Oncelikle belirtmek istiyorumki bunlari yazarken bile elim titriyo kimseyle paylasamadiklarimi hep burada actim yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar sevgilimle uc yildir birlikteyiz 21 yasinda bende 20 bugun film izleyelim falan egleniriz dedi evine gittik ben filme odaklanmistim tamamen telefonuma mesaj geldi hemen eline aldi telefonumu ama yemin ederimki gizledigim bisey yoktu bende ters bir tavirla cektim elinde. busefer telefonu koydu kanepeye hayirdir kime bu atarlar dedi bagirdik cagirdik cok kotu tartistik bana uc senedir nasi bir ** oldugunu anlayamadim zaten dedi konu bambaska yerlere geldi tamam hadi ***git ya yuru dedi kapinin onunde bagirdim bende ne haplar kullandigini yedigin haltlari tum ailene herkese soyliycem dedim sacimdan tutup iceriye goturdu apartmanda bagirdigim icin hirpaladi dovdu kapinin onune cikarip kapiyi kapadi karsi dairedeki abla herkes polisi aramak istedi ben gittim ordan polisle ugrasmak istemedim nolduguunu merak ediyorum ya polis geldiyse şu an cok kotuyum bunlari hak edicek naptim nasil devam edicem yoluma yorumlarinizi bekliyorum lutfen?
Cevabın nedir?
Sonuçta hepimiz insanız ama her bireyin karakteri farklıdır. ''Mutluluk'' amaçlanıyor ise çiftlerin biri ateş iken diğerinin su olması gereklidir. Senin gizleyecek birşeyin yok ise telefonu almasına engel bir durum ve ters bir tavır ile almana sebepte yok ortada.
Kızlar her zaman ''eşitlik'' ilkesini benimseyerek sen yaparsan bende yaparım mantığı ile hareket ediyor. Yalnız mantıklı düşünürsek erkek ve kızların yaradılışları ve karakterleri farklıdır. Kızlar korunmayı , erkekler korumayı hedeflar her zaman , tabiiki istisnalar hariç.
Olay anında istediği kadar bakmasına izin verseydin zaten bu durumu yaşamazdın. Ters tepkiyle elinden alınca ister istemez koruma ve şüphelenme düşüncesi aktif oluyor ve etkiye tepki olayı yaşanarak bu olayı yaşıyorsun.
Kullandığı haplardan dolayı , polisin adrese gelmesi durumunda ise kullanıcı olmasından dolayı sadece mniyet kaydı yapılır ve ifadesi sonrasında serbest bırakılır. Tabiiki polis gelmiş ise ve olay incelenmişse. Bu tarz olaylarda polisin adrese intikalinde konu kapanmış ve devam etmiyorsa konu kapanır ve şikayetçi yok ise polis uzatmaz zaten.
Diyorum ya işe karakter farkları diye... Kimi erkek sevdiğine aile boyu küfür eder , kimi erkek sevdiğine bağırmaya kıyamaz. Özelini sizin özelinizdir , fakat burada mantıklı düşüneceksin ve hap vb. etki maddeleri kullanan biri ile ilişkinin hangi seviyeye ulaşacağını düşünerek mutlu olabilirmisin dihe düşünmelisin. Bankalar bile kredi skoru düşük olan insana para vermiyor !!! Buradan yola çıkarak karşındaki kişi ile hayatını paylaşmanın gelecekteki sonucunu düşünmeli ve mantıklı hareket etmelisin.
Tartışmada seni kapının önüne koyan ilerde de bunu yapar. Bir gece vakti kapı önünde kalmak istemiyorsan biraz MANTIK...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir sen neden Tel'i ondan alıp bişey saklamış gibi şüphe veriyorsun ona? iki böyle basit bir konudan nasıl tartışılır herşey yolundayken 3 yıllık ilişkinin getirs böylemi olur son olarak sen onun nikahlısı değilsin seni dövmeye hakkı yok hırpalamayada, belki onunla beraber oldun çok samimi şeyleriniz oldu ama seni bu yaşta babandan başka erkek dövmemeli, neyse bence herşey karışmış bitirmek en mantıklısı..
