Normal şartlarda çok eğlenceli, gülmeyi ve güldürmeyi seven birisi olmama rağmen kalabalık ortamlarda ve samimiyetimin az olduğu insanların bulunduğu ortamlarda çok suskun olurum. Ağzımı bıçak açmaz öyle söyleyeyim. Öyle ortamlarda "ben aslında yoğum" adlı maskemi takınıyorum.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
"Ben aslında yoğum" maskesinde de tedarik sıkıntısı yaşanmakta bir süredir. Demek satın alan sendin. 😂
Benim maskem gülüşüm.çok zorluk ve kötülük gördüm çok hayal kırıklığına uğradım yeri geldi tükendim umutlarım yok oldu. Neyse ya buraya sıkıntıları yazmak yok tu demi konu sadece bir maskeydi🙂✌️demek istediğim kötü insanlar a rağmen benim gülüşüm hep var olacak bazen maske gibi kullanılsa bile😂
Normalde çok gülümsemeyen bir insan olduğum için işim gereği sürekli gülümsemek zorunda kalıyorum. Yani bilmiyorum bu bir maskemi ama bazen kendimi bu konuda zorlamak zorunda kalıyorum. Hatta bugün bir müşterimiz beni görünce "ne güzel seni her gördüğünde gülümsüyorsun "dedi. Bunu gerçekten yapmak istiyor muyum hiç ama hiç emin değilim.
Sorunlarımın olmadığını gösteren maskemizi tabi ki... Kendim için o maskeyi takıyorum ama hiçte hoşnut değilim aslında, senin ne sorunun var ki, lafları gelebilir, hazır olunuz...
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet "her şey mükemmel, sorun yok" maskesi de çok satanlar listemizde üst sıralarda.