Her yaşın bir getirisi var mutlaka. Herşeyi algılamanız olgunluğa ermeniz aydınlanma yaşadığınız yaş hangisiydi?30 dan sonra bir aydınlanma geliyormuş 😎
13 yaşımdayken ilk aydınlık oldu.29 yaşımda bir de. O geceyi ömür billah unutamam.29'umun sonuncu gecesi ile 30'umun ilk sabahı kadar birbirine benzemeyen iki ruh halini daha önce yaşamadım. Çok muazzam bir duygu. Tarifi y-o-k. Yaşayan bilir. Tarif edemez..🍀🍀
Türkiye şartlarında biraz zor olabilecek bir durum. Daha aydınlanacağım günler var diye düşünüyorum. Ne kadar aydınlansam da bu karanlık dünyada, salağa yatıyorum. Daha aydın olduğunu zannedenleri izlemek keyif verici. İllada yaş söyle dersen 16 yaşlarımdı🤭
Ama benimkisi yaşamım gereği ve çevremle alkalı çok ekstrem bir durum, herkesin yaşayabileceği şeyler değildi. O yüzden genelleme yaptım. 19 yaşımda eleğimi asmış bir haldeydim..
Çok net hatırlıyorum 23 yaşında ilk aydınlanmamı yaşadım. Bunun temel sebeplerin başında yine ailem geliyordu. O gün anladım insanın kendinden başka kimseye güvenmemesi gerektiğini. Aileden denen insanlar bile yeri geliyor sana sırtına dönebiliyor.
Her yaştada birtakım aydınlanma yaşadım. 17 yaşımdan sonra herşeye daha bir başka bakmaya başkadım. Sonra uzunca bir süre zor şeyleri tecrübe ettim.20 lerimde. Allah ı tanıdım. Daha başka düşünmeye algılamaya başladım. O dönemler çokta huzurluydum sonr inişli çıkışlı zamanlarım oldu. Halada yeni birşeyler öğrenmeye devam ediyorum. En büyük aydınlanma ise öldükten sonra olacak gibi gibi. Bakalım ne olacak
Ben daha aydınlanmadığımı düşünüyorum.. 70 yaşına da gelsem mutlaka öğrenmem gereken bir şeyler vardır.. Her şeyi ben bilirim , her şeyi biliyorum diyen insanlar o kadar boş ki.. benim aydınlanma yaşım 29 du