Hayvanları çok seviyorum muhabbet kuşum vardi sonra bir kedim şimdi köpeğim çok tatlı bana değer veren anlayan dostum terapi yapıyor üzgünümsem oda üzülüyor ağlıyorsam ağlama diyor patisiy le bana bak ağlama diye dürtüyor hayvanlara iyi davranalım onları sevelim Allah'ın sessiz kulları🤗
Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum ve değer veriyorum benimde bi kedim var 5 yaşında evladım gibi onsuz olmayi düşünemiyorum bile sokak hayvanlarina da devamlı yardım ederim. goldenlarda çok tatlı tüyü kadar sağlıklı ömrü olsun inşallah
Bizim komşunun sojakta baktığı tatlı bir şeydi, bizim bebişin arabasında yavruladı ama daha kendisi yavru bir kedi idi. Yavruları büyütene kadar baktık. Bahçede kendi yeri vardı. Yemini suyunu eksik etmesik ama gideceği varmış🙂
hayvan sevilmez mi be her gün güreştiğim apartmanın kedisi var elimi kolumu çizer durmuyo bende s. refsiz ismini koydum :d yemek koyarım önüne önce sevilmek ister okşanmadan yemek yemiyo garip bir kedi hayvan sevilmez mi be
Çok tatlı. Ya muhabbet kuşunu bir yıldan fazla besledim. Hatta aileme bırakma mecburiyetinde kalmıştım. O kadar simarikti ki aileme teslim ettikten sonra babacık demişti. Hain evlat😂
Gercekten de cok güzel. Tüm hayvanları çok seviyorum ama köpeklere her zaman farklı bir sempatim olmuştur. Umarım tüyü kadar ömrü de uzun ve sağlıklı olur.