Hocan var. Senden sonra uçuşu var. Senin bahtsızlığın, onun yaşama arzusunun yanında küçük kalır. Aşağı Sağ sağlim inersin. Tekken öl. Milleti de zan altından bırakma 😁
140 euro yapıyor. 😁 Önceden biraz gönder. Rezervasyon yapalım. Unuyamayacağın bir deneyim yaşatacağım sana. Parayı verdiğimi unutabilir misin? 🤣 Deniyelim. Uçuşu yaptık tan sonra düşünürsün
Herkes kendi hayatını yaşıyor. Benim bilmediğim de çok şey var. Ama yaşadığıma ve gördüklerime göre, bunu diyebilirim. Çocukken paramız mı vardı. O toprakta kuyu oyunu oynarken bilyeler ile kazanmanın mutluluğunu yaşıyordum. Başarı mutluluk getirir. Bu bir gerçek... Herkes için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
o kadar bahtsizim ki heralde parasutten atlasam yere cakilirim
Hocan var. Senden sonra uçuşu var. Senin bahtsızlığın, onun yaşama arzusunun yanında küçük kalır. Aşağı Sağ sağlim inersin. Tekken öl. Milleti de zan altından bırakma 😁
Ahahaha pislikk yaaa
Böyle Gül. Sana yakışıyor 😁
Milleti de kendinle gömmeye çalışıyorsun. Uçmaya gelmişmis. Uç
Ucurrrrr
Hemen uçur. Ücretini öde. 150 dolar. Seni 1 saat uçurayım. Havada yemek dahil. Içeçekler ikramımız 😁
Dolar yok euro var ahsjshsj
140 euro yapıyor. 😁 Önceden biraz gönder. Rezervasyon yapalım. Unuyamayacağın bir deneyim yaşatacağım sana. Parayı verdiğimi unutabilir misin? 🤣 Deniyelim. Uçuşu yaptık tan sonra düşünürsün
Kimse diyemez tabi ben çalışmıyorum çalışanlara Allah sabır versin 😊
Çalışmıyorum. Dedim. Insanlar için çalışmıyordum. Genelde. Kendim için önce 😉😊
Ben çalışmasam bile dinlenmeye hayır diyemiyorum:)
Para var huzur var
Para huzur getirmiyor. Mutsuzluğu giderir. Huzur insanın kendi tercih, düşüncelerine göre şekilleniyor...
Büyük laf ettin kral
Herkes kendi hayatını yaşıyor. Benim bilmediğim de çok şey var. Ama yaşadığıma ve gördüklerime göre, bunu diyebilirim. Çocukken paramız mı vardı. O toprakta kuyu oyunu oynarken bilyeler ile kazanmanın mutluluğunu yaşıyordum. Başarı mutluluk getirir. Bu bir gerçek... Herkes için
Adaaaam bayılırım pozitif insanlara
Günün muhteşem geçsin 😊