Selam ♾️ Mutsuz olduğunuz zaman mutlu rolü yapabilir misiniz veya öyle görünebilir misiniz, bazı insanlar güçlü görünmek için mutsuzken bile gülümseyebilir, ama bazı insanlar da olduğu gibidir içi dışına yansır, siz hangisisiniz

Selam ♾️ Mutsuz olduğunuz zaman mutlu rolü yapabilir misiniz veya öyle görünebilir misiniz, bazı insanlar güçlü görünmek için mutsuzken bile gülümseyebilir, ama bazı insanlar da olduğu gibidir içi dışına yansır, siz hangisisiniz

Eskiden yapardım artık uğraşmıyorum yaşadığım her duyguya saygım var, kendimi önemsiyorum. Mutsuzluğumu görmesini istemediğim insanlara göstermem sadece bunu da duygu durumum değişene kadar görüşmeyerek yapıyorum; mutlu rolü yaparak değil.
Teşekkürler
Kırılma noktası gibi güçlü bir şeyse dik durmaya çalışırım ama anlaşılır yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu. Diğer türlü çok güzel gülerim kimsenin ruhu duymaz ☺️
Teşekkürler abla :)
Rica ederim Barış 😊
Ben aşırı duygusal bir insan değilim zaten. Bu nedenle duygularını da çok belli eden biri de değilim. Poker surat da denebilir, keyifli günler..
keyifli günler abla.. 🥂💫
Teşekkürler kardeşim 💫
Teşekkürler Barış :D ✨
Rica ederim abla :D 💫🥂
Rol yapamam mutsuzsam mutsuzumdur..
Umarım hep mutlu olursun abla :)
🤗🌺🌺
Rica ederim abla :)
Emoji koymayı unuttum 🤭🌹🦋
Cevap
16Cevap
Yok yapmam mutsuzsam her türlü belli ederim rol kesemem...😄
Bende öyleyim abla istesem de rol yapamıyorum :D
Evet yapmaya çalışıyorum ama beni çok iyi tanıyan biri bunu çok rahat anlayabilir..
Ooo en iyi yaptığım şey..
Mecbur kalabiliyorsun. Bunun dürüstlükle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Kötü bir gün geçirmiş olabilirim ama işe gittim ve derse girdim. Bunu çocuklara yansıtamam. Buna profesyönellik derim.
Teşekkürler
Bunu hicbir zaman yapamadım ama tam tersini yapabiliyorum. Canımı sıkan birinin biraz olsun merhametli biri oldugunu biliyorsam sirf biraz dokunsun canı sıkılsın diye yalandan ağlamışlığım telefonu kapatınca da gülmüşlüğüm var. Oyle dengesini bozuyorlar insanın bazen🤔
Ben mutsuz olduğumu hissettikten sonra diğer insanların beni mutlu görmesini neden isteyeyim.. Önemli olan benim ne hissettiğim.. Gerisi formalite.
Ben mutsuzsam mutsuzumdur. Rol falan yapamam.
Ben rol yapamıyorum. Mutsuzsam çevreme yayarım o enerjiyi saklayamam. Mutluysam da herkese hissettiririm. Neysem oyum.
Katılıyorum :)
Sanalda çok iyi yapabilirim ama gerçekte asla mümkün değil. Gözlerim dolsa hemen kızarırım 😄
Teşekkürler :D
Rica ederim 😇
Mutsuzken; mutsuzluğumu dibine kadar can dostumla paylaşırım (haykırarak ağlarım, saçmalarım,... zor günlerimin kahramanı o, iyi ki var..) o nedenle diyorum ya hep iyi ki var diyee💖
Ooo hem de nasıl.. ağlarken içim güldü gözlerim yani 😂
umarım mutluluktan güler hep :D
Yapıyorum. Çevreme de mutsuzluğumu yaymak istemem. Eve gidince mutsuz olurum😄
Aslında doğru çünkü mutsuz göründüğümüz zaman bu sefer de arkadaşlarımızın da enerjisini düşürüyoruz :D
Ya ben derdimi anlatmayı da sevmiyorum. Şimdi üzgün görünürsem anlat derler hiç uğraşamam 😄
Oyle yapınca bana ağlama geliyor😂mutsuz iken rol yapamıyorum hemen yansır suratıma
Bende öyleyim :D hiç gizleyemem duygularımı
Boylesi durumlarda kendi üstüme oyuncu tanımıyorum açıkçası 😁
Ben hiç başaramıyorum abla bunu :D
Başarırsın canim basarırsın 30lara dogruu bu ozellik kazanıliyo zaten genelde🥲😁
Mutsuzken mutlu olabiliyorum.. herzaman güzel bişey vardır😅
İyiymiş :D
Galiba bu rolü çoğunlukla kadınlar üstleniyor. Erkeklerin cevapları hep aynı "mutsuzken neden mutlu gibi yapiyim" biz kadınların hayatı böyle çünkü.
