Kendini mutlu etmek için ne yapıyorsun?
#Birbedendeikideli

Kendimi mutlu etmek icin yuruyus yapiyorum, spor yapiyorum, kitap okuyup canim istedigi zaman evden cikip canim istemedigi zaman evde kaliyorum film izliyorum. Yalniz zaman geciyorum en onemliside hayir demeyi ogrendim. Bir seyi istemiyorsam HAYIR diyorum aciklama bile yapmiyorum bön bön bakiyorlar suratima ama olsun istemiyorsam istemiyorum. Otesi yok kimseyi memnun etmek zorunda degilim. Ha bide zevklerimi isteklerimi hayata bakisimi yargilayacaklar diye kendimde birseyleri degistirmiyorum. Nasil mutluysam oyle yasiyorum.
"Ben mesela, uçarım mesela. Yerlere göklere sığamıyorum!" 🎶😂
Kendimi mutlu etmenin en iyi yolu, kendimle baş başa kalmak. Varsa bir kahve veya çay içmek de yetiyor. ✌️
Al Bismilllah ☕☕🎶
Oo kahve ve müzik. Biraz da dans. Süper.💃✌️
İnsanları görmezden gelme sanatını yapıyorum sonra bir de kahve alıyorum manzaraya karşı keyifle yudumluyorum ohh.. afiyet olsun banaaa
Bensiz yudumlamak? Afiyet olmasın sana demek isterdim ama olsun olsun 😃
Taş çatlasın 2 saate gelirim o da uçak bileti bulursam. Uçak bileti bulmadan önce para bulmam lazım 😃 artık önümüzde ki yüzyılla görüşürüz 😃
Otobüs ile gelmem ekstra bunalım yaşamama sebep olur 😃 yazık değil mi bana heee
Burada deniz mi var? Sayın kültür kokan üyecan abla 😃😃
Yeter bu kadar nispet yaptığın püü
Rica ederim 🌸
Evimdeki ve sokaktaki hayvanlarla ilgileniyorum motora biniyorum alkol alıyorum tatile gidiyorum bi çiftliğim var orada yaşıyorum çıkıp terasa bağırıyorum ama sonuç negatif aga mutluluk haram kılınmış sanki
Cevap
12Cevap
Film izlemek
Kahve içiyorum, komik bulduğum film veya video izliyorum. Gülerken endorfin alıyorum, o da mutluluğa dönüşüyor.
Genelde sahile gidiyorum çekirdeği alıp
Çekirdek çıtlayıp düşünüyorum
Bana iyi geliyor
Mutsuz değilim musmutluyum😃çikolata tavsiye ederim 🍫🍫
Tavsiye dikkate alındı 🍫
Aktiviteler denerim, yazı yazmak , müzik dinleyerek resimm yapmak , ve ya guzel bir yeni yemek tarifi denemek , sevdigim deger verdigim insanlara, bana değer veren insanlara yardımcı olmak beni mutlu eder 😌
Severek yaptığım birkaç hobim var ve temiz havada sessiz sakin bir şekilde yürümeyi kendimle vakit geçirmeyi çok seviyorum.
Yürümek beni kendime getiriyor, bazen yürürken yoldaki insanlar hakkında senaryolar yazıyorum kendi kendime. Bu bakıyorum unutmuşum kendi sorunumu
Mutsuzsam bunu pek değiştiremiyorum zaman geçmesi gerekiyor. Ama bazen müzik ile temizlik yapmak iyi geliyor.
İnsanlardan akıl ve ruh sağlığımı korumaya çalışmak tabi ne kadar mümkünse
Kim yordu seni
Anladım baya dolsun
Müzik dinlemek
Yürüyüş yapmak
Kahve eşliğinde tatlı yemek
Özel bi şey yapmıyorum, mutsuz değilim. Daha çok mutlu olmak gibi bi kaygım yok.
Yürüyüş ve mutfakta zaman geçirerek birşeyler yapmak iyi geliyor her zaman.
Kendime Zarar Vermek Bir Yere Yumruk Atmak
-Vesselam-
Müzik dinliyorum, hayatımı tek idame ediyorum. Mis mis mis bunun tarifi olmaz yaşanır. 😎
Hiç bir şeyi umursamamak, bu konuda baya yetenekliyim biraz teşvik edilmem yeterli oluyor, sonra koy mabadına rahvan gitsin 🥳🥳
Bulunduğum üniversitede ortam beni cezbetmiyordu, dans kulübüne yazıldım. Bu benim güzel vakit geçirmemi sağlıyor
Bazen yalnız kalmak..
Fiziksel olarak yani..
Final ödevlerimi bitirdim, benden mutlusu yok...
Canım ne istiyorsa onu yapmak
Anime izlemek hayaller kurmak
Dondurma yemek
Spor yapmak diyebilirim.
Mutsuz olacağımı düşündüğüm yerde kalmamak
Aburcubur alip odama cekilip korku flmi izlemek
Toksit olan her şeyi Hayatımdan çıkartım
Yatmak.
İyilik yapmak.
Kahve içmek
Sarki söylemek
Uyumak