Arkadaşlar maddi durumu iyi bir aileye sahibim, her şeye şükür. Ama bazen param olduğu için utanıyorum. Durumu iyi olmayan arkadaşlarım var ama onların yanında rahat değilim. İçim dışım bir olan bir insanım. Bazen görgüsüz gibi de gözüküyorum ama öyle bi niyetim hiç olmuyor.. Hiçbi zaman otobüse binmedim bunu söylerken bile utanıyorum.. Sizce bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sorunuzun giriş gelişme sonuç şekline bakılırsa bir tutarsızlık hissediyorum. Burada sıkıntı olan çevrenizdeki insanlardan daha çok paranızın olmasımı , onlara karşı burjuva görüntüsü bir ifade vermeniz ya da arada uçurum var görüntüsü vermenizmi? Şayet bu konuya bu kadar imtina ediyorsanız bu soruyu sormmazdınız gereğini yapardınız diye düşünüyorum. Gereği ne? Onlar gibi takılmak onlar gibi otobüse binmek onlar gibi giyinmek. İşin birde başka boyutu var. Bende şimdi değilim ama eskiden zengin biri idim 🤗 Ben hayatım boyunca maneviyat için yaşamış biri olduğum halde beni bile bıktırdılar. Eğer maddi kulvarınız çevrenizde sürekli bulunan kişilerin çok üstünde ise herkes hergün para ve yardım ister sizden. Yetişemezsiniz. Bu soruyu sormak ya da utanmanızı gerektirecek duruma müsade bile etmezler. Kafanızı kaldıramazsınız millete yardım etmekten. Yardım etmemelimi tabiiki etmeli ama bu sizin kontrol edebileceğiniz sizin kararınız olduğu bir zamanda. Eğer kulvarınızda bulunmaktan utanıyorsanız gereğini yapabileceğinizi bildiğim için normal değil diyebilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye utanılacak bir şey yok eğer onların durumunu göz önünde bulundurarak hareket edersen ve mekana gittiğinde onların da ezilmeyecegi maddi durumlarını göz önüne alarak ve hesap konusunda biraz kırmadan incitmeden davranırsan sorun yok hamd olsun benim de durumum iyi fakat ben otobüs dolmuşa biniyorum mekan seçiminı onlara bırakıyorum ben onları biyere davet ettiğimde ise hesabın 3/2 sini ben ödüyorum hesabın ne kadar geleceğini aklımdan hesaplıyor ortaya para atıyorum kimseyi kırmadan hava atmadan mutavazi olmaya çalışıyorum kendimce çok şükür
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz, ne iseniz osunuz. Sizinle arkadaş olanlar da zaten bunu kabul etmemiş olsalardı, arkadaşınız olmayı istemezlerdi. Sanki herkes size bakıyormuş gibi bir psikolojiye giriyor olabilirsiniz ama emin olun ki öyle bir şey yok. Fazlasıyla hassas ve duygusal bir yapınız olduğundan, her hareketinizden bir yanlış anlaşılma ortaya çıkacağından korkuyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir şey diyim mi? Bende böyleyim. Gerçekten. Kendi arabamız var. Ben dershanedeyken babam her öğle arasında ve çıkışında arabayla almaya gelirdi. Dershanede arabası olmayan veya uzaktan gelen arkadaşlarım varken birinin beni arabadan inerken görür diye çok utanıyordum. Aynı şekilde ortaokuldayken çıkışta aynı yoldan gittiğim arkadaşlarım olurdu. Hiç bir zaman onlarla birlikte evime kadar gitmedim. Hep bir yerden sonra yolumu değiştiriyordum. Çünkü evim arkadaşlarımın kaldıklarından bir tık iyi. Bana imrenmemeleri için, içlerinden keşke benimde olsa, benim niye yok dememeleri için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yalnız olmadığıma sevindim. Bir tek ben böyleyim zannediyordum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
105Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes içinde bulunduğu sosyo-ekonomik çevrenin şartlarına göre yaşar. Bunda bir anormallik yok. Anormal olan ekonomik seviyesi ve sosyal statüsünü insanların gözüne gözüne sokacak görgüzüsce tavırlar içinde bulunmaktır. Bunu yapmıyorsan utanılacak bir durum söz konusu değildir. Ama yine de arkadaşlarının ekonomik durumu senden daha kötüyse onların yanında harcamalarına biraz daha dikkat etmeni önerebilirim. Onları incitmemek adına.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil zengin olduğun için gurur duymalısın
00 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibi insanlara sahip olsa herkes
Söyledigim maddiyat değil gönlün ve kişiliğin
Bu senin ne kadar tevazu sahibi olduğunu gösterir
Hayatına girecek bir çok insan arkadaş sevgili eş veya hayatındakiler eminim çok şanslılardır12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🍀
Hayatta saygı ve sevgi olduktan sonra makam mevki ve paranın önemi yoktur benim her kesimlden arkadaşlarım var arar hal hatırlarını çıkarsız sorar kaza geçirdiklerinde zor duruma düştüklerinden elimden gelen yardımı yapar yanlarında olurum. Bazı şeyler insanlıkla olur hiç utanma karakterin güzelse herkes saygı duyar
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
+1 yılYanında çalıştığım kişi çok zengin. Bir tartışmamızda bana şey dedi. Ben seni çok seviyorum. Sadece işçim olarak değil yaşlandığım da arkadaşım olarak da yanım da ol istiyorum dedi. Yanında arkadaşın var ise ( Dostluk kurabildiğin) zenginliğinin hiç bir önemi yok. Arkadaşın yok ise işte o zaman zengin olduğuna pişman olabilirsin. He birde inan arkadaşların inan senin zenginliğinde zerre kadar gözü yoktur.
Varsa da gözü çıksın ne diyem.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bence ben zengin olsam ben de öyle olurdum ama öyle olmana gerek yok hiçbir şey senin yüzünden değil onlar senin yüzünden fakir değil ya da sen kendi sayende zengin değilsin yani boş ver rahat ol bence
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle , teşekkür ederiim
Cevap sahibi+1 yıl🧡
Soran+1 yıl💜
+1 yılZenginsen çevreni ona göre yap, burası ortadoğu davul dengi dengine maalesef. Zenginle fakir arkadaş olamaz bu topraklarda. Bu topraklarda kan ter ve gözyaşı var sadece, benjamin franklin basılı kağıt parçalarının hakimiyeti altında olan bir bölgede yaşıyorsun, farkına var bazı şeylerin...
00 Yorumla
+1 yılNiye binmedin ki. Zengin olunca binilmiyor mu. Benim de maddi durumum iyi. Ama arabayla bir yere gitmeyi tercih etmiyorum. Trafik daha kötü ve doğaya zararlı. Bilinçli olmak lazım biraz.
Utanmana da gerek yok bu arada. Açıkçası ben zengin olup zenginim diyeni görmedim. Biraz tuhaf ni durum. Ama yinede rahatsız olacak bir şey yok. Kendi içinde bu durumu kabullen. .00 Yorumla
+1 yılBoş duyar kasmışsın tebrik ederim. Zenginler araba kullanır toplu taşımayı fakirler kullanır gibi bir şey yok. Toplu taşıma ulaşımı kolaylaştırır ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Dikkat et de bu fikirlerinle insanlarla arana kendin duvar örüyor olma.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. arada bir fark olabilir
bu onların ya da senin bir sorunun olarak algılaman yanlış
düşünceli olmak iyi bir şey ama çok düşünceli olman onları rencide edebilir
onlar ne yiyorsa onlardan ye onlar ne yapıyorsa onları yap
onlar sana ayak uydurmaz ama sen onlara ayak uydurabilirsin00 Yorumla
+1 yılŞimdi ben memur çocuğuydum babam doğum günümde iphone 6 plus almıştı yeni çıktığında üniversitede kılıf takardım belli olmasın diye insanlar oo falan deyince cidden hoşlanmazdım sonra derste bakarken bi oğlan oo falan dedi akşamına taksiden inerken düşürmüşüm fark ettim karakola gittim biri bulup getirmiş telefon öyle bi hale gelmişti ki anca ininceki fotolardan benim olduğunu anladım gözü kalanın gözü çıksın inşallah ben de hiç sevmem gösterişi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzer olayları bende çok yaşadım babam hiç otobüs kullanmanıza izin vermezdi zaten iş yeri arabası vardı arabayla bıraktırırdı karşıdan bakıldığında özel şöför diyen olurdu ama bu iş yeri arabasıydı evimiz güzel dizaynlıydı zaten kendi sattığı eşyaları. Dışarıdan lüks bir hayat gözüksede aslında gayet mütevazi bir yaşamımız vardı iki arada kalan bir kültürde büyüdüm bir yandan zengin kızı bir yandan anadolu ailesi gibi her şeyi kendi yapan bir aile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu kısmen bende yasadım aşıri mutevazi biriyim ama buna ragmen arkadaslarim surekli yok siz zenginsiniz siz soyelsiniz ailemde boyle asiri mutevazi eve bir misafir gelse bile kim olursa olsun dort dortluk ilgilenir hizmet eder asla kimseyi kucuk gormez ama bazi insanlar cok fesat art niyetli oluyor surekli bir senin yerinde olsam sjnu yaparim bunu alirim diye bir alta cekme mod dusurme pesindeler kucukken anlamiyordum bu kadar ama Şu an farkindayim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı şeyleri yaşıyorum dün jetimi evimin önüne park ettim adam külüstür arabasını sabah çekmiyor nasıl çıkacak jetim ordan hiç düşünmüyorlar ama zenginliğimle ezmemek için adamın üstüne gitmedim ama canım isterse parası neyse veririm dövdürürüm..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan içine karışmadığın , toplu taşıma araçlarına binmediğin , bişeyler için uğraşmana gerek kalmadığı , birşeylerin özlemini duyacak durumda olmadığı için aslında en fakir olanlardansin ama farkında değilsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Zorunda olsam bende binerim.. Sende rahatlığa alışsaydın ne hissettiğimi anlayabilirdim. Ama ne yazık ki olaya yüzeysel bakıyorsun.
- +1 yıl
Farkında mısın bilmiyorum ama görgüsüzlük yapıyorsun
Soran+1 yılSende aşağıyalıcı konuşuyorsun :) Ne diyebilirim ki..
Soran+1 yılAşağılayıcı*
- +1 yıl
Hayır aşağılamiyorum lütfen yanlış anlama sadece ben zengin bir kadın hastamızdan aldığım bilgiyi seninle paylaşıyorum bunu yaşın ilerledikçe sende anlarsın
Soran+1 yılPsikolog musun? Umarım öyle bi durumda kalmam.. Çünkü şu anda farkında olmasam bu düşüncelerde olmazdım.
- +1 yıl
Hayır değilim hastahane çalıştım ve zengin bir kadına tedavisi boyunca eşlik ettim umarım kalmazsın
Soran+1 yılUmarım öyle bir şeye ihtiyacım olmaz :) O kadar da delirmedik hahshdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılElbette normal. Ailevi durumunun iyi olması ceza degil. Arkadaşlarının da sıkıntısını paylaşan, duyarlı bir insansın. Dikkat ederek yaşaman çok güzel. Seni bilen biri görgüsüz olmadığını da bilir, dert etme.
10 Yorumla
+1 yılİnsan beden, akıl, kalp ve ruhtan oluşur. Huzurlu ve mutlu olmak için, kalbini ve ruhunu beslemelisin. Bunun için ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmelisin. Bu yardımları kendin ulaştır ihtiyacı olana. Bunu yaparsan daha huzurlu ve mutlu olursun.
00 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum çok şükür benim durumum da iyi , mesela ben paramı kimseye söylemem acilinca kapatırım utanma konusunda utanmak bence harika bir duygu bende de utangaçlık var zengin olduğun için utanma bence
En büyük derdin bu olsun senin, Amin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ben hazırım kardeş olmaya. Ne dersen yaparım ablacım. Seni üzmem kırmam incitmem, inciteni döverim.
