Hemcinsim düz varlıktır. Ayrıntılı düşünmez. Karşıt cins biraz zeki gibi ama buna zekilik diyemem. Yeri gelince kullanmayı bilirler. Hemcinsim de deneme tabelası gibi skora tabi kalır işte. Belki sağlık bundan olur. Bu konudan korkulur karşıt cinsten. 😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Örnekteki arkadaş ya eşini çok seviyor ya da biraz mal. ‘Zeka nedir?’ Sorusuyla başlayıp uzunca bir paragraf yazmak isterdim ama kahvem soğuyacak.
Ezcümle; bir sürü şeyi görmezden geliyoruz sevdiğimiz için, bize saçma da gelse, tatsızlık çıkmasın, tartışmayla ortam gerilmesin diye ‘he’ diyip olayı kapatıyoruz.01 Yorumla- +1 yıl
:) :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu söylediğim için linçleneceğim ama kadınlar zeki falan değil. Çoğu aşırı derecede kompleksli, çocukça takıntılara sahip rasyonalizme tepki olarak doğmuş andaval hüviyetinde
Kendi kendinizi gazlıyorsunuz zekiyiz diye. Biz de sizinle yatmak istediğimiz için bir şey demiyoruz.00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Zekilik saflık yok yakışıklı olmak ve güzel olmak var. Çirkin kadın yakışıklı erkeğin. Çirkin erkek güzel kızın her istediğini yapar. Çünkü kaybetme korkusu vardır. Bu hikayede erkek kadından daha çirkin demek ki. Zekanın söz konusu olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılHer ikisi de bence 😂
Cem Yılmaz bir gösterisinde diyordu ki; kadın, erkeğin bir üst modelidir.
Bence çok doğru 😅40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılLob kullanıma bağlı değişir o vaziyet
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Her iki tarafta çok zeki oluyor.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 206,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar sadece zeki olduğunu sanıyor
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer 2 cinsiyette de zeki ve saf insanlar var tabiki.
Post üzerinden konuşmuycam çünkü twitter kurgu alemi bir platform daha çok.
Erkeklerin birçok şeyi kabullenmesinin nedeni zaten kafasında bir sürü meşguliyet varken canını sıkacak, darlayacak bir mesele daha olmasın düşüncesinden oluyor genellikle.
Bazıları da istediğini almak için köprüyü geçmeye çalışıyor.
Erkekler çok maddiyatçı olmadığından dolayı alırım ya ne var ki düşüncesiyle hareket ediyorlar ve doğal olarak da kadın istediğimi aldırdım, yaptırdım gibi bir düşünceye sahip oluyor.
Eğer erkek bir şeyi yapmak istemesin bütün dünya üzerine gelse yine o şeyi yapmaz.116 Yorumla- +1 yıl
at yalanı
- +1 yıl
@EresUnBebé Sitenin değerli üyeleri söylediğimi kanıtı olarak Şekil A: EresUnBebé'nin yorumu diyebilirim.
Tarihin en etkili 100 insanına bile girip bakarsan ne demek istediğimi daha net anlayabilirsin çocuk. - +1 yıl
doğru düzgün yemek yiyebiliyorsan bu kadının sayesinde
- +1 yıl
her konuda sizden üstünüz
- +1 yıl
tarihte kadınları nasıl baskı altına aldığınızı da açıkla madem öyle
- +1 yıl
@EresUnBebé Birincisi ben yıllardır tek yaşıyorum ve çok da güzel yemek yapıyorum yani kimseye yemek için muhtaç değilim.
Üstün olduğunuz hiçbir alan yok, kadınların erkeklere oranla iyi olduğu en temel zeka tipi EQ yani duygusal zekadır.
Tarihte baskı altına alınmaktan bahsediyorsun ama Marie Curie gibi dahilerde çıkmış az da olsa demek ki mevzu baskı değil, potansiyel biraz da.
Neredeyse son 50 100 yıldır eğitim vb şartlar eşit ancak bugün dünyanın en etkili yaşayan insanları da erkek.
Ben argümanlarla konuşuyorum sen boş atıp tutuyorsun eğer kanıtın yoksa münakaşa etmeye çalışma.
