Sevgilim askerde gelmesine 2 hafta var bende üniversite okuyorum ama o akşamları dışarı çıkmama izin vermiyor ben gelince beraber yapacağız herşeyi diyor bende zaten çok gezen biri değilim ara sıra çıkarım bugün arkadaşımın doğum günüydü bende izin akşam çıkmama vermeyeceğini bildiğim için aramadım mesaj atıp haber verdim ama yinede habersiz bişey yapmadım sonra ben dışarda gelirken aradı ve neden haber vermedin dedi verdim dedim neden aramadın dedi müsair olmuyorsun dedim sonra kapattı ve bu mesajları yazdı soğuk davranıyor ben onu çok seviyorum ama o hep böyle yapıyor en son tamam sen askerden gelene kadar çıkmayacağım dedim ama mecbur kaldım ne yapmalıyım sizce?
Kendini suçlu hissediyorum yardımcı olur musunuz kötü bişeymi yaptım?
Bir şey diyeyim mi senin şu tavrın o kadar yapıcı o kadar muhteşem ki ama seni ne kadar darladığını bilmeyen ve içten içe kendini haklı görüp seni kendi durumunun içinde yaşatmaya çalışan bir insanla birliktesin buna üzüldüm. Onun askerden gelmesini evde beklemeyi kabul etmene de hiç anlam veremedim bu durumu kişiye sunmak kişinin de kabul etmesi aşırı saçma iki olay bence ya.
İzin mi istiyosun çıkarken? ZDKJFHLZSKJDFHLSKJDH saçmalamayın ya sahibin mi o senin gençsin sen herkesin sosyal bi hayatı var böyle bir sevgilim vardı lisede iyi ki de ayrılmışım ne arkadaşlarımla gezebiliyodum ne sosyal bi aktiviteye katılıyodum şimdi diyorum canım mıyım ben niye çıkmıyodum arkadaşlarımla neden görüşmüyodum diyorum yapma sende
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Seni seviyorum diyerek yanlış yapmışsin o kadar yazmışsın sıkıyorsun yapma böyle falan diye ama seni seviyorum yazınca bundan sonraki yaşamında hep sen alttan alman lazım. Kusura bakma ama yanlış taşı oynamış olmuşsun ve satrancı kaybetmişsin
Senin o kadar büyütülecek bir suçun yok ama sen ona kaç kere seni seviyorum demişsin o hiç ben de seni seviyorum dememiş yani böyle bi şey olabilir mi sinir oldum ona şu an.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Öncelikle akşam dışarı çıkmama izin vermiyor? Gerçekten bence bu ilişkideki tek sorunlu sensin. Ne yazacağımı şaşırdım gerçekten yazdım sildim kelimelerle anlatamadım. Tek diyeceğim sen kendin hak etmişsin bunu senin özgürlüğünü elinden almayan çalışan birisine boyun eğerek bence hiç buradaki insanlara ağlama
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Böyle yapan insanla bir ömür geçmez. Şimdiden belli ediyor nasıl bir insan olduğunu. İnsan sevgilisini biraz olsun özgür bırakmalı
En İyi Cevap