İnsan hep susmak zorunda kalır ya bazen. Kimisine korkaklık kimisine çaresizlik denir. Kim ne derse desin söylenmez ya bazı şeyler. Söylesen bile ya cevaptan korkulur ya olacaklardan. Bazen gitmek kalana koyar derler ya, kimisi gidenin ne hissettiğini bilmez, kimisi kalan ne der bilmez. Değer elinde kıymetli iken kaybedince neden çocuksu olur ki insan? #MagusaLimanı
Elinizdekinin değerini bilir misiniz yoksa kaybedince mi değerini anlarsınız?
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Elimde olan şeyin kıymetini bilirim ve kaybettiğim hiç bir şeyin ardından üzülmem. Çünkü ardından asla keşkelerim olmaz. Değer verip kıymetini bilişim beni teselli eder.
@masal_anlatan_peri bencede hiç laf anlamiyor, ama ben artik bir sey demiyorum 🤐 sürekli depresif haller beni yoruyor enerjin bosa harcandiğini düşünüp uzaklaşıyorum, herkes istediği gibi yaşasin!!
Neseliyken de arayıp sormuyor üzgünden ke madem enerjisini indiriyorum böyle daha iyi o zaman mesajda seslerde dedikleri doğru değil. Bende o madem böyle istiyor bende tamam diyorum. Üste çıkmıyorum. Onun derdi onun başından aşkın ben de uzak dururum
Sende sözünde durmadın LaL. Onca dediklerinden sonra saatlerce sitedesin yoğunum dedin rahatsız bile etmiyorum sen ne güzel burdasın ne oldu onca dediklerin. Ben gülüyorum merak etmeyin sadece sagligim yüzünden istem dışı geliyor anlamiyorsunuz işte neden mi dinlemiyor musun !
Derdini söylemeyen derman bulamaz anlatmiyorsun sorulardan aliyoruz moralini, müneccim degiliz sorularini nerden bilelim, ama bak sürekli sürekli böyle olursan yeniliklere acik olmazsan sana deger veren üzülmeni istemeyen kişilere hep böyle davranırsan emin ol yanliz kaldirsin
En İyi Cevaplar