01 Yorumla- +1 yıl
Benim anlamadığım seni nasıl dövebilir zarar verebilir kocan değil bişeyin değil bu ne ciddiyet yok mu bir erkek kuzenin ağzını yüzünü kırdır, üzüldüm l*n gece gece
+1 yılOnu süphelendirecek davranislarin oldumu? Olduysa, birde üzerine telefonu elinden o sekil alman onu belliki cok rahatsiz etmis. Eger süphelendirecek bir davranisin yokda, kendi kendisine bir takim kurgular kuruyorsa, o zaman zaten kesinlikle bir daha o insanla irtibata girme. Fakat suda varki: Bizim erkeklerimiz zaten simarik yetisiyor ve aileden görme kadina karsi saygisiz yetisiyor. Bu yüzden bayanlar, tartisma durumunda birde yangina körükle gitmeyin. Sinirlendide kendisine hakimmi olamiyor, hemen bu durumda seninle tartismak istemiyorum, sakinlestigin zaman beni ararsin, sakin sakin konusuruz der ordan ayrilirsaniz bu gereksiz tartismalarin önüne gecmis olursunuz. Suda var, eger arkadaslik yaptigin kisinin bir takim yanlis aliskanliklari varsa ve sen kabullenmiyorsan, o zaman zaten ögrendigin an bitir. Isine gelmedigi anda basina kakma triplerine girme. Karsindaki kisinin zayif gördügün yönlerini, en kizgin oldugu anda birde basina kakarsan, zaten ruh dengesi yerinde olmayan kisinin ne yapacagini kestirmek mümkün degildir.
10 Yorumla
+1 yılYa ben planimiza uymadi hadi seni eve birakiyim dedigi icin çocugu rezil rüsva ettim sen hala seni dovmus kapiya koymus napicam diyosun. Bu isin sonunda üzülen taraf seni gectim ailen olur. Genceciksin daha bir mecburiyetin yok birak gitsin kesinlikle görüşme.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
49Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. çocuğu tahrik etmişsin bazen kullandığınız cümlelere siz dikkat etmiyosunuz , size göre normal gelebilir ama erkek onu öyle algılamaz onun için sen orda onu tahrik etmeseymiştin o da sana vurmazmıştı. tartışır sonra evden çıkıp giderdin. yani telefonu ters bir tavırla elinden almalar filan sen başlatmışsın zaten olayı. sen de zararlı çıkmışsın.
412 Yorumlaİlk olarak senin elin adamının, üstelik haplanan bir serserinin evinde ne işin var. Yani kendin aranmışsın. Öldürmediğine dua et uzak dur ondan.
Telefon vs mevzusuna girmiyorum.
Haklı haksız meselesi yok burada. Kabahat tamamen senin öyle bir adamla birlikte olman ve bunu bile bile de devam ettiğin gibi birde evine gitmem.
Biraz onurunuz olsun. Biraz kadın olun! Dişi değil!30 Yorumla
+1 yılbence sakın barısma ama onu pişman et telefonlarını acma ama onun takıldıgı yerlere gıt onunla konusma eskısınden daha bakımlı ol daha guzel ol onun istemediği değişiklikleri yap ama kendıne aa bu yollu bırı dedırtme akıllı ol onu pişman et sonrasında o pişman olunca ınancın olsun onu ıstemezsın daha ıyılerı gelır karsına dınle bnce sen benı baştan yarat kendını :)
11 Yorumla
+1 yılkaç yıllık sevgılınden ne saklıyorsunda öyle triplere daldın ama kıllanmıştır bide üste çıkmaya çalışmışsın üstüne birde azına gelenı saymışsın kafa yok az agır olup erkek bagırdıgında sessizleşinki ortalık savaş alanına dönmesn :D benım kızı öldürmek istemiştim benden ayrılmak istediginde ama delıkanlı adam kadınını dövmez.
00 YorumlaO cocugun aynısından kızında aynısından tanıyorum umarım onlardır ki o degilse bile soyliceklerm dikkat et o balici hapçıyı bırak yoluna devam et o cocuktan sana yar da olmaz yara da cek git yoluna hergün bali ve ot ya da hapla gecinen bir cocukla ilerde ev felan kuramazsın suçun büyük kısmı sende ve sende akıl olsaydı onu biran once bırakırdın ve sakın onu seviyorum ayaklrnada yatma sana deger ve sevgi vericek biriyle cık bosuna zamanını harcama ilerde %10000 pişman olucaksın...
10 YorumlaAbi bizim toplumumuzu anlamıyorum polise gidip şikayetçi olmak yerine seni döven adamla tekrar birlikte falan olmak istiyorsun bu nedir ya anlamıyorum sizi yemin ederim anlamıyorum sonra da diyorsunuz ki niye kadın şiddeti kadın ölümleri arttı böyle saçma salak şeyler yüzünden polise başvuramadığınız için bunlar oluyor biraz bilinçlenin biraz cehaletinizden kurtulun
31 YorumlaBana göre değil 3 yıl beraber çıkmak muhtemelen çok şeyde yaşamışsınız zaten pek birşey kalmamış heyecan bitmiş kavgalar başlamış ihtimal vermiyorum ama evlendeniz bile maksimum 2 yılda boşanırsınız en iyisi bırak gitsin aklını başına topla önce kendini düzelt sonra adam akıllı biriyle evlen hayatını kur geleceğini düşün gerisi tırı vırı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHap kullanıyorsa niye onunla birliktesin ki zaten? Boş ver, anlaşılan o çok kıskanç ve kuruntulu. Şizofren :D Ayrıldığınız iyi olmuş, daha da barışma. Hem de o kim oluyor ki telefonunu elinden çekiyor? Belki özel bir şey. Hadsiz!
