Bir bardak çay vaktinde konuşulanlar, bazen ne kadar güzel oluyor.. Bazen çözüyorsun o sorunları, bazen de bir sonrakine kalıyor.. Ya da hiç kalmıyor.. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Bazen bir bardak çay, bazen bira, bazen rakı.. Aslında duruma göre içecek değişebilir ama başka önemli bir konu da kiminle içtiğimizdir.. Her sorunu çözemeyiz belki ama yine de paylaşmak ve demlenmek güzel oluyor insan hafifliyor.. Keyifli geceler..
Ünlem işareti koymamışın o yüzden etkili olmadı bide iki nokta koy belki bir ihtimal 😬😬çaysız, kahvesiz, sigarasız kal (AMİN!..) bak şimdi ne kadar etkili olacak🤦♀️😂😂
Demle sonra unut, sonra çaydanlığı yak sapı yansın, sonra filtre kahve yapmak iste ama hay aksilik düşür elinden kır onu da içeme 😬😬😂ben çay içiyorum yanında en sevdiğim tuzlu fıstık 🖤🖤😂bu arada senin görüşe noldu gitmiş
Sevgimizi kattık ondan 😬😬🤦♀️yok ben diğer soruda ki senin görüşe gitti aklım. Dedim acaba noldu nereye gitti ki dedim o an aklıma geldi neyseki 😬😬yok yaa direkt öl demem hatta uzun uzun ömrün olsun derim ben sana🤦♀️😂
En İyi Cevaplar