Sürekli genelleme yapan kişi. Yok tüm erkekler böyle, yok tüm kadınlar şöyle, bunların hepsi öyle gibi yorumlar. O zaman sende öylesin diyerek sohbeti bitiriyorum artık.
İnsanların hangi davranışları/sözleri sizde soğumaya sebep oluyor?
İletişimi zayıf tutmaları. İletişim az olduğu zaman karşı tarafla arama mesafe giriyor. 1-2 defa sorun yokmuş gibi davranırım ama aslında içimde biriktiririm. Aşık olduğum kişiyle öyle oldu mesela 😀 flört dönemimizdeydik ilk kez ama o kadar sevmeme rağmen konuşamadığımız için ona görüldü atmak zorunda kaldım hem de çok alakasız bir yerde. Sürekli ben çalışıyorum bilmem ne diye zırvalıyordu anlamaya çalışıyordum fakat bana 1 saatini bile ayırmak istemediğini fark ettim bastım görüldüyü 😀
Buna pek çok şey sayabilirim. Ancak ilk aklıma gelenler; altı boş sözler ile kendini bir şey sanma havası, yazı veya konuşma dilinde argo, küçümseyici ifadeler, mesaja geç dönme, verdiğin değeri görememe, geçirdiğim ruh halinin farkında olmadan atıp tutma vs vs uzar gider.
İnatlık ve kaba davranışlar, dövmeye kalkmalar. Daha çok var, hemen soğurum bunlar olursa, özellikle bana zarar verme derecesine getirirse hiç şansı olmaz.
Dalga gecen insanlar hani misafire gidersin ya da misafir gelir kapidan ciki cikmaz fisir fisir konusani. eger insansan yuzune soyle o yuzden 1ahretligim 1de sirdasim vardir. baskasina gerek yok meraba meraba araya mesafe korum gelmem gitmem. insanlari kucuk gorup dalga gecenleri sevmem