Kendimi nasıl kökten değiştiririm?

Değişmek istiyorum. Yirmi yaşındayım. Kendimi çok geç kalmış ve yaş olarak büyük hissediyorum. Hayatının sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Eskiye göre bir şeyler için daha gayretliyim. Ama yirmi yılı çok boşuna geçirmişim gibi hissediyorum. Kendimden biraz bahsedeyim. Eskiden sabah on onbir gibi uyanırdım. Ve hiç ders çalışmadım, kitap okumazdım (Nadir okuyordum). Birkaç yardır kendime biraz daha çekidüzen verdim. Telefona daha az bakıyorum. Derslerime daha düzenli çalışıyorum. Ve son birkaç aydir 06.00 ile 07.30 arası uyanıyorum genelde. Gece de 23.00 gibi yatıyorum genel olarak. Gece hayatı, içki, sigara falan yok. Ama nasıl desem maalesef pek başarılı değilim akademik olarak. Yani istediğim kadar değilim. Ama çok başarlı olmak istiyorum. Ve sadece bu da değil. Zamanımı çok iyi yönetmek, ortalamamı tama yakın tutmak, düzenli sorumluluk sahibi olmak istiyorum. Genel olarak oldukça hareketsiz bir yaşam tarzım varm ve harekerli kıpır kıpır bir kız olmak istiyorum. Ayrıca spor yapmak, sağlıklı beslenmek istiyorum. Kendime çok iyi bakmam lazım. Ve eskiden piyano çalıyordum. Ama bıraktığım için unuttum. Daha sayamadığım kadar çok şey var. Sizce yaşım bunlar için çok mu büyük? Yaşam tarzımı ve kendimi nasıl değiştiririm?
Kendimi nasıl kökten değiştiririm?