Arkadaşlar hakikaten hiç kendinize sordunuzmu sen şimdi mutlumusun? Sen ne isdiyorsun diye? Mesela hep çocukken hayal kurardık ya okuyucam , büyük adam olucam nebileyim üniversite kazanmak olsun, çoklu param olsun, kimisi güzel ev isdiyor kimisi güzel araba. Kimisi güzel ilişki kimiside ruh eşini arıyor. Kimisi dünyayi gezmek isdiyor yinede insan oğlu sanki yetinemiyor hep isdiyor. Siz hiç kendinize soruyorsunuzmu bu hayatda daha ne isdiyorsun?😊🙏
Ailevi sorunlarım var. Okulla ilgili halletmem gereken işler var ama kolay değil. En çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk, bir de çocuk sahibi olmak; kısaca mutlu ve huzurlu yuva ama kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, geniş omuzlu, kaslı vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek. Her gün bunları düşünmekten sinir, stres ve üzüntü içerisindeyim. Mutsuzum. Hiçbir zaman mutlu olamayacağım. Boşa yaşıyorum. 🤬
Mutsuzum demek bir kaçış biçimi bence. Tabii ki de insanın keyfini kaçıracak durumlar oluyor hayatta. Ben artık bu durumları yarını tekrar yaşayamayacağım için çok fazla düşünmemeye başladım. Ne de olsa artık düzelmez ya.
Iyi yapdin. Hangi antidepresan 2 hafta kadarıyla tesirini gösteriyorlar. Biliyorum depresiyon zor bir süreç ama ben atlatdim kardeşim sende atlatacaksin umudunu kayb etme