Karanlığa gömülü korkuların var mi?

Sürüngenler
Yırtıcılar
Doğa olaylari
Karanlıkta kalmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim var. Engelli ehliyetimle babamın arabasını kullanmak. Aslında o zamanlarda engelli ehliyetimle babamın arabasıyla en yakın ilçeye veya şehir dışına çıkmaya çok korkuyordum. Sadece ve sadece şehir içinde rahat edebiliyordum. Rüyamda jandarmanın, babamın arabasını bağladığını görünce çok korktum ve kendimi 6 ay boyunca araba ilanlarına verdim.
Hepsi diye bir seçenek yok diye karanlık dedim ama hepsi
Hic dışarı çıkma sen çünkü hepsi dışarıda var ama yine de en büyük zararı insana insan verir
Öyle yapıyorum çıkmıyorum zaten eğer çıkacaksam da insanların az olduğu vakitleri tercih ediyorum
Bence buna derhal çözüm bul yoksa çok çekilmez bir hayat olur veya yanında biri olsun belki güven verir ve uyumun kolay olur dış cevreye
Yanımda biri varken çıkıyorum ama çok uzun süreli değil.
Aslında bir sıkıntısı yok
Halimden memnunum;)
Bildirimler anlık gelmiyor nedense sorun mu var uygulamada acaba? Bu arada halinden memnun olmana sevindim ama yine de fobiye dönüşmesini istemem sana
Bilşnçliyim fobi olmaz bence :)
Uygulamada sıkıntı yok ama
Ben de sikinti oldu nedense şaşırdım böyle yapmazdi. Bakmazsan göremiyorum bildirimleri. Bilinçli ise şuurun yerinde demektir kontrollü korku seninki demek ki😁
Kontrol bende sıkıntı yok 😂
Ayarları bir kontrol edin
Simdi geldi bildirim bence telin ram'i doldu ondan galiba oldu. Kontrolsuz güç güç değildir derler ya korku korku değildir diyorum bende🙃
Belki tercihtir:)
Senin ki fobi değil bildiğin hobi o zaman 😆
Aaa çok mantıklı 😂
Sakın bana mazoşistim deme inanirim bak😅
O geçti çok şükür 😂
Wow vardi gecti oyle mi😁 yok ya sanmam ve olmani da istemem
Oldu bitti gitti 😂
Sorry ya yine telin malligi tuttu bildirimi atmadi girince gördüm. Mazosizm öyle atinca badtan gidiyor mu be yahu⚡😊
Olur gider be :)
Ben direk uyudum ondan görmedim 😂
Uyandigina göre good morning 🙏 🌄
Günaydın:)
Simdi senin sabah gunesine karşı da fobin vardir bakamazsin da dışarıya 😊
şu an dışardayım desem
Omg desem incredible derim bu duruma 😅
İnsan az bu saatte ;)
Neresi orası az öyle. Az insan çok huzur elbette inanirim buna😊
Burdur:)
Hayatımda hep merak etmidimdir
Neden
Ben sosyoloji bölümü mezunuyum toplumdan doğaya kadar her bilinmeyen veya az bilinene karşı özel ilgili vardir nigde de bu yerlerden biridir😁
İlginç valla ben gelene kadar Burdur u bilmiyorum bile 😂
Ha sen oralı değil misin
Hayır
Cevap
2Cevap
Korkum yok
Sürüngenlerden korkulur mu yA 😱 benim korkulu rüyam aracımın trafikte bozulması ya da yakıtın bitmesi 🙄
köpek balığı
Hic sorma bi sorumda onu da sormuştum özellikle büyük beyaz köpekbaligi
Oyle bir ruyam yok
Korku yok sen de yani güzel herkese senin gibi biri gerek😅
Kapalı alan.
Asansor korkusu da yazacaktim ozellikle aslinda cogu kişi de kapalı mekan korkusu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?