Bu konuda oldukça başarılı olduğumu düşünüyorum. Genel olarak zaten mutlu bir ruh halinde dolaşmadığım için, bunu dışarıya ister istemez aksi yönde gösteriyorum. Biraz da öyle bir mecburiyetim var maalesef.
Herkes oscarlık performans sergiliyor. Ama ben mutluyum şükürler olsun. Her istediğim olmuyor belki hep yalnız kalacağım ama olsun. Yinede olanda hayır var diyip ilerliyorum. Hem zaten kimse bu oyunda hayatta kalamayacak çokta kasmamak lazm. Önemli olan öteki tarafa imanlı ve temiz gidebilmek. Temiz kalamıyoruz en azındansa temizlenenlerden olmak
Soruna yorum yapmacağım, çünkü görselini ifade eden cümleni ayakta alkışlıyorum👏👏👏 Soruyu gölgede bırakan bir ifade olmuş, özellikle burada ki görünmeyen dünyanın oscarlık kahramanları için. 👍🤣🤣🤣
Rol oynamakta oldukça iyiyimdir. Mutlu birini de, mutsuz birini de gayet iyi oynayabilirim. Yeter ki mutlu/mutsuz olduğuma kendimi inandırabileyim. Kendimi inandırınca bir başkasını inandırmak zor olmaz.
Pek rol yapamam. Sadece genel olarak mutsuzumdur ama o an mutlu bir ortamdayımdır üzüntümü unutur mutlu olurum. Sonra yine mutsuzluğuma dönerim. Ama bunu rol için değil kendim hissetriğim için yaparım.
😂😂bir yıl içinde o kadar çok şey olduki iş hayatımda dolandirildim isim gitti ve ben daha iyisini yaptim bir sürü şey yaşadım Allah yardım etti duanın gücüne inanırım ben hakkettim Oscar benim kimseye vermem😂benimdir benim🤣🧿💃💃
Denize sıfır triblesk villanın balkonunda taze sıkılmış portakal suyunu içip denizi seyrederken insanın aklına zaten hep Oscar ödülleri gelir genelde 😁😁 Sen yinede fazla içme yaramıyor sana belliki 🙂