Sana tavsiyem biraz münazaralara katıl ve tartışma nasıl olur bunları biraz öğren. - +1 yıl
@SpırcuMan18013 açıklaman anlaşılır.
Bazı konularda katılıp bazılarında katılmasamda saygı duyuyorum.
Gereksiz tartışmalara girmeyin bence. - +1 yıl
yemek yapma şeyini bile anlamamışsın buzdolabını fırını bulanda kadın
- +1 yıl
zeka olarak sizden üstünüz çok yönlü vr aynanda bir kaç işi düşünüyoruz
- +1 yıl
bilimsel olarakda bunu destekliyor
- +1 yıl
ayrıca hâlâ çoğu yerde kadın erkek eşitliği yok
- +1 yıl
verdiğin örnekde çok alakasız tiyatroda bile kadınlar oynatılmıyordu
- +1 yıl
şair olmak kadınlar için ayıp görülüyor vr bi sürü engel çıkıyordu
- +1 yıl
@BayanOlric vallaha ben münakaşa etmemeye uğraşıyorum da arkadaş sabit kafa ne söylersen söyle ısrarla anlamamakta diretiyor.
Buzdolabını bulan kadın değil Thomas Harris yani bir erkektir.
Fırını bulan kişi Zachaus denilen bir adamdır yani erkektir.
Çamaşır makinesinin icadını sen sağda solda okudun sanırım çünkü onun da mucidi erkek ve ismi de Alva John'dur.
Bilimsel olarak kanıtlandı falan diyorsun ısrarla bak ben daha önce 3 4 tez yazmış bir insanım ve bilimsel kanıt dediğin şey yazılan tezin, makalenin bilim kuruluşlarınca kabul gören bilim dergilerinde kabul edilip yayınlandığı kaynaklardır yani sağda solda gördüğün internet kaynakları bilimsel kaynak değildir.
Her neyse bir önceki dediğin mutfak gereçlerini kadınlar buldu sözünü de çürüttüğüme göre artık atıp tutacağın bir eleştirin kalmamıştır. - +1 yıl
Bu arada soru sahibi arkadaşım kusura bakma üste seni etiketledim ama alttaki yazanlar görüş yapan kişiyeydi.
- +1 yıl
bende araştırmacı biriyim yalan bilginin ne olup olmadığını biliyorum münakaşa eden de ilk sendin gelip yorumuma laf atan sendin ne çabuk unuttun
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Cidden bu sözler bir erkeğe bir kadın tarafından söylenmiş mi cidden oha diyorum 😂😂
Babalığı kadın sayesinde yaşamak söz konusu ise anneliği de erkek sayesinde yaşıyor insanlar, bu ne şeytani zeka, bu ne celal? Hangi sinsi bize yeni harcama yaptıracakmış şaşarım.. 😂😂
#TubaSueda 🍀🍀10 Yorumla
+1 yılKadın bir konuyu önümüze koyduğunda, artık ondan kaçış yok. Ya zekayı kullanıp ona istediğini vereceksin, ya da aptal gibi davranıp tuzağa düşeceksin.
29 Yorumla- +1 yıl
Her halükarda zeka kimde net 😉
- +1 yıl
Konu sevdiğin kadını mutlu etmekse, üçüncü bir seçenek yoktur. Edersin veya etmezsin. Genel konular da tabi ki bizim fikrimiz değerli ama görsel üzerine konuştum ben.
- +1 yıl
Esprili bir görseldi paylaştım @YarabantlıRakıŞisesi ben açıklmayı anladım.
Gayet anlaşılır bence gereksiz açıklamalara girme belli birkaç kişiye daha yazacak - +1 yıl
Dediği mantıklı aslında ama olayı yanlış anlamış. Aydınlatmak istedim.
- +1 yıl
Sorun yok. Anladım ben seni
+1 yılÇok sinsi erkekler de gördüm
Nedesen yapar kadınlarda
Oyuzden aklı başında olmak gerek
Herkese herşeye rağmen20 YorumlaCinsiyet ile alakası yok bence tamamen Allah vergisi
20 Yorumla
+1 yılNe kadınlar çok zeki ne erkekler çok saf, cinsiyetçi ayrımlardan oldum olası nefret etmişimdir
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu durumda sende benim sayemde anne oldun anneler gününde den senden istemiyorsam sende babalar gününde benden isteme
Bazen saf ayağına yattığımız doğru ama iki sözle sizleri kandıranda bizler değilmiyiz işin özü kazan kazan bence10 YorumlaE o zaman anneler günü de öyle. Duygusal konularda kadınlar zeki teknik olarak da erkekler.
