakter Neden mutsuzsun dediklerinde hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Selamlar.Neden mutsuzsun dediklerin de hiç bir şey olmamış gibi davrananabiliyor musunuz? Neden mutsuzsun dediklerinde hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bu sıralarda en iyi yaptığım şey bu. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet mutsuzda olsam içime atıyorum çünkü mutsuz görünmenin bana faydası olmuyor bu yüzden sahte de olsa gülümsüyorum 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hiç öyle demediler ki. Ben ya gergin sinirli olurum ya da espri yapar mutlu olurum. Mutsuz ya da üzgün olmam. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Her zaman herkese söylemez bu zaten..O yüzden suskun olunur genelde.. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mutsuzsam anlasilir yazismamdan sesimden noldu derler başım ağrıyor biraz derim gecistiririm 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl herkese bundan dolayı mutsuzm filan diyemeceğine göre mutluyum iyiyim dersn 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Mutluyum 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kimse neden mustsuzsun demedi ki hiç 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Mutsuz oldugumda kolay kolay belli olmaz 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Mutlu olmam için tek bir sebep söyle diyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu sıralarda en iyi yaptığım şey bu.
Evet mutsuzda olsam içime atıyorum çünkü mutsuz görünmenin bana faydası olmuyor bu yüzden sahte de olsa gülümsüyorum
Hiç öyle demediler ki. Ben ya gergin sinirli olurum ya da espri yapar mutlu olurum. Mutsuz ya da üzgün olmam.
Her zaman herkese söylemez bu zaten..
O yüzden suskun olunur genelde..
Mutsuzsam anlasilir yazismamdan sesimden noldu derler başım ağrıyor biraz derim gecistiririm
herkese bundan dolayı mutsuzm filan diyemeceğine göre mutluyum iyiyim dersn
Mutluyum
Kimse neden mustsuzsun demedi ki hiç
Mutsuz oldugumda kolay kolay belli olmaz
Mutlu olmam için tek bir sebep söyle diyorum
Hiç sormadılar duygularımı belli etmem
Ewet hata kıtabını yazarım
evet
Yok.:
Evet ben