https://youtu.be/-I2Ec8j8BAU Olmadıysa bir sebebi vardır diye düşünüp Allah'a sığınmışımdır her zaman. Ama bunu dudaklarım kendime söylerken aklım olmasını istediğim şeylerde de kalmıyor değil. Böyle zamanlar da insanın kendisini ikna etmesi zor oluyor. Aslında birazcık zaman lazım olacaklara odaklanabimek için Bunu biliyor ve diliyorum...
Olmayan zerre umurumda olmaz, hiç istememiş gibi yapar düşüncesini dahi yok ederim! Önümde koca bir Hayat ve yaşayacak binlerce alternatif senaryo varken neden olmamışı kafama takıp dertleneyim! Carpediem olmasa da akışına bırakmak en iyisi 😉
... Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.(Bakara/216)
Diyor. Onun sözünün üzerine bana inanmak, iman etmek ve pek tabii uygulamak düşer.
Olmamışların sevebi ortaya biliyorsam takılmam ama sebepler cevaplar yoksa takılırım düşünürüm. Ama artık düşünüp üzülmektense umursamıyorum. Daha olacakları geleceği düşünüp anı yaşıyorum.
Olacaklara daha cok takilirim. Yapmadigim icin pisman olacagima yapip pisman olmayi tercih eden biri oldugum icin germise pek takilmam. Oldu/ olmadi bitti geldi gecti kafasindayim hep. Olacaklar beni daha cok ilgilendirir.
Bir selam ederim sana Alsancaktan Ulaşmıştın diğer hesaptan Yapacak bir şey yok kapandı Bir de merhaba de bu hesaptan Şiire dönüştü mesajım KS inşallah göndermez uyarı ikazı Görürsen bir selam et bana Diyeceklerim var sana