Kişilik & Karakter Sizin sahte dostlarınızla başetme yönteminiz ne? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀Karakter ve kişilik fakiri; etrafınızda fır dönen sahte dostları nasıl tespit edip nasıl tedbir alıyorsunuz? #TubaSueda 🍀🍀 Sizin sahte dostlarınızla başetme yönteminiz ne? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Dost ile arkadaşlığı ayırabiliyorum. Herkesle dost olmam. Arkadaşlıklar da olabiliyor böyle şeyler. Kişiliğine göre onu bir yere koyuyorum , fazla mesai harcamıyorum. Gerektiği kadar. 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl İdare etmek bir sanattır 🙄 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Onlara dost gözüyle bakmıyorum. Kim nasıl gelirse bazen ayak uyduruyorum, bazen de uzaklaşıyorum. Uzaklaşmak daha basit ve mantıklı geliyor. 1 2 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Eig için teşekkürler ❤ Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederimm ☺️❤️ Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayatımdan çıkararak. Davranışlarını gözlemlerin konuşmalarını dikkatle dinlerim mutlaka bir yerde hata verir ve yol veririm. 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl hayatımdan çıkararak. Baş etme falan yok, sahte olduğunu farkettiğim insana yol veririm. 1 4 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Defolmaya razı geliyorsa süper 🙄✌️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Mecbur razı gelecek gurursuz veya şuursuz değilse. 😃 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Doğru dedin. Vicdanı yoksa gururu olmalı en azından 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Öyle tatlım 😌💅 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl dostum çok azsahte olanlar benim yanımda barınamıyor 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sahte dostum yok Çünkü sahte insanlarla işim olmaz 1 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Konuşmamayı tercih ederim. Özelimi konuşmam. Hep yuzeyselimdir.. 2 8 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Onlar yüzeyde bile derin manalara çıkarım yapıyorlar kendileri aşırı sığ oldukları için djfgjksfj Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Hhaha ben umursamam açıkçası. Konusuan her türlü konusur🙃 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Umursamamak kolay da keşke zararları sadece kendilerine dokunsa.. Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Haklısın. Olayları birde olmus gibi anlatan tayfa var. Aman umursama. Salla yani. O tip kişileri... Yorumla tuba-sueda +1 yıl Evet salla gitsin hatta gazla gitsin 😅😅 Yorumla tuba-sueda +1 yıl music.youtube.com/watch Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Hahaha müzik harika 😅😅😅 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Başa sar dinle çok tavsiye ederim 😅😍 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Sahte dost¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿Dost un sahtesi olmaz ayrıca sevmediğim kişileri de hayatıma almam yani başetmiyorum böylelikle. 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerçekleri yüzüne söylerim açık açık sonra dostluğu keserim bidaha konuşmam ve bı kaç kez yaptım rahatladım 🤣 kusurlarını kendilerine 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tek tedbirim lafımı asla esirgemem. Hayatın sahtelikleri ile uğraşmıyorum artık. Asi ruhum sahtelikleri kaldırmıyor. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ne yapabilirim ki susuyorum bi tarafımla gülüyorum onlara😂 1 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Tek kelime ile cevap veriyorum, evet, haklısın, aynen , doğru, tabiki gibi 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Benim sahte dostlarım yok , olamaz, ben dostlarımı iyi seçerim. 1 0 Yorumla
RuhsuzRuhTaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ufak bir test yapıyorum ben geçemeyeni atıyorum hayatımdan 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sahtesini, gerçeğini ayırt edemeyeceğimi bildiğim için dost edinmiyorum. Kimse samimi gelmiyor. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Sahte insanlarla işim olmaz. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sahte dostum yok 1 0 Yorumla
flzakn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Karsindakine karsindaki gibi davran 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Çok iyi 😏 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Cok sık aramak veya hic aramamak 1 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Muhattap olmamak, 😌 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. görüşmemek 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yolları ayırıyorum 1 0 Yorumla