Bence belli edilebilir Eğer karşı taraf bu durum karşısında kibirleniyorsa Veya yanlış anlayıp seni kolay bir insanmış gibi algılıyorsa direk konuşma kesilir Çok zor değil içimde kalacağına dışında kalsın Ne kaybedersin giden gitsin
Açıkça söylemediğim için insanların hep beni kırmasına müsade ettim, sırf ben kırmayayım diye, alttan aldım, hala da yapıyorum yalan yok ama biraz daha bir durum olduğu zaman açık konuşuyorum, yoksa konuşmazsam karşıdaki kişi hiçbir zaman farkına varamıyor. Kırmamak için daha naif konuşmaya çalışırım, elimden geldiğince...
Söylerim ama kırmamak için ses tonumu mimiklerimi ve kelimelerimi dikkatli seçerim. Herkesin karşısındaki insanın gerçek düşüncelerini bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar insan zaten dikkat etmediği bencillik ettiği için insanlar üzülüp kırılıyor
Kırmaktan çekinirim ben, bir şey varsa ortada olabildiğince yumuşatarak söylerim fakat onun dışında ne düşünüyorsam ya da ne hissediyorsam en şeffaf haliyle yaşatırım.
İlişki oturmuşsa açıkça belli ederim. Henüz oturmamışsa taktik yaparım. Taktikten sıkılırsam ve artık karşımdakini kaybedip kaybetmeyeceğim de çok umrumda değilse yine açıkça belli ederim.
Söylerim. İnsanın bazen kırılması da gerekiyor. O kırıklıkların üzerine basa basa yolunu oluşturuyorsun çoğu zaman. Kırmayı da, kırılmayı da kabullendim bu yüzden.