Kişilik & Karakter Sizin karşı cins versiyonunuz olsaydı onunla anlaşmanız kolay olur muydu? Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tıpatıp aynı karşı cins modelinizle anlaşabilir miydiniz? Sizin karşı cins versiyonunuz olsaydı onunla anlaşmanız kolay olur muydu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kendi karşı cins versiyonuma aşık olurdum. zevklerimiz aynı olurdu tartışmamız mümkün olmazdı çünkü aynı konuları severdik 2 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Versiyonumsa kesin anlaşırdım ama konuşmazdık çünkü ben kolat kolay yazıp çizmem mesaj atmam atılmadıkca o da öyle yaparsa abooww 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hayır büyük ihtimalle anlaşması zor ve agresif bir tip olurdum. 1 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düşündüm de harika olurdu. Sırt sırta verip şu hayatta yenemeyeceğimiz kimse kalmazdı. 1 2 Yorumla Blondesmann +1 yıl Piüvvvv 😎👊🏻 Yorumla cayadabekleriz +1 yıl 🤜🏼🤛🏼 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Arkadaşlık ilişkileri , vicdan seviyesi mükemmel bir kişilik ama aşk işlerinde dengesizlikte master yapmış kişidir o :D 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim karşı cinsim kesinlikle çok can yakan flörtöz bir şey olurdu ben sinirden onu döverdim buna eminim kdkdkk 1 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl En çokta erkekler kendilerinin kız versiyonuna yürür müydü bunu merak ediyorum sonuçta kardeşi değil annesi değil ama aslında ta kendisi😃 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. var zaten öyle bir türev tanıdığım ikimizinde ortak sözü sadece cinsiyet uzuv farkı onun dışında her düşünce davranış tepkilerimiz aynı 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle çok kolay olurdu keşke Olmaması üzücü 1 0 Yorumla
lavinyadalavinia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl 20 defa boşanır tekrar evlenirdik 1 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Çok güzel soru. Kesinlikle çok iyi anlaşırdık. 1 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı. Biraz gıcık olurdu ama anlaşırdım. 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben kendimle evlenirdim bile 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Cok kolay bir o kadarda zor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Uysal bir tip olurdm 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı. Olurdu 1 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Olurdu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kendi karşı cins versiyonuma aşık olurdum. zevklerimiz aynı olurdu tartışmamız mümkün olmazdı çünkü aynı konuları severdik
Versiyonumsa kesin anlaşırdım ama konuşmazdık çünkü ben kolat kolay yazıp çizmem mesaj atmam atılmadıkca o da öyle yaparsa abooww
Hayır büyük ihtimalle anlaşması zor ve agresif bir tip olurdum.
Düşündüm de harika olurdu. Sırt sırta verip şu hayatta yenemeyeceğimiz kimse kalmazdı.
Piüvvvv 😎👊🏻
🤜🏼🤛🏼
Arkadaşlık ilişkileri , vicdan seviyesi mükemmel bir kişilik ama aşk işlerinde dengesizlikte master yapmış kişidir o :D
Benim karşı cinsim kesinlikle çok can yakan flörtöz bir şey olurdu ben sinirden onu döverdim buna eminim kdkdkk
En çokta erkekler kendilerinin kız versiyonuna yürür müydü bunu merak ediyorum sonuçta kardeşi değil annesi değil ama aslında ta kendisi😃
var zaten öyle bir türev tanıdığım ikimizinde ortak sözü sadece cinsiyet uzuv farkı onun dışında her düşünce davranış tepkilerimiz aynı
Sıkılırdım galiba ya.
Kesinlikle çok kolay olurdu keşke Olmaması üzücü
20 defa boşanır tekrar evlenirdik
Kesin katliam çıkardı 😂
Çok güzel soru. Kesinlikle çok iyi anlaşırdık.
Keşke olsaydı büyük kayıp.
Biraz gıcık olurdu ama anlaşırdım.
Ben kendimle evlenirdim bile
Evet çok iyi anlaşırdım
Benden karşıt cins hiç olmazdı.
Ortalık toz duman olurdu 😂
Cok kolay bir o kadarda zor
Zor olurdu biraz shshshs
Onunla çok eğlenirdik
Evet olurdu
Uysal bir tip olurdm
Olurdu