Rol yapacak kadar usta sanatçı değilim ama bazı insanlar var ki rol yapma konusunda sanatçılar eline su dökemez. Ben mutsuz isem, bunu herkes anlar...
Genelde evet çünkü derdini sıkıntını belli edersen daha çok kanatır canını acıtırlar oyuzden olüyor olsan da derdinden kimseye belli etmemek en iyisi 😉
Çok üzgün olduğum bir konuysa asla yapamam yol ortasında bile çöküp ağlayabilirim ama eğer normal derecede üzüldüğüm bir konu olursa o zaman rol yapabilirim
Birçok kişi mutlu olduğumu sanabilir yakın cevrem bu değişimi görür onlardan saklamak biraz zor
Mutsuzsam bile karşı tarafa belli etmemek için uğraşırım ama genelde anlıyolar mutsuz olduğumu 😀
Yapmamayı tercih ediyorum çünkü bunu yapmanın hiçbir faydası olmayacağını ve en çok bana zarar vereceğini biliyorum. Olduğum gibi görünüyorum..
Hayır yüzümden belli olur. Genelde neşeli olduğum için yüzüm gülmediğinde anlarlar hemen bir sorun olduğunu..
İçim ne ise dışım da o. Rol yapmayı sevmem
Katılıyorum aynen öyle kardeşim
Ooo.. çok güzel yaparım 😃
Ne güzel abla :D
Hayır yapamıyorum, çok yoruldum bi rol falan yapamam
Mutsuzluğumu da mutluluğumu da çok iyi saklarım.
Mutsuz olduğum belli olur ama sorduklarında asla anlatmam
Güçlü gözükmek için işte yapardım bazen yaparım bazen yapmam
Benlik değil böyle şeyler. Mutsuz olursam herkes mutsuz olmalı
Hayır hiç mutlu rolü yapamam. İçim mutsuz ise yüzüme de yansıyor
evet yapabilirim mutsuzluğumı herkesin görmesine gerek yok :)
Ben sürekli gulerim ve beni bu sayede beni cok mutlu görüp, bana "hayat sana güzel" diyorlar.
Yapamam maalesef, hislerim nasılsa öyleyim. Değiştiremiyorum.
Mutsuzken mutlu rolü yapamıyorum bı şekilde anlaşılıyor.
Tabii ki bu en sevdiğim maskem diyebilirim. İnsanlar asla anlayamazlar.
Yapamam, direkt belli ederim ben
Güçlü görünmeye çalışmam..
Rol yapmam kolay kolay
Hiç yapamıyorum
Rol yapıyorum umarım bu huyumu bırakırım.
Elbette ama bazen yüz ifadem ele veriyor..
evet baya ustalastim bu konuda ailem sagolsun
Neden mutsuzken mutlu görünmeye çalışırsın ki🤔
Sanırım hayır ağlıyorum tutamıyorum
Hayır onu hiç yapamam
Çok güzel yaparım usta oldum bu işte😊
İstersem yaparım, yapabilirim ama gerek yok.
owwww kitap yazarım kitap..
Ben bu konuda çok iyiyim 😀
Öpücük istemiştim vermedin
Mutsuz isem mutsuzluğumu gizlemem..
Yapabilirim yapıyorum da
evet
Rol bizim işimiz
Hayır pek değil
Evet.
Hep yaptığımız şey
Hayır yapamam.
Hep öyleyim 😛