Küçüklüğünüzde en çok eksikliğini yaşadığınız durum neydi? Küçüklüğüm mükemmel geçti diyenlerden misiniz?
Ben küçükken en çok anneannesi, babaannesi ya da dedesi iyi olan, sevgi dolu olan çocuklara özenirdim.
Bunun eksikliğini çok yaşadım. Kuzenlerimi öpüp koklarken sırf babamı sevmedikleri için benim başımı bile okşamayan üvey torun gibi davranan bir dedeye-anneanneye sahiptim.
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Küçüklüğüm fakirlik ve zorluklarla geçti. Haydar Aliyevin yüzünden yıllarca ne elektrik gördük ne de gaz. Dünya bizim gazımızı kullanırken bizler odun yakarak ısındık. 2006-07 gibi toplanmıştık ki, bu sefer aile için kavgalar falan derken. 17 yaşımda tek başıma Bakü'de okumaya çalıştım. Ergenliği yeni bitirmiştim ki, bu sefer Lösemi illetine yakalandım. 24'e kadar böyle geçti. Tam işe girip rahata erdim diyordum ki, bu sefer pandemi çıktı.
Yani kısacası, çocukluk, ergenlik, yetişkinlik 28 yıldır toplasan 6-10 ay falan gün yüzü görerek geçti.
Kıyamam yaa çok üzüldüm gerçekten. Maalesef , onların yaptıklarının sebebi cehalet , oysa masum ve dünyalar tatlısı küçük bir kız çocuğunun suçu neydi ki
İnsanın ve özellikle bir çocuğun en önemli ve hassas noktasıdır sevgi lakin dedelerinden, nenelerinden görecek olduğu sevginin yeri çok farklı bir boyuttadir , ve eksikliği de o denli büyük bir kederdir çocuğun dünyasında. Bazen anneye bazen babaya karşı beslenen olumsuz hislerin bedelini çocuğa sevgisizlik olarak karşılık bulması ise çok ağır bir hezeyan dilerim , bundan sonra çocuklar ve ilerde senin bebeklerinde bu durumları yaşamazlar.
Çocuk olmanın eksikliğini. Bir çocuk gibi davrandığım için sen çocuk musun diyorlardı evet ya diyemiyodum tabi hep olgun durmam gerek diye düşünüyordum hala yaşıtlarından olgunsun diyorlar bebeğim biz bu işe geçen pazartesi başlamadık fksmkdks
tek çocuk olarak sevgi ve maddi yönden problemim yoktu da belki yalnız büyümemek isterdim. o da belki yani şu an bi başkasıyla uğraşamam kardeş de olsa ahs
Büyüklerin cok ayıp etmiş be babanı sevmeyebilirler ama bunun ucu sana dokunmamali. Benim küçüklüğüm güzeldi. O zamana dair biseyler paylaşırken içim kıpır kıpır olur. Keşke zaman 7 8 yaşlarımda dursaydı
Bende anne baba eksikliği yaşadım o yüzden şu an anksiyetem var açık biri değilim özgüvensizim emin olun anne babasızlık herşeyi etkiliyor etkilemiyo demeyin hatta yeme bozukluğum bile var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben çok ihmal edildim maalesef.. Baba babalık yapmadığı gibi anneme de annelik yaptırmadi.