Aman aman evlerden ırak öyle kadınlar. Ömrünün kısaltıp saçın aklar düşürürler. Dediğin gibi tatlı kadınlar varken neden böyle kara delik gibi kadınların peşinden gidelim ki.
Tatlı, enerjik, pozitif oluyorsam kendime oluyorum kimseye beni beğensin, beni tercih etsin diye pozitiflik taslamıyorum. Beni doğal ve samimi hâlimle sevebilendir zaten bana lâyık insan. Beni tercih etsin diye kimseye trip atamam, kendim de dahil, kimsenin tribini çekemem😅😅
Soğuk birisi olduğumu düşünmüyorum. Yalnız benimle konuşan çoğu kişi dışardan soğuk göründüğümü söyler. Sadece herkesle çok samimi olmamayı tercih ediyorum. Peki sen kendini soğuk, sıcak hangi insan tipinde görüyorsun?
Dışardakilerin seni nasıl gördüğünü boş ver. Öyle herkesle samimiyet anında samimiyet kurmak çok saçma. Aynı şeyi benim hakkımda düşünenlerde oldu, hatta “ne kadar kibirli, kendini beğenmiş biri..” diye düşünenler. Neyse ben kendimi asla soğuk insan kategorisine atmam, önce mesafeliyim sonra gayet sıcakkanlı ve samimi benliğimi gösteriyorum.
İşte kadınlarda sert mizaca sahip ama içi pamuk gibi erkekleri seviyo. Soğuk durmayacak sadece bi duruşu olacak, şey var ya “dışarıya Aslan/kaplan evde kedi” 😃
Ayyy evet öyle nedense. İş yerime 1 çift geliyor yemek yemeye. Çoçuk çok yakışıklı, çok kibar, çok nazik ve anlayışlı. Kız ise tam tersi mendebur, gıcık, uyuz, çoçuğu yanımızda sürekli azarlayıp duruyor.
Çalışanlar arasında ne buluyor böyle bir çoçuk böyle bir kızda diye konuşuyoruz. Öyleleri baş tacı oluyor, kendini düşünen el üstünde tutuluyor maalesef.
Özel gün öncesi sonrası gibi olmuş soruda 😁 Tamam herkes tatlı enerjik pozitif kadını sever ister ama bu kadın bir olay veya durumdan sonra ikinci moda bir süreliğine geçebilir. Önemli olan bana göre kadını su bu diye gruplandirmak yerine olduğu gibi kabul etmek aslında baktığın zaman evlilik yemininde ki iyi günde kötü günde evin durumundan çok kadının değişebilen ruh hali için söylenmiş olabilir 😁
Şimdi senden örnek verelim sen çoğu zaman pozitif neşeli gülmeyi güldürmeyi seven bir kadınsın ve partnerini çokça mutlu ediyorsun vesaire vesaire ama bişi oldu ne olduğu önemli değil bir süre ikinci moda geçtin bir iki gün veya bir hafta birlikte olduğun insan senin bu halini görünce kendini geri çekip seni eleştirmeli ve sen eskiden böyle değildin diyip suclamali mi yoksa seni biraz kendine bırakıp ama çokta uzaklaşmadan yanında olup seni anlayıp dinlemeli ve her ne olursa olsun yanında olmak için çaba mi harcamalı?
Kesinlikle öyle çok yakından tanıdığım birisi var artık çok uzağız çünkü triplerini sadece kocası çekebilir ben çekemem Böyle insanlardan uzak kalmak en güzeli Onların kocaları sevgilileri de her şeyi hakediyor
Terazi - Yay kadınları pozitif kafaları on numara dogustan promilli dogmuş gibiler zaten tatlılar 38 saat muhabbet edip sıkılıyorsun falan ama başak ya da oglaksa boku yedin para çıkar menfaat sıkıcı kasvet trip her bok var ben burçsal bakıyorum olaya
Nedense tatili enerjik pozitif kızları üzüyorlar hep negüzel hayat dolu seni bogmaz uysal hayattan zevk alırsın ama gel görki evde kalıyorlar sonra tam zıt karakterde kişiyle evleniyorlar... Zıt karsıtı kızlar olanlar herzaman evlenıp coluk coluga karısır
Belki tatlı 🍫, enerjik ⚡️, pozitif cıvıl cıvıl kadınlar giderse adamın dünyası yıkılabilir diye kasvetli, mendebur, kadına benzetilmeye çalışılmış, negatif kişileri baş tacı yapıyor olabilirler. Buda bir bakış açısıdır 😃
Hayatim boyunca hiç sorunsuz kız arkadaşım olmadı Onlarca hep sorunlu sıkıntılı ne bileyim durduk yere tartışma yaratan tıp lerde bana denk geldi🤷♂️🤷♂️
Valla kank onları cekiyorum değilde onlar beni çekiyordu hep nedense zor olanı yakalıyordum ama ondan sonra ya kolaylaşıyorlardi ya da çok yoruyorlardi😂
Haklı tarafları var evet. Sen yazarsın, üç saat sonra döner, anlayış gösterirsin. Bir mekana gidince hesabı ona yikmaz sen de ödersin, özel sohbetlerde kalbini kırmamaya çalışırsın, o gider tripli, paragöz, kurnaz ve egoisti seçer ve hayatını silker.
evet maalesef. her zaman memnuniyetsiz olan kadına kendilerini beğendirmeye çalışırlar. memnun olan pozitif kadınlar nasıl olsa kendi başının çaresine bakar modunda erkekler