20 Yorumla
+1 yılHersey her şekliyle imtihan olan olduğu ile olmayan yokluğu ile ama senin güzelliğin belliki karekterin ama utanılacak birsey değil de yanındaki ezilirmi bilmem öyle heryerde ben öderim diye zıplama hatta bazen bugün bende parasızim de :)) onlardan otlan :) yani dislilerle hareket et
00 YorumlaYani zengin biri olabilirsin söylediklerini yapmak için seni engelleyen nedir?
Utanacak kadar rahatsızlık duyuyorsan durumu iyi olmayanlara yardım edebilirsiniz00 YorumlaNormal değil. Yarın bizim buraya gel sana fakirliği yaşatayım. Otobüse binelim. Metroya binelim. Sokak arasında pilav yiyelim. Cebine para almayı unutma, para derken 1bin tl 😃
00 Yorumla
+1 yılSenin piskolojik bozuk bence ne guzel lan evlenmek istesen kizlar peşinde ev al araba al duyunu en kral yerde yap ben şahsen gey im ama dusunuyorumda artık insanlar evlenmek için çok çalışması lazım zengin çocuğu olmadıkça hanca 30 40 arasin da evlenilir ama zengin 20 25 arasin de evlenir Allahim herşeyi hayırlısıyla isteyene kat kat verir insaallah
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılkanka mümkün olduğunca arkadaşlarına onları ezmeden hissettirmeden yardımcı olursan ne kadar alçakgönüllü biri olduğun ortaya çıkar. göstere göstere değil ama. önemli olan kısmı bu
00 Yorumla
+1 yılParası olduğu için utanan birinide ilk defa görüyorum bacım senin işin gücün yook mu ya kafanda Bi gale olmadığı için saçma şeyleri kafaya takar olmuşsun
00 Yorumla
+1 yıletrafımda çok zengin var, hiçbiri utanmıyor sen ne diye utanıyon, fakirle arkadaş olma sen de,öyle sana saygısı olmayan kıskanan tipten kaç.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum utanmaya başladım işte.. Evet öyle kaçmak lazım
- +1 yıl
halledersin zamanla, takılacağın tonlarca insan önüne çıkacak, seçici ol.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Temiz yüreklisin. Zengin olduğu için utanan insan, başkalarını üzmemek için kendini kötü hisseden insandan kimseye zarar gelmez. Helal sana güzelim.
10 YorumlaUtanma değil. Merhametli ve duyarlı insansın. Onların da senin gibi mutlu olmasını istiyorsun. Güzel kalpli insan.😇
00 Yorumla
+1 yılYa ne kuruyorsun bu kadar şanslısın işte devam et milleti düşünüp ne yapacaksın. Hayat basit. Parası olanda geberecek olmayanda.
00 YorumlaSen bence normal bir şekilde kimsenin gözüne bunu sokmuyorsan bunda hiç bir problem utanılacak bir şey yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan zengin diye utanır mı ya 🤔 nerde nasıl davranacagini biliyorsan kimde de bunu sorun etmez etmemeli
00 Yorumla Al benden de o kadar. Sırf görgüsüzlük olmasın diye, şirketin panelvan arabası ile işe gidip geliyorum :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen tam bir yalancısın zengin insanlar fakirlerle takilmaz buna fırsatları olmaz. Senin okulun ozeldir toplu tasima bile kullanmamissan. Kursa gitsen yine zengin işi kurslara gidersin. Ve zenginsen muhtemelen zengin bir semttesindir fakirleri gormuyorsundur.. büyük ihtimal sen fak fakir birisin bu yazdigin da trol. Kolay gelsin
04 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi inandırmak zorunda değilim :) Yalan yanlış yere niye soru sorayım? ya da zengin insanların var olduğunu çekemeyen biri misin? Öyle de sorabilirm
Cevap sahibi+1 yılTrol işte zengin insanlar ben zenginim napayım diye bisey demez sacmalik😃
Soran+1 yılDiyen bir zenginle karşılaştın demekki :) Ne kadar kendine yediremesende ;)
Cevap sahibi+1 yılKendime neden yediremeyim allah askina kimsin Sakıp Sabancı mı🙂 ben kendi dusuncemin arkasindayim.
