Negatif düşünceler benim maalesef yaşam biçimi haline gelmiş. Ne yaparsam yapayım ne düşünürsen düşüneyim hayatımdan bu melankolik havaya söküp atamıyorum. Her insanın bir yaratılışı olduğu gibi benim de yaratılışım bu şekilde maalesef. Yapacak bir şeyim yok sonuçta kimseye kötülüğüm de yok beni seven böyle sever.
Genelde hep negatif düşünürüm Pozitif düşündüğümde hep hayal kırıklığına uğradığım için Negatif düşünmek daha yararlı geliyor bana İnsanlar bazen fazla Polyanna düşünüyor Halbuki gerçeklerle yüzleşsek Karşılaştığımızda o kadar canımız yazmaz
Aşksızlık krizini kafama takınca kötü oluyorum. Arabayla tek başıma bir yere giderken gaza bastıkça basıyorum. Bu sefer umudumu araba değiştirmeye bağladım. Arabamı satarsam, alacağım araba konusunda Fiat'tan başkasını düşünemez oldum. Küçük, sevimli ve 5 kapılı bir şey istiyorum. Fiat Palio, Uno, Tipo üçlüsünden birine ihtiyaç duyuyorum. Düğün birikimi nedeniyle model yükseltemem.
Genelde hemen hemen her an olumluyum ama zihnimde ciddi bir savaş var. Sanırım görmediğimiz güçler insanı değiştirmek için fizik ötesi boyutta yoldan çıkarmak için yılmadan kendi görevlerini yapıyorlar. Zaten dini kaynaklarda ayet, hadis ve fizikötesi bazı bilgiler içeren kitaplarda da söyleniyor bu durum. İslamiyette vesvese denilen olayın özü kısaca.
Genelde iyi düşünürüm ama bir an gelir bir çağrışım, üzer bu işte... Biraz üzülür dertlenir Sonra anasını satim der sallamam sktret derim kendimce edebildiğim kadar