10 Yorumla Ayrılırken açık kapı bırakmalısınız. Ağır sözler sarfederken bile yuvarlak konuşmak lazım.
Neden kızlar böyle odunları sever bunun da cevabını Sen bize ver.40 Yorumla
+1 yılzararın neresınden dönsen kardır demişler. kendine yazık etme oturup üzülme ağlama. giden 3 yılın olsun bosver. seni gercekten hakeden deger verenler cıkacaktır karsına ne oldugu belli olmayan fazlası ıle kotu alıskanlıklara sahıp birisi ıle ne işin ollur senin? 3 yıllık sevgilisi olman sana el kaldıracagı anlamına gelmez. belkıde bahanesı oldu hersey. sen yoluna bak o kendı yolunda kaybolacaktır zaten
10 Yorumlaböyle kızları çok gördüm etrafımda, biz ne desekte köpek gibi peşinden koşacaksın o çocuğun, kendinize acı çektirenleri, psikoljik baskı yapanları vursada kırsa da ağlatsa da çok seviyorsunuz kendinize eziyet ettirmeyi salaklar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBu olaya rağmen hala ne yapıcam diyorsan sende sorun var kardeşim.
Tek çözüm: Yol vermekdir. Heç 3 senelik felan deme. Demekki 3 senede tanıyamamışsın.11 Yorumla
+1 yılKeske telefonunu gösterseydinde böyle seyler yasamasaydin neyse olan olmus. Sen önce sakinles. Biraz bekle bakalim neler olacak sevgilin yazar sana belki. Zamana birak simdilik elinden baska birsey gelmez zaten
00 Yorumla
+1 yılayrilacaksin yahu seni evden kovanla tekrar görüsmeyi düsünmüyon demi?
40 Yorumlaumarım bunu yazmak için gecikmemisimsir ama nolur ayril. Şiddetin sebebi ya da bahanesi olamaz yazan çoğu insan aptal aptal konuşmuş, bugün bunu yapan ileride öldürür seni. Lütfen, kendi sağlığını için ayrıl o heriften. Sen onu aldatsaydin bile dovemezdi ki seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçücük bir seyden kıvılcım yaratmış. Kıza vurulur mu göt!
00 YorumlaDegil 3 sene 10 sene gecicek adam elini kaldirsa * onun ne ypcm die dusunme zararin neresinden donsen kar bole biseyle karsilasan herkez icin polise haber ver ailene haber ver once adalet sıcsın agzina sonra ailen sana hangi eliyle vurduysa s. Bitarafina ki vurma kelimesini uygulamalı bir sekilde anlasın :)
00 Yorumla
+1 yılSiz kızların yakışıklı diye seçip sonrada dayak yiyecek kadar aptalsınız. Üzülmüyorum senin gibi kızlara, herkes hakettiğini yaşar. Bir dahakine tipe göre değil kalbe göre secersin artık!
10 YorumlaCanim suc sende falan degil tamamen hayvanin kendisinde ama bir bakima da gercek yuzunu gormussun de kurtulmussun ondan iyiki
10 YorumlaPardon da sen de mi hap vs kullanıyorsun? Seni dövmüş ya laa... Daha kalmış ''ni yipıcıımı bilmıyrım nısıl yilıma dıvim ediciiim'' diyorsun :D Bak işine salla gitsin leen !!!
00 Yorumla
+1 yıliyi olmuş. yediğin dayakla kalmışsın işte. o çocuğun yerinde ben olsam senin kafanı kesip yan evin çatısına atardım
00 YorumlaSoylediklerine bakilirsa daha oncede saygisilik yapmis sana karsi ve sende sineye cekmissin, 3 yilimi verdim deyip birakmazsan seneye 4 yilimi verdim diye aglarsin yani bunun sonu yok, haaa diyosan ki ben seviyorum cekerim derdimi o senin bilicen is.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekdiyil o.. cinsiyyetini degistirdi her halde.. soradan erkek o.. erkekliyi p... sim varsa erkeyim sanan
manyak. . Tu ona. ? p**evenk . Nesini merak eduyorsun ya.. insaaAllah oolisler götürür.. senin yerinde olsam şikayet ederdim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden alıyorsum ki telefonu elinden? Madem saklayacak birşeyin yok bırak baksın. Çok ağır laflar etmiş. Demekki buna hazırmış. Sakın geri dönme iletişimini kes.
11 Yorumla- +1 yıl
yawbahane arıyormus yoksa bır ınsan sevglısne bunu yapabılır mıya? Hayvanlar bıle bırbırınlerıne merhametlı.
Asla ama asla onla tekrar birlikte olmayi dusunme. Gelecegini dusun yaptiklarini hatkrla bu kadar diyorum sana. burada seni suclu duruma dusurmeye calisanlari da sktir et bu kadar net!
00 Yorumla
+1 yılHersey neyse de vurmak nedir ya.. bakma asla yuzune asla
00 Yorumla
+1 yılsil hayatından artık, evlenınce neler yapar? bir dusunn sonra hareket et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavvvvv heeeee heeeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaa bunlarında olay sıcagı sıcagına aktarıyosun dimi olay yerinide evin önü ama sen aglıyosun ve bu siteyi düşünüyosun. gah get evine ya da bir otele. ama yalan işte
10 YorumlaO yokken nasılsa şimdi de öyle devam edeceksin o kadar basit böyle insanlarla muhattap olarak hayatınızı daha fazla neden zorlastiriyorsunuz ki
00 Yorumlavur kıcına tekmeye gıtsın kendı ailen dısında kımse ıcın yıpranıp uzulmeye degmez daha yasın gec bıraz ask hayatına ara verıp kafanı dınle sen koşma bırak senı kovalasınlar
00 Yorumlaya boşver etrafta çok süper düzgün aile çocukları var. hapçıyla falan ne işin var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı. nasılımı var onu hayatından cıkarıp adam gibi birini bulacan bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yıl-? Suç sende niye elinde atarlanarak alıyon telefonu? neden ailesine söylemek istiyon? sanane
00 YorumlaOndan gizlemedigin bisey yoksa nie telefonu hemen elinden Çektin ki çocugun ters bir anına da denk gelmiş olabilir bn olsam beni döven bir erkeğe asla geri dönmem
00 Yorumlatelefonunu görmesini itemedigine gore bişey vardı demekki erkek milleti şüpeye gelmez tatlım erkege her hayatının her alanıyla açık olacaksın yoksa gunun bırınde kapının onunde bulursun kendını
00 Yorumla
+1 yılherşey affedilir. ama şiddet ve şantaj aslaaaaa
ne demek ailene derim demek...
tam bir gaahpeymiş00 Yorumlaulan neler var ya. ne sikim insansınız. ne biçim ilişkileriniz var. anlamadım anlayamıyorumda
10 YorumlaAma ben senin kim olduğunu görebiliyorum :) browserdeki kodlara bakarak..
00 Yorumla
+1 yılgit demis dövüs hosuna gitmediyse uzak dur bu bir tanma fırsatı
00 Yorumla
+1 yılOnun karaktersizkigini gösteriyor anlamadan dinlemeden hareket etmesi hiç doğru değil ben olsam birdaha hic gorusmem saygilarimla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşayet benim için böyle bir olaydan sonra , ilişkinin devam edebilceğini söyleyemezdim. umutlarını kırmam istemem ama üzgünüm.
00 Yorumla
+1 yılŞeffaf yaşamın aşığıyom sen tahrik etmişsin bence
Madem bişey yok neden atarlı cevaplar ne iş00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı. yaşınız 20 olmuş ama hala tavırlarınız 10 yaşındaki çocuk gibi
010 YorumlaGerizekalı bırak baksın çocuk gelen mesaja madem bisey yok, zaten 3 senede şüphelendircek bir boklar yapmasaydın oda oyle davranmazdı.
00 YorumlaHap falan adam belli ki bir gün önce kullanmış pisligi üstünde gergin anı. Ufak şeylere çok sert tepkiler. 1 haftaya yediği poku anlar.
00 YorumlaMadem öyle hap kullanıyor madde bağlımlısı da ne işin var öyle yaramaz adamla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböylelerıne gıtmeye devam edın cok dayak yersınız daha Allah aılemın başına vermesın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak kardeş bırak bir daha ölse kapında yanaşma artık. onunla bir evde yalnız kalarak da hata yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılSenin gibilere ev mi yok...
10 Yorumla
+1 yılayrıl ondan kısa ve net !
00 Yorumla
+1 yılyola onsuz devam edeceksin yani yapcak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılalemin evine giderseniz öyle döverlerde keserlerde
10 YorumlaSerseri ilişkisi
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. hala sevgılım dıyebılıyosun bırak o manyaga
00 YorumlaBir erkek bir bayana el kaldrmz
00 Yorumla
+1 yılDayagi yeyip oturmuşsun hala ek kök derdindesin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılniye elinden alıyosun telefonu oyle?
00 Yorumla
+1 yılSenin haplı birisiyle ne işin var kızım
20 Yorumla
+1 yılKonusmayacaksin bir daha onunla
00 YorumlaErgenler sevgili olmak sizin neyinize *
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevgilim beni dövüp evden kovdu okuyun lütfen çok kötüyüm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler