Kişilik & Karakter Hayatımın en önemli dönüm noktası bu oldu dediğiniz bir şey var mı? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir yolculuk misali ömür. Biletini bizim almadigimiz , duraklarını bilmediğimiz, yolcularını tanımadığımız yapayalnız çıkıyoruz yola..., Hayatımın en önemli dönüm noktası bu oldu dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Selamlar,Maalesef yurt dışına gitme şansım varken hiç gereksiz yere elimi tersiyle ettim. Bu da benim hayatımın dönüm noktası oldu. Keşke fırsatım varken gitseydim neyse ona da kısmet diyeceğiz yapacak bir şey yok. 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Bu şans kimseyi bulmaz keşke itmeseydin , ama aynen kısmet Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayatım toplamı genelde, bir gün ya da bir an değil ama yavaş bir değişim 1 0 Yorumla
Bugatti03 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Okb beni iyi öldürdü 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Üzüldüm :( Yorumla