Sevgilim beni dövüp evden kovdu okuyun lütfen çok kötüyüm?

Oncelikle belirtmek istiyorumki bunlari yazarken bile elim titriyo kimseyle paylasamadiklarimi hep burada actim yardimci olursaniz cok sevinirim arkadaslar sevgilimle uc yildir birlikteyiz 21 yasinda bende 20 bugun film izleyelim falan egleniriz dedi evine gittik ben filme odaklanmistim tamamen telefonuma mesaj geldi hemen eline aldi telefonumu ama yemin ederimki gizledigim bisey yoktu bende ters bir tavirla cektim elinde. busefer telefonu koydu kanepeye hayirdir kime bu atarlar dedi bagirdik cagirdik cok kotu tartistik bana uc senedir nasi bir ** oldugunu anlayamadim zaten dedi konu bambaska yerlere geldi tamam hadi ***git ya yuru dedi kapinin onunde bagirdim bende ne haplar kullandigini yedigin haltlari tum ailene herkese soyliycem dedim sacimdan tutup iceriye goturdu apartmanda bagirdigim icin hirpaladi dovdu kapinin onune cikarip kapiyi kapadi karsi dairedeki abla herkes polisi aramak istedi ben gittim ordan polisle ugrasmak istemedim nolduguunu merak ediyorum ya polis geldiyse şu an cok kotuyum bunlari hak edicek naptim nasil devam edicem yoluma yorumlarinizi bekliyorum lutfen?
Sevgilim beni dövüp evden kovdu okuyun lütfen çok kötüyüm?