İnsanlar elindekinin değerini ancak o gidince anlıyor ben bunu anladım. Zamanında arkadaşımın annesi 40 yaşında vefat etmişti. Aniden bir kalp krizi ile. Şok olduk. Bir anda annesiz kaldılar. O çırpınışları... Sabah beraber oturdukları annelerinin gece yarısı aniden bir veda bile edemeden kuş gibi uçması... O günden sonra annemin değerini bilmediğimi anladım. Bu çok önemli bir cümle aslında. Bunun farkına varabildim. Ama anneme bir şey olsa yıkılacağımı biliyorum. Ne yazık ki hala annemin değerini tam olarak bilmiyorum. Ama üzmedim onu asla. Memnun oldu benden hep. Sadece hala onun değerini bilmiyorum zihnen.
Kaybettikten sonra. Veya da yeni kişinin eski kişiye göre daha çekilmez birisi olduğunu görünce o sana pişmanlık duygusu yaratır. Ama takılma zaman herşeyin ilacıdır. Seni mutlu eden şeylere müsait ol bence
Seninle flört ediyorum, sevgilim olmak üzeresin. aynı zamanda iki kız yedekte bekliyor. Yedekler olduğu sürece tam anlamıyla bir değer göremezsin. Çünkü alternatifin var. Gitsen de olur yani.
En İyi Cevaplar