+1 yılNormal değil
Para senin değil babanın
Ve hırsızlık yapmadıysan niye utaniyon
O arkadasalrin da olsaydı para
Hava atarlardı00 Yorumla
+1 yılDeğil. Başkasının hakkını çalarak zengin olmadıysan neden utanasın? Utanacak bir şey yok. Keyfini çıkarmaya bak.
00 Yorumla
+1 yılSadaka ver lan o zaman utanma edep hayan arin varmis ne guzel mutevazi ol yarin bir gun tum maddiyatini kaybetmeyeceginin garantisi yok sonucta
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Bırak ya boyle trol soruları paran oldugu ıcın utanıyormus
02 Yorumla
Soran+1 yılTrol falan değil öyle olsa neden böyle bir şey sorayım !
Abimde hiç otobüs travma ya binmez demek oda 🤑 zengin :)) yok ya ne havası 🫤🫠:)) . Sende bisikleti hobby edin vallah bak çok harika bir duygu 🥴
00 Yorumla
+1 yılBende fakir olduğum için utaniyorum parayı bana ver bu utanctan kurtulalım
05 Yorumla
Soran+1 yılHahah güzel fikir
- +1 yıl
Düşünceli iyi birisin.. Şaka bi yana benimde durumum kötü değil soyliycegim sey kasılma bu kadar kimse açlıktan ölmüyor. Ayrica bir şeyi saklamaya çalıştıkça ele verirsin
Soran+1 yılEvet doğru.. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica edrm)
- +1 yıl
Kimse açlıktan ölmüyor mu , sen nerde yaşıyorsun ya ,
Hayatın tadını çıkar faki fukara ile ne uğraşıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah valla ya djdj
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılozaman sende arkadaslarına hep acık comer ol
00 Yorumla İyi niyetlisin ama normal değil, etrafına yardım ediyorsan gerisini akışa bırak
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Normal değil
Çok ayıp
Şaka mısın? Bir de günün sorusu seçilmiş 🤦🏻♂️00 Yorumla
+1 yılKendine norml davran otobuse bin o zmn onlarlayken gerektigi kadar harca gerek yok kasmana
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende çok zenginim 9 tane mercedes var kapıda, hangisine bineceğimi şaşırdım valla.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yıldemek ki vicdan sahibi bir kişiliğin var
umarım ihtiyacı olanlara da yardım ediyosundur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende zengin bir kadına rastladım eli cömert tatlı genç kadın bir şey alırken yanındakine de alıyordu para üstü kalsın falan dedi arabasına bindi gitti mütevazi idi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBen fakir olduğumdan utanmiyom sen neden utaniyon ne güzel iste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kötü hissediyorsan yanlış bişey yapiyorsundur belki de onları ezik kendini üstün görüp bunun adil olmadigini düşünüyorsun dur ki böyle düşünmek yanlıştır gizli kibirdir.
00 Yorumlaşayet harbiden öyleyse seni gerçekten takdir ediyorum 🖐
00 YorumlaYardım fitre zekat kabul ederim
Faturalar kira duruyor00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı. Senin iyi bir insan olduğuna işaret. Vicdanlı, merhametli, iyi kalpli bir insansın..
00 Yorumla
+1 yılutanılacak bişey yok sadece yoksul olan arkadaşlar yanında maddiyattan bahsetme onuru kırılır
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak başka igrenclikler var haline şükretmelisin
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz kendini şaşırmada uyanmak iyidir düzgün bağışlarınızı da yapın gerisi önemli değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Utanma ama bu hassasiyete sahip olman guzel. Seni taniyan bu nedenle seviyordur seni
00 YorumlaHayat sana güzel be bizde uğraş dur savaş açlık kıtlık sen abd bense Türkiye maga be 🚬
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı. Bu özelliğini daha çok maneviyatla güçlendirirsin inş.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. şu an bunu okuduğum için bile üzüldüm kim bilir kimleri daha üzdün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu normal ya ben de zengin biliyor dedim de ya para ederiz arayacağım de utanıyorum ya ya öbür zenginler nasıl bu parayı harcıyor ben niye bu kadar harcamıyorum diye utanıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem