Benim suçumu söyler misin kendimi düzeltmek istiyorum?

Merhaba arkadaşlar, ya ben normal kendi halinde işini gücünü tam yapan bir kızım
Annem bana hep hiçbir işe yaramadığımı eskiden de şimdi de hep söyler keşke olmasaydın vb. kötü cümleler kullanıyor bana karşı
İlkbahar temizliği yapıyorduk yere düştüm ayak bileğim çatladı ve daha da iyileşemedi
Annem ise hiç aldırmadı çalış bişeyin yok vb. şeyler dedi millete de kötülemesin diye acımı saklayarak çalışıyordum akşama mosmor oldu biraz şişkinlik falan derken çok kötü oldu film çekildi hem yerinden çıkmıştı hemde kırılmıştı.
3 haftadan fazladır annem evi temizleyemedi daha çünkü tek başına yapamıyor ve buna rağmen bazen çalışıyorum da vicdanım sızlıyor
Ama dinlenmeyince de canım çok acıyor annem dahil her gelen giden "ohh gel keyfim gel, çok rahatsın" gibi saçma cümleler kuruyor. Artık umursamıyorum bazen kendi halime üzülüyorum ama alışkınım küçüklükten bu yana şiddetle psikolojik baskılarla sorunlarla büyüdüm. Bi süreden sonra artık umursanmıyor sağlığımdan oldum ama onlara göre işe yaramaz bir kızım keşke olmasaydın derler hep.😔
Annem mesela kime kızsa bana patlar
Ne yani naptım ki ben?
Benim suçumu söyler misin kendimi düzeltmek istiyorum?