O benim tek evladım canım oğlum biriciğim... Salgına yakalandığım için eskisi kadar ilgilenemedim ona da bulaşır diye korktum. Bana küstü. Anneye küsülür mü evlat?
Genelde satmak için öyle diyorlar benimki de dîşı gibi ötüs tarzı sadece bagiriyo mu çeşitli mi ötüyor bi de yanağı uçuk turuncu koyu olmalıymış kanatlarının altında benek varsa dışı ama 6 ayliga kadar belli olmaz diyende var belki 6 aylıktan sonra cinsiyeti degisebilir
8. Ayında dün vitamin aldım. Belki tedirgin olmuş alışamamış olabilir dedi. Çünkü düzenli şekilde çok ilgilenemedim onunla. Eğer toparlamazsa yaşına kadar konuşmazsa hiç erkek değildir dedi. şu an ortalama 20 kelime bilmesi lazımmış. En basiti telefonda sık konuştuğum kişilerin ismini, kendi adını, anne, baba, dede, aşkım, oğlum falan...
Mevsim geçişi ve yavru olduğu için B vitamini verdi veteriner. 2 3 gün arayla 20 damla kat suyuna dedi. Ben çok ilgilenemedim aldığımdan beri belki stres olmuş da olabilir dedi. Evet ve hayıra net ıslığı var. Adına ıslıkla tepki veriyor. Dışarıdan gelirken sokak başından cikirdeniyo gel der gibi
Erişkin olanları konuşabiliyor tabi. Benim evlat henüz yavru. Yavru olarak almanı tavsiye ederim. Bu cinsin gagaları çok kuvvetli erişkinler ısırabiliyo ve çok ciddi yaralar olabiliyor. Ben oğluma sakinliği öğrettim. Isırmıyor oynuyor parmaklarımla 🤣🤗
Yok yavruyken ısırmayı bilmiyorlar. Erişkin olanlar birbirlerine kavga ederken öğreniyor bence çünkü bi kafeste bir sürü oluyor petshoplarda. Yavrular savunmasız olduğu için onlar genelde tek oluyor
Çok fazla evde olmayan biriysen alma. Çünkü seni gördükçe çırpınıp cikirdeniyo. Seni görmeyince küsüyor. Dikkat ve ilgi çekmek için suluğuna yapıyor dışkısını. Yemleri dağıtıyor. Oyuncaklarını parçalıyor. Ama ilgilendiğin zaman pamuk gibi. Saldığım zaman her uçuşu tamamladıktan sonra omzuma konuyor. Sevmezsem üstüme dışkılıyor. Her canlı gibi aslında koşulsuz sevgi istiyor.
En İyi Cevaplar