Demiyorum , geçmişimizde yaptığım kararları beğensem de beğenmesem de yaşanan yaşandı , özlem ; bize geçmişte hissedilen güzel duyguları yeniden yaşama arzusu ile alakalı. Her gün yeni güzellik ve yeni hisler, duygular getiriyor. Şimdiye odaklanıp yaşıyorum Özlem duymamak için her şeyi sindirerek yaşıyorum
Yoo ben genel olarak aman aman bir değişime uğradığımı düşünmüyorum.. Yapı olarak değişmem ama karşımdaki insanın bana yaşattığı şeye göre farklı bir yüzümü görmüş olur o ayrı konu.. Kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti demiş Ceza.. :D Keyifli akşamlar..
Hem de çok özlüyorum. Saçma sapan takıntılarını, huzursuzluklarını, kıskançlıklarını bile. Yaşadıkları öyle bir değiştiriyor ki insanı. Şu anki benle arasında o kadar çok fark var ki. Hiç bir şeyden haberi olmayan, hayatın günlük telaşı içinde olan o kızı çok özlüyorum.
Özlediğini değil de değiştiğimi söyleyen oldu. Eskiden çocuk gibiydim arkadaşım sevgilisi varken başka birini övdüğünde gülerdim şimdiyse ona kızıyorum yapma sevgilin var diye. Bu sadece bir örnek tabi. Sen bayagı değişmişsin diye söyleniyor😀 o benden büyük yaş olarak ama akıl olarak ben daha cok büyüğüm gibi🥲
Ben o kızı çok özlüyorum. Saçmalayan, hoplayan, zıplayan, hoppa, terelelli, saf, masum. Hâlâ zaman zaman saçmalıyorum ama bu benim ve bence her insan kendi doğalında güzel. O kızı çok özlüyorum
Eee insanı çileden çıkartırlar tahammül sınırlarını aşarlar sonra eski halini özlüyorum yok öyle bir dünya kusura jakılmasın. O eskii halimdenn eserrr yok şimdiii elbette... ahahah