111 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel olarak evet ama zeka olarak katılmıyorum.
- +1 yıl
Hıhı haklısınız
- +1 yıl
yoo bilimsel olarak kadınlar zeki ve çok yönlü düşünen biri aynanda bir çok işi yapabilir ama böyle erkek sayısı az ve genelde bunu yapanlarda sanatçı oluyor
- +1 yıl
yıllarca baskılanan öldürülen kadınlar varken bunu nasıl bekledin şair olmak bile ayıp görülürken
- +1 yıl
ayrıca olan kişiler de var wifiyi bulan kadın buzdolabını çamaşır makinesini bulan kadın
- +1 yıl
yapan sensin asıl bişiyi anlatıyorsan arkasındaki gerçekleriyle anlat
- +1 yıl
sınavda bile çıktı bu kadın şair anlatıyor
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Erkekler kadını sevdiren sonra gerektiği dünyanın en saf insanı olur.
10 Yorumla
+1 yılAslında erkekler daha Zeki 😧
kadınlarla istediği kadar didişsin , tartışsın kadının haklı çıkacağını bildiği için bu hakkından vazgeçmiştir saf ayağına yatıyoruz 🤷🏻♀️😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kadınlar daha çok düşünür detayları irdelerler ama erkekler uzatmak istemezler uğraşmak uzatmak yorulmak istemedikleri için çabuk ikna olayım da geçsin gitsin der ama karşı taraf bunu hep saf olarak izlenim alır saf kalıbına sokar diğer tarafın o anki aksiyon düşüncesi senaryosunu bilemezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın sol kaburga kemiğinden yaratıldığı için erkek kadınını sevip kıyamaz ama günümüzde her şey bozuldu. Erkek zaten kadının da babası yani sayesinde baba olunuyor ama çocuk doğurmakla baba olmuyor erkekler. Baba evin reisidir evde erkek ve sadece karısı bile olsa erkek evin babasıdır.
00 Yorumla
+1 yılNarsistlik, bencillik ve uyanıklık denir buna. Zeka değil. Ayrıca erkekler saf değiller, iyi niyetliler.
10 Yorumla
+1 yılBuna hemen hemen herkes kendi hemcinsleri daha dogrusu kendi cinsiyetinden yola cikarak kendilerinin lehine cevap vereceklerine adim gibi eminim hahha
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirimizi idare edip gidiyoruz işte. Ne bi taraf çok zeki ne de saf
20 Yorumla
+1 yılZeki gibi görünen kadınlar saf gibi görünen erkeklere yeniliyor her zaman 😊
20 Yorumla
+1 yılBence iki cinsin de zeka ortalaması birbirine yakın. Ama şöyle bir durum var: erkeklerde ileri ve canımsın daha fazla. Yani hem dip hem de zirve erkeklerde daha fazla. Kadınlarda ise orta seviyelerde genel olarak.
00 YorumlaKadın narin yapısıyla hayatta kalabilmek için zeki olmak zorunda
10 YorumlaKadınların zekiliği, seçtiği eşten bellidir. Erkeğin zekiliği ise etrafa verdiği aurodandır.
10 YorumlaKadınlara kullandıkları dondan, suratlarına sürdükleri makyaja kadar hediye eden, icat eden erkekleri saf görüp, kadınları zeki görmek, yine aynı erkeklerin yarattığı pozitif ayrımcılığın ürünü. :)
10 Yorumla
+1 yılKadınlar kendini zeki zannediyor ama erkek saf ayağında
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Erkekler saf kadınlar zeki olmasa evlenirken o kadar altın takıp gelinlik alıp kuaför masraflarına kadar ödeyip gömlek hediye eden kadına pırlanta alacak durumda olmayız
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar farklı bi zekaya sahip ve tehlikeli
Erkekler ise saf ama zeki olmayı deneyen tarafta10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılKurnaz ve manipülatif diyelim evet kadınlar erkeklerden daha pratik bu konuda adaptasyonlari daha iyi. Zeki erkekler de manipüle olmuş gibi davranıyor çünkü uğraşmak istemiyor djdjd
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler saf değil, umursamaz, rahat ve bilmiyormuş, anlamıyormuş gibi davranıyorlar sadece. Çoğu numaracı…
10 YorumlaBazı kadınlar zeki evet. Neyi nasıl isteyeceğini bilmelisin. Bu her konuda böyle. Erkeğin yumuşak karnını bulursan sonuç kaçınılmaz.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar zeki, erkekler saf.
Ama kadınlar aşık olunca bir saflaşma onlarda da başlıyor. Ve erkekler aşıkken daha zeki oluyor.00 YorumlaBunun çocuk versiyonu var.
Ee baba, ben senin evladın olarak sana babalık vermiş oldum. Baba olmayı bana borçlusun, ne alacaksın?00 Yorumla
+1 yılSaf olan saf zaten kendini her türlü kullandırıyor.
00 YorumlaCinsiyet degil de işine gelme meselesi oluyor bazen😂 safa yatma gibi
00 Yorumla
+1 yılben kadınlardan korkuyorum :d yav dedemi sarıya boyar nineme tekrar satar bu ne lan :ss
00 Yorumla
+1 yılEvet belli oluyor seçtiniz erkeklerden yaptınız hatalardan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler çok zorunda kalıyor diyelim.
Bugün gördüm bu hicivi, hoşuma gitti.
cut.00 Yorumla
+1 yılKadın yetinmez hep bana der ipin ucunu kaptıran saftiriklerin vay haline
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar şeytandır desem herkes taşlar benı
11 Yorumla- +1 yıl
İhtimal yüksek.:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar zeki değil kurnaz tilki hepsi her haltı yemiştir sonra garibim yazık birini temiz ve iyi kız imajı vererek kandırırlar kasarlar
00 YorumlaErkekler çok s*kim akıllı; kadınlar da çok saf.
Erkekler uçkurunun kurbanı kadınlar ise duygusallığının10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda şeytani bir zeka var ve buda onları daha ayeıntılı düşündürüyor yalanı bile erkek yüzüne gözüne bulaştırıyor kadın profesyonel bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar zeki olsaydı şu an çoğu ask acısı cekiyo olmazdı skdbksöqks
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en Zeki insanı einstein erkek
Tartışmayalım
Konu tartışmaya kapalıdır👍😂👌00 Yorumla Kadın zekidir ama seviyorsa erkeğin dediği olur
10 YorumlaŞeytanın aklına gelmez. Şuna bak
10 YorumlaSalağa yatan erkekler daha zeki bence
10 Yorumla
+1 yılErkek daha zeki , kadın daha kurnazdır.
10 Yorumla
+1 yılAnneler gününde aynısını erkek yaparsa?
10 YorumlaKadınlar sulu dereye götürür susuz getirir. d
10 Yorumla
+1 yılErkekler genelde cinselliğe odaklı olduğu için diğer konularda çok saftirikler o yüzdendir
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo öyle değiliz bu anlatığın durum genelde köylü kızları sevgili bulduğunda 1-2 ay sonra evlenme beklentilerine giriyorlar
+1 yılKadının bir aklı yedi nefsi, Erkeğin yedi aklı bir nefsi vardır.
00 Yorumla
+1 yılcins meselesi değil BENCE. kişinin kendisini geliştirmesi daha çok bu konuda rol oynar
00 Yorumla
+1 yılKadınlar cok şeytan deyim en iyisinden bile neredeyse nefret edecek durumdayim
00 Yorumla
+1 yılKadin zeki görünümlu saf erkekler ise saf görünumlu zeki
00 Yorumla
+1 yılSadece uzatmak istemiyor erkekler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,4b cevap paylaştı. Erkekler saf kadınlar kurnaz bu acı gerçek :D
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBütün yapılanlar mutlu olun diye ama anlayana tabi
00 Yorumla
+1 yılKadınlar çok zeki yaratıklar bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılerkek ikna olmak için yaratılmış sdfgdfg
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler